Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek, mint azt már néhány napja beírtam, a motor viselkedésén pont semmilyen különbséget nem vettem észre a különböző márkájú, árban jelentős eltéréseket mutató (mind fullszint) olajok között.
És bizony az egykori versenyző ismerős által is ajánlott (aktív korában ő is ezt használta), nem a legolcsóbb kategóriába tartozó Elf használata után is maradt a hengerben elégetlen anyag rendesen
Elfet öntök bele vagy bő 2 éve teljesen jo, de magán véleményem szerint tul van lihegve ez az olaj kérdés, a lényeg talán annyi hogy 100% full synt olaj legyen, aztán hogy milyen tipus az már majdnem tök mindegy..
Dani ne szopass már régen olyan jo videokat raktál fel, de ezt nem néztem 40 mp-nél tovább mert egy béna pöcs, hagyjál már a semmi fáknál beakad ,meg megáll elötte...

de öhlins kormánycsillapitoja az van neki
nem neveztem előre, mert feleslegesnek tartottam ,akármi is bejöhet addig, akár egy sérülés, vagy eladom a motoromat, stb, a nevezést meg nem kapom vissza...

a helyszini nevezés csak 10 eur-al több, gyakorlatilag annyi a banki utalás dija is, szoval helyszinen tervezem a nevezést és A-ban ,mert szeretem a szopást, főleg ha sok.

hallottam román forumokon hogy elég szoposra jelölték ki az A nyomvonalat...
a talánnál valami konkrétabb kéne nekem
A hely a lényeg...de hát ti mindenbe csak belekötni tudtok
talán lejutok 7végén és akkor fel tudom hozni
a 400asé
szia.kéne nekem a Gyuri motorjáról az állórész.hogy tudna eljutni hozzám a lehető leggyorsabban? vele már lebeszéltem.
Hy!
Adjatok tippeket légyszi hogy milyen láncot vegyek 300excre?
Még nem cseréltem rajta és lövésem sincs milyet keressek!
A cél hogy pennys legyen(friss,occsó,jó)!
A lendület mestere!
Tényleg nagyon tele van ez a moci!
Kipróbálnék egyszer egy ilyen kormánystabilizátoros mocit
jóó reggelteket
ronis, zoozee, vagy más ktm szakértő
szerintetek 2006 200 exc-be blokkba, benyába miféle jófajta olajat érdemes önteni ?
ronis asszem elf-et használsz csak nem tudom a pontos nevét..
köszi előre is az infót
ez is micsoda paraolimpikon vazze 2 métert nem bírt menni egybe azt is hogy......a powerparctól meg elgörbül a váza annyi van ...
Féktisztitó csodát tett Azt hittem felszáll az űrbe úgy beindult Holnap finomhangolás
üdv mérd meg a dugó méreteit nekem van egy ktm 250 gyári 15-ezres az ára üdv gyuri
hétvégén kint voltunk motorozni a Dévai pályára....hat az nem semmi....szerintem a B mezőnynek fele sem fogja befejezni a versenyt ...a vasárnapi pálya az A kategóriának felér egy RBR expert/hobby szintel
nagyon komoly verseny lesz az biztos
balint te A-ban mész? nem latom a neved a listán
Sziasztok!

Van eladó segédvázam + ülés Exc-hez.
2006-tól. Hirdetés a nevem alatt...
Vegyétek meg!
értem lightosabbra gondoltam...
te indulsz vagy csak nézőnek mész?
azt már látom,hogy van hobbi kategória is de nem tudtam,hogy ez egy ilyen rendezvény azt hittem magyarban Dévaványán valami fórumos ismerős endurós téma...mert ez érdekelt volna
hátsó lengővilla hányas évjárat ?mennyibe fáj?
Továbbra is érdekel a kormánymagasító
KTM kereskedőnél...
Sajnos az nekem is van, de ha lesz fekete arra vevő vagyok.
Nincs véletlen a fejidomhoz gumi bilincsed, vagy infód, hogy hol vehetek?
eladó ktm gyári kézvédő, ár 5eft
szacsomotor@freemail.hu
06706447899