Nem sértődtem én meg,van rosszab kritika is.Egy valamit hiányolok a médiából,aminek pártatlannak kellene lennie,a motoros oldalt meg halgatya valaki?Hányszor kanyarodnak elénk,hányszor huzzák ránk az autójukat,mintha ott se lennénk.Mikor egy igen alsókategoriás autó nekiáll versenyezni velünk,és kénytelenek vagyunk huzni mert a barma még le is szorit.?Na nem akarom magunkat fényezni,mert nem vagyunk angyalok,csak néha ezt az oldalt is megkéne halgatni.Szlovákiába miért birnak lehuzódani?A magyarok meg miért nem.Nehogy jobban haladjon már bárki is mint én.Sajnos ilyen a morál.Na egy ilyet kéne összehozni:)
Szia Dudibácsi!
Szívesen, a legközelebbi rendezvényeden is számíthatsz ránk, csak szólj. Kellemesen csalódtam ebben a brezovai pályában, úgy döntöttem kifogok járni gyakorolgatni meg jót tesz a kondimnak is. Szezonkezdéskor meg kifejezetten jó lesz, legalább nem az utcán szokik össze az ember újra a vassal.
Tisztelt Motorosok!
Köszönöm szépen hogy eljöttetek! Ákosnak G.A-nak és bocs ha kihagyom a többi kedves résztvevőnek a nevét, nagy megtiszteltetés volt számomra hogy résztvettetek a rendezvényemen! Bizom benne hogy lelasítotok és egy két perc beszélgetés erejéig megáltok nálam! Ha megbántottalak Ákos most itt minenki elött elnézésedet kérem! G.A. Neked külön köszönöm hogy eljöttél, barátaidnak a részvételt, nem tudtam meghálálni csak azzal a kis ajándékkal! Terveim között szerepel egy Mátrai Motorszerviz megnyitása és az hogy ott tudjanak azok a motorosok aludni akik szeretnének jókat bulizni nem csak az aszfalton, hanem a borozás és grillezés jó csajok társaságában! BELÉPÉS CSAK FIÚKNAK LESZ!
Nem gyengén lefikáztak ott minket,de mi ott voltunk és képviseltük a mátrai motorosokat.Nem az igazi az a pálya ekkora motorral,de mi beválaltuk.Nem sok mindenkit láttam a fórumról!
Rendőr után lassan,Rendőr után lassan,Rendőr után lassan,Rendőr után lassan, jónapot rendőrután lassan, Rendőr után lassan,Rendőr után lassan, Ígymár minjártjobb
Szívesen, a legközelebbi rendezvényeden is számíthatsz ránk, csak szólj. Kellemesen csalódtam ebben a brezovai pályában, úgy döntöttem kifogok járni gyakorolgatni meg jót tesz a kondimnak is. Szezonkezdéskor meg kifejezetten jó lesz, legalább nem az utcán szokik össze az ember újra a vassal.
Ck a pálya szélét és a büfét vettem igénybe
Beszélgettem az ismerősökkel és szemléltem az aszfaltot koptatókat
Mégegsszer előről!
Szia Elissa!
Motoroztál szombaton a pályán?
Na igy jó!
Köszi a képeket ott voltál szombaton a pályán?
Üdv Dudi!
Köszönöm szépen hogy eljöttetek! Ákosnak G.A-nak és bocs ha kihagyom a többi kedves résztvevőnek a nevét, nagy megtiszteltetés volt számomra hogy résztvettetek a rendezvényemen! Bizom benne hogy lelasítotok és egy két perc beszélgetés erejéig megáltok nálam! Ha megbántottalak Ákos most itt minenki elött elnézésedet kérem! G.A. Neked külön köszönöm hogy eljöttél, barátaidnak a részvételt, nem tudtam meghálálni csak azzal a kis ajándékkal! Terveim között szerepel egy Mátrai Motorszerviz megnyitása és az hogy ott tudjanak azok a motorosok aludni akik szeretnének jókat bulizni nem csak az aszfalton, hanem a borozás és grillezés jó csajok társaságában! BELÉPÉS CSAK FIÚKNAK LESZ!
szabad ilyet?
hogy adjak email cimet?
Majd legközelebb...még beszélgettem pár régi ismerőssel, azután meg dolgom volt, siettem haza...
Rendőr után lassan,Rendőr után lassan,Rendőr után lassan,Rendőr után lassan, jónapot rendőrután lassan, Rendőr után lassan,Rendőr után lassan, Ígymár minjártjobb