végre én is eljutottam egy igazi enduros helyre a zemplénben meghúzódó Sárospatakra! háát mit mondjak lightos terepet ígértek,de csak azért,mert több kezdő is volt a csapattal(köztük én is) de ez csak a beetetés volt,hogy legyen kit szenvedni látni... viccesnek hitték,de a végén mégse röhögtek mikor szinte minden feljárón valamelyik ügyesnek kellett leballagni az aljba és onnan felhozni más motorját(az meg gyalog felfelé...motorral egyszerűbb volt az biztos)
ilyen jót még krosszozás alatt sem éltem meg, az előző debreceni endurocrosson már ízleletem az ízét az enduronak,de a tegnapi az a java volt! exc 125 jól bírta...a 450ek meg csak főzték a kávét....
de kell egy nagyobb gép... úgyhogy hamarosan kategória váltás...legalábbis bízom benne! amenyniben nem szopat szarrá a youtube akkor lesz videó is a "cicilésemről" és a többiekéről is
Pontosan nem tudom mert nem vagyok méhész mert az egyik barátom foglalkozott ezzel és kaptam tőle, de arra használják h egy vas keretet bedrótoznak és a méhek arra rakják majd a kaptárat v mi a rák :)
Az is mondjuk benne lehet ha "rossz" volt 1 méteres drótra kötik a méhet
14:49-es az áttét és terepen is használnám,mert most váltm meg egy 250-es ktm től.és azért erre esett a választás mert terepen is jó és utcán is tudom használni!(erre van csak jogsim)
Kiveszed a szívatót és a műanyag "karmokat" gyengén megdrótozod és kész. Ha ráteszed a gumit meg se látszódik. Már jó pár szívatót megcsináltunk így. Vékony méhészdróttal.
ilyen jót még krosszozás alatt sem éltem meg, az előző debreceni endurocrosson már ízleletem az ízét az enduronak,de a tegnapi az a java volt! exc 125 jól bírta...a 450ek meg csak főzték a kávét....
de kell egy nagyobb gép... úgyhogy hamarosan kategória váltás...legalábbis bízom benne! amenyniben nem szopat szarrá a youtube akkor lesz videó is a "cicilésemről" és a többiekéről is