Értem. Köszönöm a választ, valami sablon szerűséget keresek méretekkel, ami után ki tudom vágni, onnan meg a hajlításokat meg tudom magam is csinálni. (jó, végül is az egészet meg tudom magam csinálni, de sablon után könnyebb volna)
Téged kérdeztelek, mert te vagy az egyik ilyen barkács matyi (jó értelemben) itt a fórumon
szerintem meg a legolcsóbb full HD-s kamera... csak legyen egy ismerősöd aki a poggyászában haza hozza neked USA-ból...mert akkor 48ezerből meg is van...
Hát ez elég relatív igen.
Viszont egy kérdésem volna. Haspáncélt akarok csinálni az EXC-re, anyagom van hozzá, csak a méreteket nem tudom. Azt tudom, h a hátulja egy C profillal van rögzítve, viszont azt nem, hogy az eleje hogyan van. Meg tudnád mondani, hogy elöl hogy szokták rögzíteni ezeket? Meg mi a teljes hossza ennek az elemnek?
Értem. Kösz a választ, csak mert valami olcsóbb sisakkamerát szeretnék venni én is, ezért gyűjtöm az infokat, melyik milyen képet csinál. Viszont a GoPro nem tartozik az olcsók közé :)))
GoPro Hd-val,DE simán csak 848x480-ba 60fps-be vettem fel,mert így is kurva nagy bájtokat foglalnak a videók....a kamera sokkal többet tud minőségileg is,de az erdőben ráadásul még fényhiány is volt,azért szürkés kicsit...na meg,hogy nem HD-ba rögzítettem...
sejtem...én is erre gondoltam, csak az a baj, hogy mivel supermotozunk is a motorral, így viszonylag sűrün van kiszedve az első fékbetét és semmi baja nem volt a stiftnek. ezért gondolkodtam el én is azon, hogy hogyan törhetett el.
fogsz egy mérőszallagot, alá fekszel a motorodnak és máris tudod milyen hosszu és széles lemez kell..