szeretnék Egy Top variátort f12 70ccm hez most !olyat ami nem lóg a főtengelyen már át bombáztak a héten postán eggyel írt van Top varió ja nekem meg küldött gyárit , malossi fedélel rossz csuszkával 7000be Teli a fa........om az ilyenekkel a másik igéretföldje köztünk van az még márc 14 feladta csak szerintem mégsem sikerült a neve minden oldalon szerepel de még adok egy eséjt neki hátha reagál addig nem ásom el bocs hogy rátok zudítottam ezt csak szét Ba.....z az ideg
Hali.Nekem a termosztátba az a baj,hogy ha gyorsítok vagy ha 80-nal megyek akkor teljessen lehűlik a hőfokmérő alapján olyan mintha teljessen hideg lenne a motor,ha pedig 50-nel megyek akkor pedig az első vonalig felmegy és marad ott.Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak a szerelők.
Mi lehet a baja a motornak ha 1-esbe alig tudok elindulni lefullad hiába húzom a gázt teljesen...de ha már elindul utána gyorsul rendesen és 4.be 80-nál megint elfogy a lendület. Porlasztó? vagy Kompresszió ?
Egy RST 50-es gyorsaságiról van szó.
Elöször is én egy fél fordulatnyit lecsavartam az alapjáraton , természetessen mindezt meleg motornál stb. ahogy kell, aztán a karbi bal oldalán van egy csavar na azt betekertem tövig és utánna 1 fordulatnyit ki. Ezt tanácsolta nekem a szaki, és nálam bevállt. Most hidegen is sokkal finomabb az alapjárat nem pörög annyira és szép egyenletessen jár.
AZ a lényeg hogy ne ess neki mindig csak kicsiket álíts rajta, és tudd hogy honnan indultál mi volt az eredeti állapot , akkor nem cseszhetsz el semmit.
Szia, az alapjárat és a fordulatejtés engem is érdekelne, mert nekem is lassan ejt és néha leáll alapjáraton. Le tudod írni, vagy személyes tali\teló?
Előre is köszi
Hali, Kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban vannak a görgők,szíjak Nálad és lehet-e javítani a cserével? Mondjuk 110-nél sokkal többet nem is szeretnék vele menni, csak kipróbálni... A hőfokot még nem figyeltem,mert összesen kb 8 km-t mentem, de az előző tulaj azt mondta,hogy ritkán kapcsolgat a termosztát. Majd írd meg,hogy csináltak- vele vmit. A kevés km miatt a fogyasztásról sem tudok nyilatkozni, de elvileg 2,8-3,2.
Üdv.
Hali.Nekem sem a végsebesség a lényeg,de 90-100-al lehetne vele járni utazóba?Hát Nekem mindegy milyen idő van mert ha nincs nagy hó Én télen is kb 800-1000 km belehajtottam.H visszahozom a szerelőtöl akkor rakok ki képet ha valakit érdekelné!
Hali nekem is F18 van. Nem sokat használtam még eddig mert ugye az idő nem volt olyan , de amit eddig mentem vele az alapján tetszik. Én eddig 100-at tudtam kihozni belőle de csak egyszer próbáltam. Nekem nem a végsebesség a lényeg. Elkezdtem átnézegetni a gépet de a varióhoz és a szíjhoz nem nyúlok , mert állítólag nagyon el lehet cseszni. Van egy kolegám az nagyon vágja a témát majd ő megnézi. Tegnap elmondtam neki hogy valami nem ok az alapjárattal meg nem ejt rendessen fordulatot, 2 perc aladt elmesélte hol mit kell álítani mire figyeljek, és délután otthon kb 2 perc alat be is lőttem a vasat. Mondanom se kell hogy tökéletes lett Szerencsére nagyon jó gyári állapotban van a gép, úgyhogy a kopó dolgokon kívül nem kell rajta csinálni semmit.
igen a digitális is km óra spirállal mér...ülés pozícióból a kerék jobb oldalán található a csiga a csapágy és a lengéscsillapító között. egy bemenet van rajta arra rákell csavarni a csigát. de vigyázz hogy pontosan illeszd bele és teljesen belecsússzon mert különben nem fog mérni. sok sikert
Hali.Én is új tag vagyok.Oksa értem most vittem el a szerlőhöz és 110km/h mentem Én is Vele.De azt mondták,hogy megnétik a görgőket és a szíjat is.Végre akkor lessz akivel megbeszélhetem a tapasztalataimat.A hőfok nálad hogy működik?Mert most ezért is levittem mert mindig változik olyan mintha nem lenne jó a termosztát.Te ha használad milyen sebesség ami az utazó Nálad és menyit eszik a motor 100-on?Egyenlőre ennyi. :)
A gondom a következő. A moci az akksit nagyon hamar leszívja.(Ez már kuka lesz) Ha fel van töltve, működik minden, visszajelzők, lámpa, fék indexek. Ha nincs benn akksi még a féklámpa sem világít(pedig kéne nem ?) Fesz.szabályzót már cseréltem!
Szia! nemrég vettem, és már akkor sem működött. az első idomot le szedtem, és akkor láttam, hogy az a "valami" nincs csatlakoztatva sehova. Én is arra gondoltam, hogy az lehet a km óra baja, de azt hittem, hogy a blokkból kapja valahogyan a jelet. Ugyanúgy az elsők eréken csatlakozik egy úgymond "csigába"? A levegősömön úgy volt :) a digitnél is ugyanonnan? köszi
Szia,
Én új vagyok ezen a fórumon,mert tegnap vettem egy f18 Warriort. Eddig 110-et mentem vele, de tavaly nyáron ment utoljára. Sztem többet is kéne mennie...
a "műszerekből" fentről kijön egy 2-es kábel amire csatlakoztatva van valami műanyagvégű "valami". Az lehetséges, hogy a "spirál"?Ha igen akkor annak hova kell csatlakoznia? köszi
Kösz hogy írtatok.
Akár egy Hebo szíj is jó lenne? azért kérdezem mert kb 2.000-el olcsóbb mint a TOP.
A mostani szíjam 15mm széles de nem tudom hogy gyári vagy sem.
A motorban 11.000km van.
mindegyik szíj elmegy 8-10 ezer kilómétert, de 8000-nél illik cserélni, mert elkopik a szélessége és ezért már nem igazán megy ki a variónál a végéig, ezért csökken a végsebesség.
Malaguti f12-f15 alkatrészek! Baráti áron!
Mi lehet a baja a motornak ha 1-esbe alig tudok elindulni lefullad hiába húzom a gázt teljesen...de ha már elindul utána gyorsul rendesen és 4.be 80-nál megint elfogy a lendület. Porlasztó? vagy Kompresszió ?
Egy RST 50-es gyorsaságiról van szó.
AZ a lényeg hogy ne ess neki mindig csak kicsiket álíts rajta, és tudd hogy honnan indultál mi volt az eredeti állapot , akkor nem cseszhetsz el semmit.
Előre is köszi
Üdv.
A gondom a következő. A moci az akksit nagyon hamar leszívja.(Ez már kuka lesz) Ha fel van töltve, működik minden, visszajelzők, lámpa, fék indexek. Ha nincs benn akksi még a féklámpa sem világít(pedig kéne nem ?) Fesz.szabályzót már cseréltem!
vki?
köszi
üdv
Én új vagyok ezen a fórumon,mert tegnap vettem egy f18 Warriort. Eddig 110-et mentem vele, de tavaly nyáron ment utoljára. Sztem többet is kéne mennie...
Akár egy Hebo szíj is jó lenne? azért kérdezem mert kb 2.000-el olcsóbb mint a TOP.
A mostani szíjam 15mm széles de nem tudom hogy gyári vagy sem.
A motorban 11.000km van.
nekem van keveset használt szíjam.
stage 6 márkájú 3ezer
malossi x kevlár 4ezer
üdv
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...