Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A palástot szeretném a dobon egy kicsit karcos itt-ott.
Tátrai edina?Az még kintről volt,ithon nem is lehetett kapni.Tavaly vagy tavaly előtt hirdette valaki úgy hogy ez az Edina motorja volt.
Jól nézet ki.
rgwzoli!
ez a 7es az első olyan motorom amit nem kosárba vagy törve vettem.
Mert mondván hogy ha magamnak csinálom,jobb lesz,mert sokat csak összeszórnak,éphogy haza érsz vele.De átnyergeltem a 4ütemre,ezek többet birnak mint a 2 ütem.Ma már nem vennék,csak ha miliomos lennék egy rgv 500at angolba vannak szépek és fiatalok
hu hogy lehet hozzáférni?gondolom nem akarod levenni.
hengerfejet ...
Akkoriban elindultam volna még Japánba gyalog is egy zxr-ért...igaz én akkor még a 400-asra voltam rágyorsulva,mikor még Edinánál megláttam zsír újonnan..nagyon puska kis gép volt... .
Hát remélem hogy összejön,és kifogsz valami frankó paripát!
Volt egy rgv 250 gamma.Ujab volt mint a tied,már lyukacsos volt az eső tárcsa,banán villa,egy oldalon volt egymás alatt a két dob.95ös volt,fekete szürke felirattal.Lehet emlékszik még rá valaki.Citrom sárga volt a seggén a lámpa felet a suzuki felirat.Szerettem,csak sokba volt nagyon,gyárilag kormányteló volt rajta,meg minden finomságos dolog.Nagyon ment,japán nyitott darab volt.Zxr 750em nem volt,csak az volt a nagy szerelmem annó,bár akkor szerintem mindenkinek a 90es évek közepén.Jó ez a hetes,jó a futóműve,csak a 122 lóerő nem sok a maiakhoz képest.De szépen ellehet vele billegni.RC mit poliroztatnál az RVT-den?
Nyugi Nhorbee... Eddig mindig megvettem a szarokat,mondván,majd én gatyába rázom. És a rázás folyamatosan tart. Most már csak olyan motort (autót) fogok megvenni,amin látszik,hogy gazdája volt neki,nem csak kiglancolták kicsit,meg lehazudják a holdat az égről,csak ,hogy el tudják végre pusztítani a portáról...
A röviddel is durrog...az enyém is adja motorféknél...
Az igaz!
Ez a polírozás engem is érdekelne!
Ákos! Neked is volt RGV-d? És szereted a jó öreg ZXR750-est? Rokon lelkek vagyunk Csak neked most van ZX750R,és volt RGV-d,nekem meg most van RGV,és csak lesz ZXR. (remélem,még idén)
Tudok valakit aki ugy megcsinálja,hogy beszarsz.Szét poliroza az egészet és meg nem mondod hogy,bárki hozzá nyúlt.Durrogni fog az ha elveszed a gázt:)
Jó nagy dob,az enyém is ekkora volt.
Nem is neked kell hogy tetszen hanem a lányoknak!
Ghoost-Ghoosti... Itt még csak a sorok között sem kellett olvasni. Írtam,hogy amit kiad a kassza. Az RG500 attól még fényévekre van. De ha idén a ringen hallom az előzőekben említett példány hangját, akkor már volt miért várni a nyarat. Sok motoros életében nem lát ilyen (évről évre egyre nagyobb) csodát, én meg ott leszek mellette.
én azt a gagyi egrus dobot nemmerem elfelxelni félek h oda lesz a szép kis durrogós hangja fékezésnél...
Jó ám!Szép mély hangja van!
Fasza!Jól néz ki.... Gondolom hangos is mint az enyém....én jobban szeretem ha ilyen rövid....nem tetszik ha hosszú nagyon...
Szaré hugyé nem adom oda.Meg végülis elég nekem.Szép,baja nincs(jó a szerelőm)!Megy is.Minek.Lecserélted a vfr-t?Ennek nem ér le a kanyarba semmi
Minden a karbantartáson múlik csupán, ha meg van adva a gépnek ami kell, akkor no problemo. A gépeknek meg bírnia kell a kiképzést, elvégre csapatásra találták ki őket.
Jól látom, már nem árulod a jó öreg Hetest?
kibaszott jól néz ki a dob így lekurtítva...
ez nem volt viccel miért nem azt írtad h : Hanyas vagy te disznó ...
Hallottam olyan busát,amibe 90et tett bele a tulaj,egy helyre hordta szervizbe,nem sajnálta a jó olajat,időbe cserélte,amit kellet rajta mindig megcsináltatta.Szóval 90-ről visszatekertette 36ra.A szerviből a szerelő mondta most 70 van benne.Gyenge voltam tehát a 90+34=124e km van jelenleg a motorba,és bontatlan.Ha jó gazdája van elmegy az sokat.Nekem 41 van az órában.Elhiszed?10 éves motor.Csak a jó ég tudja mi az igazság.Ha tőlem valaki kérdezi menyi van benne,csak aszt felelem,menyit szeretnél,oda tekerjük:)!Zsir uj autót vettem,ott voltam mikor a trélerről levették 7km volt az órában.Mikor elhoztam meg 0!
Kész a dobom,olyat szól hogy beszartok szezonban.Még lángot is nyomat
Köszönet érte Misi barátomnak,akinek rég egy műhelyt kéne nyitnia!Hihetetlen hogy mindenre tud orvoslatott!
Kösz Misi!
Persze Ákos! Konkrétan én is erre gondoltam....csak én nagy részére gondoltam....nem azért mert tiltatják esetleg hanem azért hogy koránál fogva sok a kilométer benne!Egyébként igazad van...Ki lehet azért fogni biztos jó állapotut,csak nehezebb mint a fiatalabbak között....Szegény Zoli nehogy bevásároljon valamit amit utána generálozni kelljen
Dehogy kaptam fel a vizet Norbi!Nem maiak,és szét vannak hajtva javarészt,de kilehet fogni egy két példányt aminek jó gazdája volt.
Mi ugye a mátrában motorozunk,és tőlünk se vennének motort,mert mit kapnak a hegyen.Ami szerintem faszság,mert nem tiltáson közlekedünk,lehet hogy megyünk,de nincs kihasználva egyik gép tudása se.Az alföldön meg nyelezik az egyenesben.Én személyszerint,nem szivesen hajtom,mert sajnálom az öreglányt.Akikkel fent lógunk a mátrában,azok meg azért vigyáznak óvják a szeretett gépet,mert az az egy van.Meg lelkük van a gépeknek.