Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bameg a prolog is nagyon tetszik már
CSak sárga tank van most exc 450 re van villabefogom also felsö kormánymagasitom hütöm
pro Taper 28 as kormányom,hátso lengövillám fékem,
szevasztok! be szeretném kötni az exc-be ezt a gyujtásgörbe kapcsoló vacakot... sima kapcsoló is jó vagy csak a gyári? habár nem tudom mennyi értelme van az egésznek..
Most nem is volt sok rendőr...láttad volna azon a napon, amikor USA kontra EU csúcstalálkozó volt. Na, akkor még a fűszálak is álcázott rendőrök voltak...
Jaj ne is mond , este értünk haza.
szeva te görög bevándorlo.
Európai parlament kihelyezett Üllése a kastélyban , már vagy két hónapja... Ja Helló mindenkinek...
mondjuk ha bele gondolok hogy a 30 literes kannámat 11500-ért tudom tele tankolni + olaj bele kb 1500 ft, az már 13, e. és heti egy kanna legalább elfogy ,
az 1 honap alatt kb 60 e.ft, 6 honapra 360 e.ft.

ezt meg csak bedugod a konyektorba és anyit mész amenyit akarsz...

csak azt nem értem miért nem csinálnak belőle triált, az ugyis helyben motorozos dolog...
nekem tetszik nagyon, szivesen elfogadnák egy ilyet ide a hegyre bohockodni vele délutánonként,

csak ne lenne 2 milla
Elég csúnya de engem vonzana
Bár ha valami szponzort találok addig, akkor megyek
hallo KTM , itt a jövő....
http://www.motoclubhaita.ro/db...

a helyszin 10 csillagos, meg a rendezvény is.
tegnap voltam este gödöllőn ...mijaza sok rendőr ?
hobbi
Bálint mi ez a déva? valami hobbi enduro? endurocross? pontosan ez Dévaványa?Mikor? érdekelne a téma!
ma is endurozgattam az erdőben,igaz itt az alföldön nem sok lehetőség van,de vihar által kidőlt fából van elég... azokon való áthajtást gyakoroltam ma
várom válaszod
Nem fogunk menni sajnos,nem adja ki:( !
Hali.
A sztenderért mit kérsz?
Meg van még?
Esetleg 2004-es EXC-re fekete tank, és fekete hűtőidom.
rikizuzda, jöttök Dévára?
dobnál egy mailt a tlacika@gmail.com-ra ott megbeszélnénk bár nekem posta lenne a jó, mert Gödöllőre nem megyek mostanában. Te 14-13 kerben nem jársz mostanság?
Köszi
L.
2003 KTM EXC 200 végdob eladó v 2006oséra cserélhető értékegyeztetéssel.
Gödöllő, vagy posta....
Szia
Nekem kellene a "tevezsák"!
Hol tudnám átvenni?
Köszi
L.
Ment a mail...