Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre én is eljutottam egy igazi enduros helyre a zemplénben meghúzódó Sárospatakra! háát mit mondjak lightos terepet ígértek,de csak azért,mert több kezdő is volt a csapattal(köztük én is) de ez csak a beetetés volt,hogy legyen kit szenvedni látni... viccesnek hitték,de a végén mégse röhögtek mikor szinte minden feljárón valamelyik ügyesnek kellett leballagni az aljba és onnan felhozni más motorját(az meg gyalog felfelé...motorral egyszerűbb volt az biztos)
ilyen jót még krosszozás alatt sem éltem meg, az előző debreceni endurocrosson már ízleletem az ízét az enduronak,de a tegnapi az a java volt! exc 125 jól bírta...a 450ek meg csak főzték a kávét....
de kell egy nagyobb gép... úgyhogy hamarosan kategória váltás...legalábbis bízom benne! amenyniben nem szopat szarrá a youtube akkor lesz videó is a "cicilésemről" és a többiekéről is
voltunk tegnap a bakonyba...

az erdős tekergélős föl le mászkálós rész kurvára tatszett, de az a sziklás dombtetős az már nagyon nem

nem vagyok én hegyi kecske hogy buzi köveken ugráljak
Én jártam méhészkedni, igazából csak vándorolni vittük a méheket meg pörgetésnél segítettem. Jó buli nagyon.
Pontosan nem tudom mert nem vagyok méhész mert az egyik barátom foglalkozott ezzel és kaptam tőle, de arra használják h egy vas keretet bedrótoznak és a méhek arra rakják majd a kaptárat v mi a rák :)

Az is mondjuk benne lehet ha "rossz" volt 1 méteres drótra kötik a méhet
ugyehogy ugye..

észak afrikai vad drotos méhek, nagggyoon veszélyes faj..
wazze ezért akadok el állandóan a méhekbe
nem, azért kell hogy minden méhe megfogja a drotot és ugy talál haza a kaptárba... drotos méhek nem tudtad?
120-130 környékére számíts kb..
ez jó..

amúgy a méhészeknek azért kell vékony drót mikor nem akarják, hogy elmenjenek a méhek kikötözzék velük őket?
14:49-es az áttét és terepen is használnám,mert most váltm meg egy 250-es ktm től.és azért erre esett a választás mert terepen is jó és utcán is tudom használni!(erre van csak jogsim)
Köszkösz! ;)
Nem te hirdetsz véletlenül komplett idomszettet, matricával mindennel 75ért?
Köszi.
Helló!

Kiveszed a szívatót és a műanyag "karmokat" gyengén megdrótozod és kész. Ha ráteszed a gumit meg se látszódik. Már jó pár szívatót megcsináltunk így. Vékony méhészdróttal.
Vazze, hívd fel az universalmotort, és annyi van nekik, hogy el is adnak belőle...4.990,- az ára....postáznak is....
esetleg simsonhoz: voldáánc timbó van e? (hátsó kerék)
menyit megy ha visszateszem háromból kettőbe?

http://youtu.be/T6Msh8sDKYM
meg hogy mennyit fogyaszt azt is...
de azt meg tudod mondani hogy vizes füvön kapar - e ?
és azt szerinted honnan tudjuk mennyit megy a huszonöcsid ? legalább az áttételedet kéne tudni hozzá minimum...
2006 nem volt supermoto nyusziötbe ..ez sima enduro/125exc/ motor de raktak bele sima kereket mert nem akartak vele már motorozni...

gyárilag elérhető/felrakható hozzá
első kislánckerék..13.. 14 ...15
hátsó nagylánckerék 38... 40... 42.. 45... 48... 49... 50.. 51.. 52

gyárilag ez a ló...két szettel jön ki a puhapöcsű fagyizósoknak utcára jaszkarizni 14:42 -vel és a keményfaszú endurósoknak erdőbe 13:50 nel...
Bocsi hülye vagyok végsebbeségre kérdeznék rá?Még egyszer bocs
:D
ja ...
Azt mi a faszra válaszoljunk ha nincs kérdés...