Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!
Megvételre keresek narancssárga teleszkópvédő párt.
Ha valakinek van ilyen, akkor ne fogja vissza magát és írja ki ide, hogy eladó!
A másik pedig egy kérdés, a telószárvédőnél minden évjáraté kompatibilis egymással?
Először is nem ártana legalább alapfokon megtanulni magyarul...a fontossági sorrendben minden mást ezután helyeznék el...

szívesen, máskor is.
Ebben hol a kérdés?
Helló!Kérdeznék vlamit és választ is kérnék ha lehet :D.
Ktm exc 125 sm 2006-os.fogaskerék nem tudom pontosan mekkora rajta de,elvileg kisebbik.Előre is köszönöm.
Zoozee,vagy?
HA igen akkor majd este mondanám a rendelni való cuccokat
hi! nem bont valaki 250,300as kétüteműt?
sziasztok! 2006-os sx450 s-es ktm-hez keresek 260-as első féktárcsát.
Keress rá úgy hogy Marquardt 1058.0653.
Ez annak a típusszáma, amivel én a gyárit helyettesítettem.
A gyárinak a méreteit meg nem nehéz kitalálni ha fogsz egy tolómérőt és kicsit alaposabban szemügyre veszed a főfékhengert...
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni annyiban, hogy az első féklámpakacsoló milyen méretű és hogy rögzítik? Az enyémről hiányzik és nincs kiindulási alapom. Asszem egy mikrokapcsolóval oldják meg. Előre is köszönök minden választ.
Akkor ebből az egyfilléres kötegelőből küldjél már nekem vagy 2-3 ezer darabot légyszi
ja véletlenül se akarok rábeszélni senkit a szivatóvásárlásra.... csak úgy fruttinak szórtam ki nektek pár gondolatomat....
csak informácios jelleggel a gyorskötöző meg 1 fillér, a fennmarado 13 ezer ft. különbséget meg kűld el nekem Bélám.
amúgy csak információs jelleggel kb.12-13 ezer ft egy komlett szivató.....és elmegy vagy 8-10 évet biztos "rendeltetésszerűen " használt gépeknél

*a rendeltetésszerűt itt úgy értem, hogy nem mindennap suliután mindenbarátomnak mindíghidegen ezerszer beindítom a motort című szivatóhúzgálbajnokságot játszás motorhangmutatás van heti egy max másfél liter benzinből... ..hanem heti egy-két.. alkalom hidegindítás.. de mikor eccer beindítom ki is nyomok egy tank benzint minimum variáció ...és akkor eccere fáradok a motorrral
Biztos nem húztad meg elég jól, mondjuk nekem is volt ilyen probléma úgy, hogy már egyszer volt "gyorskötözve", kicseréltem egy vastagabbra meg jól meghúztam és kész, mai napig jó.
Dániel azt kell mondjam akkor te egy csodalény vagy...

a ritka kivétel akinek ugyse jo..

nekem évek ota ugy van és működik, és kint marad, és ez már a sokadik keihin szivato amit tuningolni kell és eddig mindegyik működött.
Nekem gyorskötözővel is ugyanúgy visszaugrott...mondjuk tökmindegy, mert fullra nyitott szivatóval úgyse akarom 2-3 másodpercnél tovább járatni, úgyhogy utána úgyis kézzel kell fogni a gombot...
fogsz egy legvékonyabb gyorskötözöt, és a szivato gumis részére érzéssel ráhuzod, rögtön kint fog maradni ameddig vissza nem nyomod, mint az új...

nincs mit 5 ezer.
Küldtem mailt
Sziasztok!
Van egy kis gond a szivatómmal.
Kihúzom és azonnal visszaugrik magától és nagyon nehézkesen tudom berúgni hidegen.
Mi lehet gond?
Ktm 450 sx 2004
Srácok!
Van egy fekete telószárvédőm, szép állapotban. Szeretném elcserélni narancs színűre. Van itt ilyen emberke, akit érdekelne?
Szia!
Ez kb 2centis ugye?
Na mindegy érdekel a Bugic@freemail.hu-ra bökj egy árat azt megbeszéljük az átvételt!Köszi!
67mm a dugó átmérője
EXC 450 komplett elsö Brembo fék alja teteje olajjal feltöltve fékbetéttel kompletten
EXC 250 gyujtás 2004 tül
EXC 300 gyujtás 2007
EXC 2T 2006 os hátsó dob toldattal kipuf dugóval
EXC hütók
SX 450 Hátsó lengóvilla
EXC 2006 os also felsó villabefogó
EXC tank 2T 2007
EXC 2T-4T komplett hátsó fék
kerékagyak keréktengelyek
WP PDS hátsó gátlo
van még egy also toldat is hozzá ha kell