Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova tűnt a Papírkutya?
Megegyeztünk
A suna elkelt,....és pont
Engem egyszer vitt haverom,saját motoromon,két kézzel vertem a hátát,hogy micsinálsz te állatkirááály. Minden tiszteletem azoké,akik vakon bízva a másikban nyugodtan felülnek mögé. És hát ez főleg a csajokra jellemző.
te leszel a vejkóóóm?
Ugy ugy
Attiláé?
Apuka,...Após
Csakhát,,, ahogy az a "nagyok"kal lenni szokott,ahogy a LADÁt leteszik,valahogymegkopik a varázs. A tehetségéhez viszont nem fér kétség,az tuti. Motoroztunk is együtt. Még gyerek volt szinte,jogsija se volt,felmentünk Bánkút felé,odaadtam a P21-est neki,nagyon el volt ájulva tőle. Most meg nekem esne le az állam,ha elvinne egy körre. Hát,,,így múlik el a világ dicsősége.
Na igen Ő az,a jányyya...
Még nem ültem senki mögött (nem emlékszem rá)

De mivel kivonattam,így már nem akarok kockáztatni.
Azt nem tudom,hogy kinek a kilye,de jóóóóóó,......

"Black&Red "
Nem vettem magamra! csak leirtam amit gondoltam
...hát ez már csak ilyen lesz ,sajnos!
Az ülést cikiztem,nem téged. 40kg amúgy is az iskolás srácok ízlése,én meg már csak az élet iskoláját járom.
Holnap?
Hát Ő jól kezeli a paripát az biztos! Láttam a rakparton csapatni a srácot Bp-rallyn....
Nekem nem volt szerencsém (meg pénzem se)valaha is kipróbálni magam hivatalosan is vmi hasonlóban.De spec,annak idején,még mikor Balázs Öcsi 127-es Fiattal fighterkodott itt a környéken,jókat mentünk együtt. (nekem 850-es sport coupém volt akkoriban ) Öcsi meg haveromnak az öccse.
Az ok, de csúszik!
...hááát...hideg van azért,de még kibírható!
Lehet még motorozni ilyenkor?
passsz!
Holnap mindenki megy a hegyre?
pffffff...köszi... Akkor lehet alattam kicsit terheltebb...
...csak nem te is az uram lányát csmegézted ki? Családba kerülne már mindenki,ejjjjjjj....fain!
Képes volnál felülni valaki mögé? Erre a 40 kilós csajoknak kitalált ""hátsóülésre""? Brrrr
Háátttttt ilyet mááááá még féltékeny leszek...
Neked van nem de? hááát akkor minek is?