szevasztok! be szeretném kötni az exc-be ezt a gyujtásgörbe kapcsoló vacakot... sima kapcsoló is jó vagy csak a gyári? habár nem tudom mennyi értelme van az egésznek..
Most nem is volt sok rendőr...láttad volna azon a napon, amikor USA kontra EU csúcstalálkozó volt. Na, akkor még a fűszálak is álcázott rendőrök voltak...
mondjuk ha bele gondolok hogy a 30 literes kannámat 11500-ért tudom tele tankolni + olaj bele kb 1500 ft, az már 13, e. és heti egy kanna legalább elfogy ,
az 1 honap alatt kb 60 e.ft, 6 honapra 360 e.ft.
ezt meg csak bedugod a konyektorba és anyit mész amenyit akarsz...
csak azt nem értem miért nem csinálnak belőle triált, az ugyis helyben motorozos dolog...
Bálint mi ez a déva? valami hobbi enduro? endurocross? pontosan ez Dévaványa?Mikor? érdekelne a téma!
ma is endurozgattam az erdőben,igaz itt az alföldön nem sok lehetőség van,de vihar által kidőlt fából van elég... azokon való áthajtást gyakoroltam ma
várom válaszod
dobnál egy mailt a tlacika@gmail.com-ra ott megbeszélnénk bár nekem posta lenne a jó, mert Gödöllőre nem megyek mostanában. Te 14-13 kerben nem jársz mostanság?
Köszi
L.
pro Taper 28 as kormányom,hátso lengövillám fékem,
az 1 honap alatt kb 60 e.ft, 6 honapra 360 e.ft.
ezt meg csak bedugod a konyektorba és anyit mész amenyit akarsz...
csak azt nem értem miért nem csinálnak belőle triált, az ugyis helyben motorozos dolog...
csak ne lenne 2 milla
a helyszin 10 csillagos, meg a rendezvény is.
ma is endurozgattam az erdőben,igaz itt az alföldön nem sok lehetőség van,de vihar által kidőlt fából van elég... azokon való áthajtást gyakoroltam ma
várom válaszod
A sztenderért mit kérsz?
Meg van még?
Köszi
L.
Nekem kellene a "tevezsák"!
Hol tudnám átvenni?
Köszi
L.