Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom zajlik az élet
Hibás vagy te bácsi....szerintem keress magadnak valami másik fórumot....hátha ott szívesebben látnak...
Jaj Te kis naív.....
Mi közöd hozzá!
Én sem ismerlek,és a kutyám sem kíváncsi ki vagy?
Ott a fotóm a motorommal,elégedj meg annyival!Vale
Mi a neved?
Itt mindenki ismeri Csizit a fórumon belül...ja és mind ismerjük egymást személyesen....nem is szoktuk egymást sértegetni...de ti tudjátok....nem véleményezek tovább...értelmetlen volna!üdv
Szikra 1!Keresztanyád molinóban!A facebook-on megtalálsz!
Magamból kiindulva a kocsmák rég bepókhálósodtak volna,ahogy a
cigarettás dobozok is.Én ezen is spórolok!
Ha csizit ennyire ismered akkor tuhatod,hogy kommentjének alsó részéből valszeg magából indul ki!
Meg igenis a sportmotorról is van véleményem!
Egy rakás szar tele alkatrészekkel,meg "help" "segítség",Motor egy szál se,és 500x látott meztelen segges fotóval,szinte értékelhetetlen
videóval,ha meg véleményezem jön a sértődés!
Azért is nem voltam fenn jó ideig,de látom még tovább csökkent a színvonal!Ezért is szedtem le az adataim,és a fotóim!
ezután már,csak benézek,mert egy nagy nulla az egész!
Ja és köszi de nem italozok...valakivel összetévesztesz,vagy magadból indulsz ki....
Az igaz de én nem 1,5 hónapja vagyok itt fenn,hanem legalább két éve,és előtte is akárhová beléptél zoleesp,meg a tököm tudja hány néven ott mindig bomba robbant...(nem kell megharagudni),de nem sok normális hangnemű kommentedet láttam még...mind beszélek a fórumokról,vagy a videók alatti hozzászólásaidról....Csizit is ismerjük személyesen,heti szinten találkozunk.....teljesen normális,és nyugodt kedves ember aki tud normálisan viszonyulni hozzánk...gondolom nem most kerülhettetek összetűzésbe ha így reagál...mindennek van oka....
Gyerünk Norbi ,ne hagyd magad! Ki ez?
Norbi te józan vagy mikor ilyeneket írsz?
Kb egy-másfél hónapja nem voltam fenn!
Erre Te:Mindenhol Te szítod a feszkót!
Olvasd már az első hsz-tól,mit szítottam itt!
A csizi ordenáré levelét?
Kicsit kevesebbet igyál!
Mi van?
Ja,és a másik!
Tavaly nyáron az egri patakparti/Offiház mögötti/parkolóban odajött egy veréb hozzám,hogy nem adom el,mert van 1 VFR 800-a!
Mondtam neki most vettem nem eladó,aztán kérte volna a tel.számom
,hogy hátha meggondolom magam!
Kerek perec elküldtem!
Na szóval,ha egy motort veszek,és ráköltök x összeget,és tartom
1,5 millára,nekem is jöhet hason csúszva akkor sem adom!
És ezzel így volt a s.tarjáni t.o.srác is!
Azt írta inkább berakja a szoba közepére,és nézegeti!
Azok meg próbálkoztak,hogy SP1-es,és utána raktam fel Én is
képeket,hogy igenis SP2!
Szóval TE ezeket az alkusz bandát istápoltad!
Ha sikerül nekik,most Neked nincs SP2!
Szia!Most így hogy a képet felraktad tiszta a téma,leesett ki vagy..... De különben tényleg egyszer már megismernélek személyesen is,hogy csak itt a neten szítod mindenhol a feszkót és az életben meg tök normális ember vagy,vagy az életben is ilyen arogáns ember vagy aki baszogatja a másikat....csak megkérdezem normális hangnemben tőled,miért nem lehet kicsit nyugodtabban tárgyalni itt vagy bármelyik másik fórumon s srácokkal.....mert ugye Te sem vagy már mai gyerek...gondolom azért ragadt rád némi jó modor a bunkóságon kívül az évek alatt....és ezért most ne haragudj meg de van némi igazság a szavaimban..üdv:Norbi Eger
A Bélapátfalváról annyit!Miért akarnak szombaton du.4 napi
belépőt fizettetni?
Miért nincs napi belépő!
Ha lusta vagy az elejétől elolvasni a beírásokat a bélapátival kapcsolatban akkor ne cigánykodj!
RC51-nek azt írtam jó helyre került a motor!
Te meg elkezded a másikat mocskolni!Gondolkodj el még,ha nehezedre esik is!
Ja meg itt mind ismerjük egymást személyesen....meg ki van töltve az adatlapunk....
Nem akartam hozzád szólni csizi azok a motorosok szándékosan próbálták levenni,és nem rólad van szó!
Az,hogy ki hol,hogy miért ,mit szól magánügy!
Én azt írtam ,hogy "jó helyre került",és senki ne forgassa ki a szavaimat!
Az,hogy bandita +5-en elkezdték,hogy ez nem is sp2-s stb.meg különböző kifogásokat kerestek,és arcpirítóan alacson áron akartak
hozzájutni!
A vádaskodásaidra,és a jellemzésemre nyald ki a seggem!
Úgy is találkozunk egyszer,ha máshol nem a Mátrában!
Na ne bunyóra gondolj,csak szeretek az ilyen embereknek a pofájába nézni!Ha már ez a véleményed!
Hali!Nem kell felkapni,nem olyan értelemben mondtam.....nekem is tetszenek a mai napig,csak a legtöbb 20 év körüli aminek ki van hajtva a lelke....konkrétan erre gondoltam...
Látom nem nyughatsz, már megint egy újabb néven kezded a genyázást. Szó sem volt nyerészkedésről senki részéről, csak te szándékosan kötsz bele emberekbe. Bandita kolléga megjegyezte hogy a jelen piaci helyzetet tekinte -ugye válságos időket élünk, az emberek pénz szűkében vannak, nehéz eladni bármit is, nem még egy közel 1.5 millára hirdetett motort- egy kicsit magas a meghirdetett ár, még annak ellenére is hogy a motor kiváló állapotú. Erre te jöttél és lehurrogtad hogy mit képzel, meg verted a nyálad mindenféle agymosott demagóg dumával. De mit várjon tőled az ember, ahol megjelensz -legyen az bármilyen fórum, sportmotor vagy Bélapátfalvai Motoros Baráti Társaság vagy bármi- ott egyből megy a trollkodás a részedről. Mert egy troll vagy, szándékosan basztatod a jónépet mindenfelé, alaptalanul kezdel el genyázni. Nem volt gyerekszobád? Vagy nem áll fel a cerka, szopat a főnököd, vagy csak simán degenerált vagy és itt akarod kiélni az életben téged ért sérelmeket?
Dánke mindenkinek.
Jaja, ez a Gabesz motorja volt, meg is siratta a gépet hogy elvittem tőle.
Eladni? Csak a holttestemen keresztül! Többé nem követem el azt a hibát hogy nősülés vagy egyéb ilyen alantas okokból megválok szeretett motoromtól.
Norbi!A zxr lelet,de egy legenda.Ha engedné a büdzsé,egy 92-es zxr 750 ott figyelne a ninja mellet.Meg egy rgv 500.A 250est imádtam.
RC-51!Üdv!Örülök,hogy a gépet nem azok a kókler "zalai"
motorosok vitték el akik,a gazdit megpróbálták lehúzni,leszólták!
Én is beszálltam elküldve a jó a...-ba!
Sok a nyerészkedni próbáló!
Tudom nem a Tiéd,csak reagálok a témához!