Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem? én elöbb voltam kinn mint ti,s késöbb jöttem.kicsit hüvi voot.de élveztem.
de még leszednék pár dolgot................
chriss a helyedben igy is használnám....... Olyan kukkeles a vas........igy..................
véres a torka.... lassan én is nekiállok szétkapni...
van egy két ötletem jövőre....
Kinevetsz?Jól van....jegyzem!
nem voltam sehol... pénteken szétkaptam a szerkezetet-őszi takarítás,karbantartás címszó alatt.erre ma meg olyan jó idő lett,hogy meg is bántam.amúgy nekem nem csak az első gumim szar,hanem mind2.na és lánc is fog kelleni. szóval itt tartunk.most meg iszogatok... na üdv!
Jó estét,jó szurkolást!

Ja-ja ma szétszedtem a gépet nagytakaritásra.
Szeptember 27-től,március 27-ig amúgy is ki van vonva forgalomból,úgyhogy Nekem ez az év már kilőve.

És most csocsi-rogyira akarom takaritani,tavasszal úgyis megy műszakira.
Jó-jó,értem
Szia Zoli!Autót vásároltam és kiszívta a vérem....magyarul pénzhiány. Az első gumim kuka aztán nincs most keret újra.Remélem még lesz legalább egy nap amikor mehetek még egyet!Te sem jutsz már le az idén hozzánk....
Szia Zoli!Autót vásároltam és kiszívta a vérem....magyarul pénzhiány. Az első gumim kuka aztán nincs most keret újra.Remélem még lesz legalább egy nap amikor mehetek még egyet!Te sem jutsz már le az idén hozzánk....
Merre járt az úr az utóbbi időben? Nem láttalak erre. Én meg még kihasználtam az utóbbi idők jobb óráit. Múlt szombaton 130 km a Bükkben. Ma du Aggtelek,Ragály,Serényfalva,Ózd,Szilvásvárad,és haza.160km. Még egész jót lehetett menni.
Őszi nagytakarítás?
Ej de szét kaptad Chriss a vasat.
Ma,motorozás helyett
Hali Zsolti bácsi!Voltunk kint de autóval mentünk ki észt osztani a parkolóban....szét nevettem magam...jó csapat volt kint!Veled mi a pálya?Voltál kint?
helló Nhorbee!el vagy veszve.volt ma gurulás?
Én láttam Recsken!
Jó ám!
Ghoost nem láttunk!
Mátrai Vagányok, Jó Idő Volt Ma Rátok!
Gyönyörű napra ébredtünk,süt a nap,melegszik az idő.Ilyenkor még kikel használni minden alkalmat.
Eli melyik szavazó körbe leszel,mert ha ez eszembe van átkéretttem volna magam oda.Egyébként is nem láttalak még csak motoros szerelésbe.Megnéznélek már máshogy is
Hoonap szavazás? én rád szavazok eli néni