Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Isten hozott újra az SP klubban! (remélem ezt már nem adod el!)Ezt a mocit S.tarjánból hoztad?Ismerős!Ha igen akkor jó vételt csináltál!Ismerem a volt gazdit nagy becsben tartott gép volt!Gratulálok hozzá!
Rg 500? esetleg?
gratula hozzá.
gyönyörü............vas
Dánke! Jaja a VFR elment, hirtelen nagy lett rá az érdeklődés, azt el is vitték (másképp nem tudtam volna megvenni az SP-t). Mostmár jöhetne a tavasz hogy mehessünk csapatni a Hegyre!
Naaaaaaa!Gratulálok!Ez is olyan szép mint az előző volt! A vfr elment?
Öröm, bódottá! Újra SP a háznál! Ha már úgyis emlegettétek a V motorokat, hát itt van egy jóféle V2...
Szeretem a V motort,de 4t-ben már inkább V4... Amúgy meg az asszony nem szívesen ül fel a "nem egybe ülésesre". Végül is, valahogy megértem. A többi viszont hozzám áll közelebb.
vfr felejtős....zxr már lelet...akkor még inkább a szétesikszert választanám....
Többi?
Nem is tudom....
Valahogy ilyesmi válaszra számítottam. De ugyan miért?
Fireblade....az fasza...
ZXR750-Fireblade-VFR750,esetlegGSXR750W. Vagy valami ilyesmi. Amit a költségvetés enged. Hitelből nem akarok semmit. Amúgy is, a piros,még itt marad,ha ez el is megy netán. Semmi kényszer...
Mit szeretnél helyette?
Ez hülye.... ki?mit?Ne igyál többet.....
A motort. Ja. Nem igazán erőltetem,csak úgy fent maradt. Haszn autóról még ősz végén levettem. Majd tavasszal
jajmármegintkezdninamindegymegyekby
A poént veszem.... csak a tiszteletlenséget nem...
Te árulod?Néztem az apróban....
Foto 0047/fénykép0047...Alig szopatott meg.
Mégse . .
No ez(!) egy hasonló kategóriájú kép.
vagy olyan tempóban mentél,hogy nem tudtak lekapni....
maximum műholdról
majdnem eldőlt úgy támasztottam ki (mielőtt eztis a szivedre vennéd) viccvolt nevedd fel