Srácok!
Megvételre keresek narancssárga teleszkópvédő párt.
Ha valakinek van ilyen, akkor ne fogja vissza magát és írja ki ide, hogy eladó!
A másik pedig egy kérdés, a telószárvédőnél minden évjáraté kompatibilis egymással?
Helló!Kérdeznék vlamit és választ is kérnék ha lehet :D.
Ktm exc 125 sm 2006-os.fogaskerék nem tudom pontosan mekkora rajta de,elvileg kisebbik.Előre is köszönöm.
Keress rá úgy hogy Marquardt 1058.0653.
Ez annak a típusszáma, amivel én a gyárit helyettesítettem.
A gyárinak a méreteit meg nem nehéz kitalálni ha fogsz egy tolómérőt és kicsit alaposabban szemügyre veszed a főfékhengert...
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni annyiban, hogy az első féklámpakacsoló milyen méretű és hogy rögzítik? Az enyémről hiányzik és nincs kiindulási alapom. Asszem egy mikrokapcsolóval oldják meg. Előre is köszönök minden választ.
amúgy csak információs jelleggel kb.12-13 ezer ft egy komlett szivató.....és elmegy vagy 8-10 évet biztos "rendeltetésszerűen " használt gépeknél
*a rendeltetésszerűt itt úgy értem, hogy nem mindennap suliután mindenbarátomnak mindíghidegen ezerszer beindítom a motort című szivatóhúzgálbajnokságot játszás motorhangmutatás van heti egy max másfél liter benzinből... ..hanem heti egy-két.. alkalom hidegindítás.. de mikor eccer beindítom ki is nyomok egy tank benzint minimum variáció ...és akkor eccere fáradok a motorrral
Biztos nem húztad meg elég jól, mondjuk nekem is volt ilyen probléma úgy, hogy már egyszer volt "gyorskötözve", kicseréltem egy vastagabbra meg jól meghúztam és kész, mai napig jó.
Nekem gyorskötözővel is ugyanúgy visszaugrott...mondjuk tökmindegy, mert fullra nyitott szivatóval úgyse akarom 2-3 másodpercnél tovább járatni, úgyhogy utána úgyis kézzel kell fogni a gombot...
Sziasztok!
Van egy kis gond a szivatómmal.
Kihúzom és azonnal visszaugrik magától és nagyon nehézkesen tudom berúgni hidegen.
Mi lehet gond?
Ktm 450 sx 2004
Megvételre keresek narancssárga teleszkópvédő párt.
Ha valakinek van ilyen, akkor ne fogja vissza magát és írja ki ide, hogy eladó!
A másik pedig egy kérdés, a telószárvédőnél minden évjáraté kompatibilis egymással?