Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes!
Majd megmártózok a gazella felsőtestemmel aztán mentőt kel hívni rátok Na de én nemvagyok semminek az elrontója, gyerünk!
bizony emtudo minek fényképezgetnek amúgy ezek, legalább ordítaná el magát aztán nem lenne olyan fejünk mint akit pakolnak hátulról és beagy szipkázva. Saját tapasztalat
De akkor a fürcsipancsis partyt se hagyhatod ki!
Nem inkább (xxx) ezt akartad írni?
Küldöm hama
Celebfórum .
jajneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dö 3 diszkópatkány
Na eztmár szeretem Tarts meg ezt a jó szokásod, kapdössze magad anyukám, tettfel azta formás kis popsikád a vonatrabuszrarepüllőrehajóra és jöhetnél gyakrabban is aztán majd nézünk valmi ++korosztályos helyet Hamár nektek semmisejóóóó
Üdv Széphölgyem! Most már csak ovcsiban mentem,inkább hosszabb fékutak,későbbi kigyorsítások. Nem a majrécsík minimalizálása volt a fő cél,hanem hogy egyben hazaérjen lovas,és a ló.
Jajjajjjj, ugye több nincs?
Zoltán, nem csúszkált a gumma?
No én meg még ma kinéztem a szomszéd dombra,asszem utoljára az idén. Hideg volt már,de azért jól esett. Mr Yamaha! Hogy gondoltad,hogy ezt sokáig csinál6od büntetlenül? Ezt az országot a közlekedési,és egyéb bírságok tartják még életben. Nem lennék a helyedben.
Broadwaygörl
képbe voltak

Aztán lassan tervezheted a Pestfeltárós túrát is!
Miskolc
Ne is emlegesd ...
Igen meg, ck mentem megint kiáztatni magam
Örülök, majd dobjál mailben fotot, ha megérkezett az áru!
Szia Csajszi!

Tegnap megkaptad az üzim?
Sikerült az egyik nyakmerevítőt megszerezni ebay-ről!
Mondtam neked, hogy az összekötőről oda hallatszott a fürdőhöz Iszonyat hangos volt...
egész évbe ígymentem, kb 15 000et beleraktam
hajaj testvér.... akkor má' nem csak tükörre kell a pééééz....
Hat ennyi eszed van?Azt hittem rendben vannak a papirjaid...igy ki sem mernek menni az utcara!
Már nem megyek sehova.. Büdösgecik lekapcsoltak, délelőtt még eggyet odavertme baktának de délután városba seggbebasztak ahogy az megvan írva.
szövetes gumi, dob nélkül,rendszám felfele,no biztosítás, no műszaki.Talán még egy lapáttal rátett hogy a kanyar előtt ahol álltak még 1be leforgattam h letiltott.Talán dob nélkül kicsit hangos volt már az utat elzárták miattam a kurva annyukat de sebaj.