Párat már elnyűtem,4t-t, 2t-t egyaránt,de nekem eddig még egyikkel se volt semmi bajom. Ezért is maradt ez a márka. Pl: Az 525-be 400 orát raktam bele csak a Bakonyba,meg Románba,most az alföldön szolgál szupermotoként. Elötte volt sok más tipus is,de ezt talán te is tudod. Mondjuk azt azért tudni kell,hogy minden motoromat én szervizelem. Mindent megadok neki ami jár,viszont az elvárásom is maximális vele szembe.
ezek is mindig csak annyit kiabáltak,hogy "záááárd le neki a gáázt" én meg lezártam...
menni akarok megint,annyira tetszik a téma! csak erre is egyedül vagyok,akár a krosszra...
Látod,látod! Nem csak extremezéssel kell gyurni egy Déva féle versenyre,hanem egy megbizhato technikával,és nem utolso sorban gyorsasággal. Hamár versenyröl beszélünk......
van egy jobarátom , Vili, a szegediekkel minden hétvégén kint van románban egy huszonöcsivel, hidd el nekem mindenhol felmegy az a motor is, csak valami baszottul oda kell neki agresszivan rakni a gázt, ÉS SOSE NEM VENNI EL!
mocskos jól éreztem magam ezen a kis enduron,nem hittem volna,am h a kis huszonöcsivel ilyen terepen boldugolok majd,de sikerült! pedig tényleg nem kis dombokról van szó itt sem,de románt így el sem bírom képzelni....
majd egyszer oda is kitévedek...persze ott is a lightos részre
én ma ugy néz ki megöltem valamit a gasgas-ban, hiányzik belőle az erő nagyon, meg néha betorpan, holnap lemosom szétszedem aztán majd kiderül mi a kinja...
igy jár az aki sokat gyuur Dévára, közben megöli a technikát.
Márkus Robit ismered Bálint? nyíregyi srác, ő is készül a dávai endurora
azt mondta,hogy amit láttunk a zemplénben azt szorozzuk meg 5x,mert annyival hardabb a terep
2004es EXC450-re keresek eladó,jó kitűnő állapotú leömlőt.
Ha tudsz jelezd légyszives!