Ricsi!most vasárnap május 15, újra zemplén! egyenlőre nincs vezető,mert Miklós nem ér rá,de rajta vannak a srácok,hogy valaki más vezessen minket! ha érdekelne a menet keress meg,ha lehetőség van betársulnék hozzátok,hogy ne egyedül menjek... HA van lehetőség! ide is írhatsz!
Heló valaki tudna nekem tanácsot adni van egy Exc 200.asom ez egyik napról a másikra elkezdett rengeteget kajálni ez azt jelenti kb 45 perc átlagos edúroba 5l-ert megevett és a karbi álló helybe nem folyik a túlfolyón ! a tanácsokat előre is kösz !
Sziasztok! Nagy dilemmába vagyok,ugyanis motor vásárlás előtt állok,csak nemtudom eldönteni hogy 4T vagy 2T legyen.Volt egy 2001es cr 250em de eladtam mert fiatalabbat szeretnék.Nagyon tetszenek a ktm 450sx-ek csak félek a 4T-től mert ha motor felujításra kerül a sor akkor az zsebbe nyúlós dolog lenne nagyon,viszont az a hang ami van nekik az hihetetlen.Szeretnék kérni pár véleményt a ktm-ekről tapasztalatok alapján hogy kinek mi a véleménye ezekről a motorokról. Ja és hogy vásárlás előtt mire érdemes figyelni a 4T-nél(motorikusan). Köszönöm előre is a segítségeteket!
Ktm sárvédő ha valakit érdekel ütni vágni akkor nekem lenne egy,olcsó pénzért vagy akár csere is mehet írd meg mid lenne érte...
Képen látható rajtszámtábla "pöcök" nem eredeti rajt.
a szokásos 10w-40 asi api ema meg mitudodmén mifélét?
agip?
nem volt gond vele azaz vízel kapcsolatban, mert szép kék fagyállt engedtem le belőle...
csak emlékeztem, hogy anno a Tibiék a ktm ben mindig küldték a hf-t gépműhelybe becsiszolták a szelepet, meg meg is volt síkolva stb...
pedig víz nélkül járnak vele sokan
az EXC-k nek lehet síkolni a HF-ét? ép csak érintőre? vagy nem szokott elmenni? elég csak megtakarítani faszán és kész?
Felni:
első - 17" 2,5
hátsó - 17" 3,5
Gumi:
első - 100/80
hátsó - 130/70
tengelyméret 15
kormánybefogó alsó
EXC 2005-első keréktengely
EXC 2T 300 2006 gyujtáselektronika
EXC 2T hátsó dob összekötövel
EXC 450 Brembo komplett 1.fék alsó felsö rész fékbetéttel
Wind könyökvédö
stb.....
Képen látható rajtszámtábla "pöcök" nem eredeti rajt.