Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de most komolyan, nem vagy te enyire hűje hogy ilyen hűlyeségeket kérdezz

fogsz egy mérőszallagot, alá fekszel a motorodnak és máris tudod milyen hosszu és széles lemez kell..
kartonpapir, filc, vonalzo, meg egy ollo, és már kész is a sablon...

de ez az informácio csak neked ,csak most 10 ezer
Értem. Köszönöm a választ, valami sablon szerűséget keresek méretekkel, ami után ki tudom vágni, onnan meg a hajlításokat meg tudom magam is csinálni. (jó, végül is az egészet meg tudom magam csinálni, de sablon után könnyebb volna)
Téged kérdeztelek, mert te vagy az egyik ilyen barkács matyi (jó értelemben) itt a fórumon
Elöl is ilyen kampós valamikkel van odafogatva a váz alsó csöveihez.
http://ktm.com/fileadmin/syste...
http://ktm.com/fileadmi
n/syste...

Fogalmam sincs mekkora a teljes hossza, szerencsére a sajátomtól már megszabadultam
Ez igaz.
szerintem meg a legolcsóbb full HD-s kamera... csak legyen egy ismerősöd aki a poggyászában haza hozza neked USA-ból...mert akkor 48ezerből meg is van...
Hát ez elég relatív igen.
Viszont egy kérdésem volna. Haspáncélt akarok csinálni az EXC-re, anyagom van hozzá, csak a méreteket nem tudom. Azt tudom, h a hátulja egy C profillal van rögzítve, viszont azt nem, hogy az eleje hogyan van. Meg tudnád mondani, hogy elöl hogy szokták rögzíteni ezeket? Meg mi a teljes hossza ennek az elemnek?
Mihez képest drága...meg ugye kinek mi számít olcsónak...
Értem. Kösz a választ, csak mert valami olcsóbb sisakkamerát szeretnék venni én is, ezért gyűjtöm az infokat, melyik milyen képet csinál. Viszont a GoPro nem tartozik az olcsók közé :)))
akkor várd meg míg betölt teljesen a videó...
Cs.Miklós vezetett minket...rallyzik is egy Astrával
GoPro Hd-val,DE simán csak 848x480-ba 60fps-be vettem fel,mert így is kurva nagy bájtokat foglalnak a videók....a kamera sokkal többet tud minőségileg is,de az erdőben ráadásul még fényhiány is volt,azért szürkés kicsit...na meg,hogy nem HD-ba rögzítettem...
sárospataki vagyok kikkel voltál?
Ezt milyen kamerával vetted fel? Egész jónak tűnik a kép, és élvezhető a video...
sejtem...én is erre gondoltam, csak az a baj, hogy mivel supermotozunk is a motorral, így viszonylag sűrün van kiszedve az első fékbetét és semmi baja nem volt a stiftnek. ezért gondolkodtam el én is azon, hogy hogyan törhetett el.
ez nagyon jo..
Á....de reménykedek benne hogy még az idén befejezik...mást nem nagyon tudok csinálni
el szokta koptatni a betét a stiftet, olyankor szokott eltörni...
Üdv az uraknak!
Görög motorlopási védelem
ajánlottam a görbe vázas telos motorodért jo pénzt, mégse adtad..

szereted te azt a motort, lehet örökre meg akarod tartani.
van már vmi a balesetből? a rendőrségi ügyre gondolok?
itt a sasszeg is eltűnt, és csak egy kb 3 centis darab volt a stift ből ami a dugattyú felőli fékbetétet fogta.

senki nem értette, előtte 3-4 km el repült 1-t a motor, de annak nem hiszem, hogy sok köze lett volna.
Belerakok rendes sasszeget, nem a rugósat (olyat úgyse kapni külön sehol), azok sokkal ritkábban vesznek el, annyit meg kibírok.

Meg úgyse akarok én már KTM-et, úgyhogy drótozgasson akinek 6 anyja van...
meg szokták drotozni, KTM betegség...

nincs mit 5 ezer.