Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabesz....
mejikvótaz? bevédelek haver
jaj linda hogy mondhatsz ilyet.ahelyet hogy jönnétek ki kerülni egyet.
Ákos! nem a hátad mögött csinálom,hanem a szemed előtt dehát látod,mivan... fiatal zsenge husi az a kelendő...a rágós tyúkkal már csak a baj van ... Nemde?
Hi,gószti!Nem fertőztem meg őket Ma nem megyünk
de azért te érezd jól magad! jó randizást!
bizony vannak ott jo sunák....................inkább öket csalnád mátrázni.nem sikerült megfertözni öket?1-2 t bevinnék a susnyákosba.............................Na megyek is készülödni.Randym lesz....Remélem gyüttök fel a hegyre....
Szia Linda!
Mit csinálsz a hátam mögött?Hónapok óta puhitóm a leendő apóst,te meg elszerveznéd a jányt?Nem leszel mostoha anyós.
Chriss
A feketére már alkudozok az apjával egy ideje,a szemed is vedd le róla.
Későn nem hangoskodok...tudom hogy alszik a csemete. Amúgy mi a helyzet?Nem jössz ki holnap egy kicsit a parkingba?
Ja akkor neeeeeeeeem.
Akkor nem tudom ki volt az
Csigazabáló osztigakék Peugeot 406 kombit... Nem szoktam csak egy halványat és általában olyan este hat körül...szerintem az nem én voltam!De mindig reflexből,megszokásból jön....bocsi!Gondolom este hatkor nem alszik a lányod...
Miskolci topikban Szegaga havernak csuklóra kell gyúrnia,mert a Poprád fölötti tekergő betett neki a múlt hét végén. Már elláttuk jobbnál jobb tanácsokkal.
Na ... Csak nem vettél végre egy testhez álló paripát?:
Romet Ponny?

A gázfröccsért meg még egyszer valagba rúglak. Múltkor pont akkor aludt el a gyerek, amikor "beköszöntél". Azt hittem a Gabesz volt. Jól le is basztam sms-ben. Nem is értette miről beszélek
Akkor gyúrok,meg holnap eszek egy nagy tál bablevest!
Hát észrevettem hogy nem látsz messzire.... Én zoktam neked köszönni gázfröccsel! Nem volt sokáig autóm és minden nap motorral jártam ki Parádra....de van már uj paripa!Azért nem ismersz meg!
Szeva Nhorbíííí...
Mit integecc? Nem látok én messzire
Remélem a gázfröccsöket nem Te húzogatod a ház előtt, mert kénytelen lennék összeveretni mondjuk a VIK001-el
Szeva Tacsi bácsi!Neked meg aztán integethet az ember!
Adatlapomon ott a mailcímem,ha úgy gondolod,küldhetsz párat. Jönnek ezek a befőttzabálós téli esték,ráérek majd elnézegni.
Zoli, Ha érdekel, elég komoly sorozat van ezekből a képekből
Magának is!
agggyisten'! szép jó estét!
Abban biztos lehetsz!Akkor inkább nem motorozok többet,ha már csak a hónalj szárítóra tudnék ráülni!
Akkoris a leggyorsabb nyugdíjasok egyikei leszünk,és nem ezeken a hónaljszárító fajta csühögőkön tetszelgünk majd vénségünkre.
Sajnos ez korral jár Zoli bácsi!Mindjárt nyugdíjba megyünk...
Hát jóólvan,te tudod mivan!

jó,beszélhetünk róla..