nem hiszem hogy ki lehet belőle árulni anyi pénzt...
tudom nem ezt szeretted volna hallani, de a mai világba amikor olyanok mennek hogy a 750-ért árult megszorult emberkétöl elhozzák a motort 4 kiloba, és még orákig lehetne sorolni a hasonlo sztorikat kizártnak tartom hogy ki tudj belőle árulni anyit, talán eljutsz egy 200-250-ig a többi cumo meg rajtad marad mint tehénen a kolomp. szerintem....
mondjuk egyben sem tudod eladni ugyhogy tök mindegy...
Az jelenleg te vagy amugy eszembe sem jutott volna hogy valamit kezdeni kéne vele csak apám szólt hogy jött e csekk meg foglalja a helyet mert nobvember óta szét van szedve
én már jó pár éve beismertem hogy rábasztam kóókemínyen de ez már lerágott csont két éve se jöttem volna ki belőle jól.. azóta meg még ráment nemkevés most már nem bánom! ha mégis összerakom, kerül amenyibe kerül.. de ha szerintetek bontva 350 körül ki lehet árulni belőle akkor az lesz...
van egy LC4 em, de szar az egész, lehet darabokban adom el. a kérdésem az lenne mit lehet elkérni a vázért, ami rendszámos. supermoto kerekkkel. esetleg csak a vázért. az a jó benne, hogy a forgalmi szerint nicns motorszám tehát a sok lopott fasza 640es emberke biztos ráharapna tehát mehet bele akármilyen blokk amit befaragnak. sőt az új idomok is rámennek...
pedig 94es...
tudom,hogy ők is voltak már arra felé,de hozzájuk se igen tudnék becsatlakozni költség csökkentés szempontjából...ők is sztem úgy mennek,hogy ne legyen üres hely a kocsiban/futón stb...
am velük meg románba mennék,ahogy a képeket elnéztem,az a hely igen lightosabb volt mint ez a zemplén...
Lacival ellentétben neked egy jó motor sem felel meg azért ez nem mindegy
tudom nem ezt szeretted volna hallani, de a mai világba amikor olyanok mennek hogy a 750-ért árult megszorult emberkétöl elhozzák a motort 4 kiloba, és még orákig lehetne sorolni a hasonlo sztorikat kizártnak tartom hogy ki tudj belőle árulni anyit, talán eljutsz egy 200-250-ig a többi cumo meg rajtad marad mint tehénen a kolomp. szerintem....
mondjuk egyben sem tudod eladni ugyhogy tök mindegy...
ez 100 hogy jóóóó.
van egy LC4 em, de szar az egész, lehet darabokban adom el. a kérdésem az lenne mit lehet elkérni a vázért, ami rendszámos. supermoto kerekkkel. esetleg csak a vázért. az a jó benne, hogy a forgalmi szerint nicns motorszám tehát a sok lopott fasza 640es emberke biztos ráharapna tehát mehet bele akármilyen blokk amit befaragnak. sőt az új idomok is rámennek...
pedig 94es...
na mennyit érhet ez a váz?
Mennyi lett a mani?
rikizuzda csomag elment .....
Majd legközelebb lefagyizzuk,vagy iszunk egy sört Sárospatakon
am velük meg románba mennék,ahogy a képeket elnéztem,az a hely igen lightosabb volt mint ez a zemplén...