Szia!
Én tudom ki vagy.Ha olyan lesz az idő,és ithon leszek,tuti részt veszek,bár furcsa lesz hogy mind a két sáv a miénk.Ha ezt elintézed király vagy.
Szavasztok Motorosok!
Aki eljött a Visontai pályára az ismer engem és remélem nem okoztam nekik csalódást!
Most azokhoz szólók akik nem ismernek! Egy szervezésbe fogtam bele ami alapjaiba megváltotatja a Mátrai motorozásotokat!
Ha időjárás kegyes lesz ebben az évben megrendzem az I. Országos Márai hegyifelfutó motor versenyt! Sástótól Mátraházáig. Mentőt csak egyet fogok kérni az esetleges újraélesztés érdekében, de a nagyobb sérülésekhez, egy Pap és néhány koporsó is rendelkezésre fog állni azoknak akik azt hiszik elpusztithatatlanok! Mivel a hétvégeken sincs kibálázva és teherautók, személyautok stb... jönnek mennek az adott útszakaszon, nem jelent rosz Óment, a fent emlitett tárgyak kihelyezése! Várom kérdéseiteket, de csak komoly érdeklődés esetén válaszolok!
Ha bármiben tudok segíteni ezügyben,ne fogd vissza magadat. Spec, a komám kinn él Angliában,ha netán Ebayen nézelődsz,és ott találnál vmit,ő egy nagyon komoly autószerelő. A Hajabusáját egy TWR talpraállításáért kapta munkadíjba. Szóval,ha Newcastle párszáz km-es körzetében volna, akad ott egy hozzáértő szempár,ami megvizsgálja.
te leszel az elsö.s tényleg komolyan gondolom.......vadoc igaz...de egyedi lesz...........s olyat ad...amit mostani szériavasak soha........össze kell nöni vele........de ha megvan..............no ellenfél................
Ha ezt komolyan gondolod,és egyszer tényleg lesz egy ilyened,vagy ilyesmid,akkor az legyen az első,hogy értesítesz róla. Az eddig kipróbálásra felajánlott motorokat mindet visszautasítottam,de ez... Egyszer mennem kell egy ilyennel.(nem a versenymotorra gondoltam,"csak" maga,az RG500 Gamma )
az az érdekes,hogy nekem az XT pont hasonlóan viselkedik.ha hirtelen gyorsítok 1kerék,ha leveszem a gázt lefejelem a kormányt és még az áttételek se jók a kanyargáshoz...
Épp? Több,mint elég. Semmi folyamatosság nincs egy ilyenben,minden,csak nem egy kiismerhető,kezelhető motor. Gyorsul,vagy lassul,egyenletesen nem lehet vele menni. Ez kanyarban nagyon nehézzé teszi a kezelését. Tudom,mit beszélek. A kistesók is ilyenek,csak fele annyi energiával,nekem legalább arra nem kell figyelnem,hogy mikor akar hanyatt b@szni. Ez a csávó viszont csudamód érzi ezt a vadállat motort.
Én tudom ki vagy.Ha olyan lesz az idő,és ithon leszek,tuti részt veszek,bár furcsa lesz hogy mind a két sáv a miénk.Ha ezt elintézed király vagy.