Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem a 21.en hajnal 4kor kirugdostak az ágyból és irány az éles lővészet.Elég hangos volt,de jó volt.Visszamennék kicsit pihenni:))
Köszönöm szépen Réééééme, ez jóó
Majd körbekérdezgetek, biztos ami biztos. Szómiszó tetszetősek az aféle gépek
Én is 21 voltam,mikor leszereltem. Boldog szülinapot Eger réme.
ez már túl fürge
a múltkor beszélgettünk erről Nhorbeeval,valami hasonló fighter-optikájú gépet akarok építeni,mint az övé....már vagy3éve de már vannak tervek.csak hát az enyémet meg el kéne adni.nem tucc vevőt rá?
Mint pl? Zsooooooti tudomén erre fáj a fogad
köszi,elég jól!motor darabokban.ilyenkor levetkőztetem,mindent megtisztítok a jó meleg garázsban és készülünk a télre....szerintem meg is hirdetem,mert jó lenne tavaszra valami fürgébb
jogos,jogos Hogy telt a napod?
na na!azért egyéb kellemes elfoglaltságokat se felejtsünk ki!
Na és én? Amikor annyi idős voltam mint én, bőszen írogattam a mátra fórumra. Deszép idők is voltak azok
akkor én mit szóljak.... most kicsit nosztalgiáz6ok!amikor ennyi idős voltam,mint Te most-akkor szereltem le a katonaságtól és kezdtem a fősulit....szép évek voltak!
jááááájj zsoooooooootiiii nagyon szépen köszönöm neked is Bizony ígyvan, megöregszik az ember
ha így van akkor én is összeszedem minden művészi hajlamomat,romantikámat és érzékeny lelkemet:"hát baszki,Boldog születésnapot!"
Tiszteletem!

Nemrég kaptam Elitől egy sms-t szülinapom alkalmával, ha nem haragszotok meg érte beírom ide, eszméletlen jólett. A kis művészi lélek odatette magát megint Innen is nagyonnagyon nagyon köszönöm neki ezt a szép köszöntést.Nekem nagyon sokat dobott a hangulatomon még mindig vigyorra áll a fejem

"Egri rider, városi streetfighter. Mai napon 21 lett,ki 24esen kerózik feszt! Kilo óra pirosba jár, elpörög a gép s startra vár.Boldogat Te kerókirály! Puxa"

Isten adjon neked még sok-sok ilyen ihletet eli, komolyan mondom
S ezt a fotot ki csináta elinéni?Van ott egy jány a bal szélen piros fehir alpinstars ruciba.Napgéppel a szemin.........
jo a vers Eli néni. majd leirom amit én készitettem..........
Én láttalak Áki......................
Na ugyan mi áll benne...............................................
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a reakciókat, nem számítottam rá, hogy elnyeri tetszéseteket, már felkészültem a kemény kritikákra ...
Elkaptam az ihleti fonalat, aztán a gondolataimat próbáltam rendezetten papírra vetni... ez lett.

Ma még jó idő van...széles utat!

Ez a leányzó mindig tartogat valaki meglepetést nekünk

Eli ezt a te finyóddal kellett volna megörökíteni