Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj az bratyó, nemnézünk le mert nem jösz velünk bulizni és lakott terüeten kívül az órád 45km/h-t mutat. Attól mimmég ugyanúgy szeretünk
Ugyan már Papó
Én is 10 év elteltével tettem be a lábam újra
Ez mar nem a mi vilagunk!Oregek vagyunk mi mar ehhez!
Ott lett volna a helyed, nem hogy jöttetek volna az asszonnyal A társaság volt a lényeg
14+ buli!
Na ott az 5pont!Jók a fekete motorok.....
a másik van csíkosban....csak nem piros,aki meg piros az nem csíkos.meg van ott még más is csíkosban....így érthető,ugye...?
nem
http://www.sportmotor.hu/motor...

no ittvane köméééény menet
piros csíkos felső?
Hát igen,de nemszabad menekülni, főleg nem kocsival meg gyerekekkel
Ezekből egy sem motoros téma. Az sokkal húzósabb lenne. Teherautóval viszont szabad préda vagyok,ott mindig van valami gáz.
nekem idén 2db 30ezres csekk....és mind2autóval
de a legjobb sztori pár éve Fonyódon történt.még a Celica volt meg.enyhe szabálysértések után menekülőre fogtam a dolgot....kislányom megszólalt a hátsó ülésen:-apa,már villog és szirénázik is mögöttünk....de hát mindig bajba kerülök én is...
Nekem nemvoltak nagy dolgok, egy gyorshajtás, egy szabálysértés, meg két behajtani tilos, ja meg nőm motorjával egy biztosítás nameg egy tükörnélkül már nyár elején rutinellenőrzés, azért mondjuk csak 5öt kaptam
No mondjuk,nekem se kéne itt az észt osztanom,motorral 8,kocsival 4 évig jártam jogsi nélkül, igaz,a 80-as,90-es években még nem volt ennyi bőrünkre utazó bírsághuszár. Idei termés eddig 6,10,20,30. Ennyi....
Na ezzel én is így vagyok de ne búsuljunk. Sokaknak motorja sincs és ugyanúgy megszakad a szive érte szóval néha énis úgyérzem ezdejólenne azdejólenne de nemszabad telhetetlennek lenni.Alám se a jóisten küldte ezt a kékséget pedig sokan azthiszik
jók a fekete motorok......tegnap én is feltettem a hirdetést a motoromról.ha elvinnék akkor én egy fekete Hornetet vennék és már építeném is át az elejét ha annyi pénzem lenne mint tervem,az jó lenne....
Nem gondoltam ilyenre hogy a végtelenséig húzom, csak arra hogy már mindenkinek megmondtam.Ezen a héten még adom neki és annyi volt erre az évre, jövőre megmár rendbeakartam rakni mindent dehát ilyen a hülyék szerencséje Megérdekeltem
Nem csináltak fényképet, talán nem akkor a gáz. na nembaj szarni bele fosni rá amíg nemcsuknak le

http://youtu.be/aQrgkZuPB3g

télen ilyenre akarom megcsinálni a kawát mer most elég gánya állapotba van, minnél olcsóbbra akarom kihozni. Én abból indultma ki, hogy ez a fekete motor+matricázás, fehér felni kombináció csak olcsóbb mintha ugyanilyne metálkékre csináltatnám meg
valami hozzáértőt kérdezzél meg.
fényképeket csináltak?mert ha nem,akkor a gumi meg a rendszámhajtás az vitat6ó.amúgy a lejárt forgalmi meg a biztosítás hiánya verhette ki a biztosítékot náluk,megspékelve a kipuff. tuninggal
csak attól lehet tartani,hogy ilyenkor példát fognak statuálni és jó magas büntetést szabnak ki.
vagy az is lehet,hogy már ment be feljelentés a hangos dob miatt és már direkt vadásztak rád.
ezért vigyázok én,hogy a papírjaim rendben legyenek,mert az a leghúzósabb.a többit meg valahogy már ki lehet variálni...
áá neis mond KÉrdezhettem én bármit, ezek az egri tirpákok lófazst se tudnak. Se hogy mikorjön mitkell innen csinálni, mir számíthatok így anyagilag semmit. Megírták a papírt elvették az okmányokat aztán majd levélbe jöna tájékoztatás mitjkell csinálni.Én azthittem hogyha már ennyire osztogatják a jókivánságokat mindenfelé tisztába vannak vele hogy mi mennyi pénzbírsággal jár vagy mit hogylehet majd tovább intézni vagy hova menjek esetleg rendezni a dolgaim.Na nembaj majd megértekezem valahonnan hamár ezek ilyen húgyagyúak voltak hoy eggyetlen egy kérésre nemtudtak válaszolni
Így borultam le előttük.. pff persze
Elkezdi az eggyik csávó, nézdmár meg a rendszámot ugyan az e mint ami a forgalmiba szerepel. Én már akkor örültem a fejemnek mondom meglátja afull szövetes hátsógumit, ottesik össze Hátramegy, azafej hallod amit az levágott úgy vigyorogtam mint aki megdugott egy beyonce-et
okés
ha már a gazella-vagy gizella testnél tartunk...mit mondtak a rend éber őrei,hogy mire számít6sz? visznek recskre?
Még nem beszéltünk róla, de adatlapomon a mail címem, keress meg ott, ne offoljuk szét teljesen a topikot.
Ezt kigondoltátok h mégis mikor? Vagy még ebben az évben?