Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet az f12 digitális kijelzőből kijövő 2 vezetékre rácsatlakoztatott műanyag valami?! fent csatlakozós, lefele egy cső, és valami műanyag téglalap a vége amin van 3 picike lyuk.
Az alvázszám elől a kis kipattintható ablak mögött van. A blokkszám pedig hátul a motorblokkon a hátsó lengéscsillapító rögzítése mellett a kerék felőli oldalon.
Sziasztok
F12-es Phantomhoz milyen sport kipufogót ajánlanátok?
Leo Vince tt és Leo Vince zx között gondolkozok, de mást is meghallgatok max 20 ezret szánok rá.
Szia! 2004-től teljesen más gyújtást rendszert használt a Malaguti gyártósora.
Más a CDI-gyújtásalaplap-lendkerék-kábelköteg-műszerfali kábelezés és a meghajtó egység is javában változott!
Mi csináltunk ilyesmit afféle " fiatalítás" ,tárcsafékes blokkot tettünk egy motor alá, új féle digit idomszettet megfelelő digit műszerfalat ez közel 50.000 forintből kijött.
Szia! Leveszed a kupakot ,beinditod a motort és töltögeted bele a vizet amíg "nem nyeli " (Szóval amint tűnik el a vízbetöltő tartályból a víz folyamatosan töltöd utána!)
üdv
Sziasztok,segítséget kérnék.
Madisonhoz kellene 1 jobbos indexbúra KÖLCSÖN .Csak 1 órára,míg leműszakiztatom.Ha esetleg van valaki Debrecenben aki segítene,hálás lennék.
Hello. Nem vagyok szerelő vagy nem cseréltem még spirált, de az analóg sprál és a digit biztos nem u.a.És a meghajtója is más,de nem nagy vmi, ha minden megvan, könnyen összerakható.
A gondom a következő. A moci az akksit nagyon hamar leszívja.(Ez már kuka lesz) Ha fel van töltve, működik minden, visszajelzők, lámpa, fék indexek. Ha nincs benn akksi még a féklámpa sem világít(pedig kéne nem ?) Fesz.szabályzót már cseréltem!
Nemrégen vásároltam egy rst 50-et.
A kilóméterszámlálója nem jó állítólag a spirál a rossz. Nem tudja valaki hol is van kb ez a spirál a motoron illetve milyen való bele?
Sziasztok!
Szeretném kérdezni Tőletek, hogy az f12AC főtengelyszimeringjeit lehet-e cserélni "kívülről"(variátor és gyújtás felől), vagy csak blokkbontással?
Szevasztok! SegÍtség kellene szeretnék 94es f12 re felrakni egy digit km órát sajna az eredeti spirálos Valaki tud segíteni tegyemeg köszi Lehet kábelt kell cserélnem?
APRILIA SR 5 KÜLLŐS Felnik gumival 22900
stage6 wave hullámféktárcsa 6900
Első sárvédő 5590
Oldalsó díszbetétek 2000Ft/pár
Első idom: 8900
Taposó: 4500Ft
Térdidom: 4000Ft
Hasidom: 4000Ft
Hátsó hosszú idom 7500Ft
Ülés hibátlan huzattal,bukótartóval: 5500Ft
Ülés mögötti idom: 1500Ft
Kormány idom alsó felső résszel: 4500Ft
Indexrelé: 1000Ft
Komplett gyújtás (alaplap+lendkerék+trafó cdi) 12000Ft
Csak az alaplap+lendkerék 8000 forint
Első villa Telekszópokkal,kormánnyal: 9900Ft
Váz 12900
kábelköteg: 2000Ft
Kormánykapcsolók ELKELT
projektoros első lámpa: 5990Ft
Elsó irányjelzők (1pár ) 1890
Str8 ledes hátsó lámpa : 4890Ft
hűtőrendszer ( Áthidalókkal,2 hütő,kiegyenlítőtartály,vizcsövek,vizforgató) 12990 ( szinte új!)
első fékrendszer mindennel együtt: 5900Ft
hátsó fékrendszer (dobos) 1500Ft
4000km Henger : 6000 forint
Főtengely 4980 ft
Komplett kuplung rész( ékszíjtárcsa,kuplung,harang) 6900
Végáttétel 4890
Végáttétel fedél 1500
Üres dobos blokkház 7000ft (maratlan,szép állapotban)
Műszerfal 4500 ft
Buzetti oldalsztender 4590
További apróalkatrészek természetesen megvannak!
Alkubelefér, Csak KP !
odaért?
Az érdekelne, hogy megvan e még a fejidom alsó.
F12-es Phantomhoz milyen sport kipufogót ajánlanátok?
Leo Vince tt és Leo Vince zx között gondolkozok, de mást is meghallgatok max 20 ezret szánok rá.
Más a CDI-gyújtásalaplap-lendkerék-kábelköteg-műszerfali kábelezés és a meghajtó egység is javában változott!
Mi csináltunk ilyesmit afféle " fiatalítás" ,tárcsafékes blokkot tettünk egy motor alá, új féle digit idomszettet megfelelő digit műszerfalat ez közel 50.000 forintből kijött.
üdv
Tudna valaki segíteni? Hogyan kell az f12 -es phantom vízrendszerét légteleníteni?
Köszi
Madisonhoz kellene 1 jobbos indexbúra KÖLCSÖN .Csak 1 órára,míg leműszakiztatom.Ha esetleg van valaki Debrecenben aki segítene,hálás lennék.
A gondom a következő. A moci az akksit nagyon hamar leszívja.(Ez már kuka lesz) Ha fel van töltve, működik minden, visszajelzők, lámpa, fék indexek. Ha nincs benn akksi még a féklámpa sem világít(pedig kéne nem ?) Fesz.szabályzót már cseréltem!
?
köszi
üdv
Nemrégen vásároltam egy rst 50-et.
A kilóméterszámlálója nem jó állítólag a spirál a rossz. Nem tudja valaki hol is van kb ez a spirál a motoron illetve milyen való bele?
Köszönöm a segítséget
Ádám
Szeretném kérdezni Tőletek, hogy az f12AC főtengelyszimeringjeit lehet-e cserélni "kívülről"(variátor és gyújtás felől), vagy csak blokkbontással?
msn vagy mail letudjuk dumálni a részleteket
msn : mail : cagivaimi@freemail.hu
üdv
ha megvan még a zárszett akkor érdekelne
biztosra mondom