Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

könnyen beszél maga...komoly segitsége voot...........akit tisztelek...
Vazzee........Én még javába mociztam mikor te már eltetted.......... kolega....meghivhatom egy kávéra?
Akkor én sem fényképezgetem mostanában az enyéimet. Nem a legszebb arcukat mutatják a hideg garázsban fél centi por alatt...
Ghósti kapsz 1 hete,és maku képeket kell felraknod a gixeredről.
Ilyen koszos mocit nem érdemelsz.Szerető gazdája lennék.
s mid volt még?mesélj............
1?
volt 400as tesó is...
nem épp elemében............
Csak rendes ember vagy ha volt egy Kawád.
19000 max ford váááááááááooooooooooooooooooooo
vágom én.............
egyzer volt hol nem volt 2005ben volt zxr250em....
ghóstika
ha mankó kell törik a lább.általában gipszelik.ez poén lett volna:)
Miért? Halálán van?
Heeee hangvillás?Ez nem is a 7-es.Honnan csortad ezt a fotot?
lehet meg se marad..........
minek?plussz sulynak?
jajj ne is mond....Leugrom.De akkor nem tudtam.Örülök a honak is.Legalább mindenhol keresztbe......
Mi a baj a minőséggel?Egy Kawa van a képen!Haver csinálta fullos fényképezővel,nekem a 6320i nokiám kicsit szarabul csinákolja.Karban tartani?Nemsokkal több mint ha pl a festet kerékről akarod leszedni a láncspét stb.Tuti cuccal csak áttörlöm és maku.Télen meg lehet piszmogni vele.
pl vázon itt egy kicsit lehet látni ....
a felbontás tényleg ott van a csak a minőséget kéne fokozni ....
amúgy a polírozot cuccok a motoron a iszonyat jól néznek ki csak karban tartani őket ..... huuuuuhhhhh
A motor ki van adva télire haverékhoz,meleg garázsba.A mankó az ő tulajdona,tavaly eltörte a lábát,és oda tette le.De elgondolkodtató.Esetleg jó áron gazdáját keresi,ajándék 1kg gipsz.
semmi különös.... nézegetem a hirdetéseket.meg közben csajozgatok. a szokásos,amit ilyen szar téli napokon lehet csinálni
Te Ákos! Azt a mankót direkt tartod a motor mellett? Megregulázandó magadat? Ya, amúgy tényleg szép ez a motor.
Ej góstika,meg kénepucoválni azt a motort néha ugy rendesen.
Pelikán ur hiányolt tegnap.Igérted hogy mész!