Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 év fogház...
Szinte biztos
a hiba a motorokban van...
Jóreggelt
Lacival ellentétben neked egy jó motor sem felel meg azért ez nem mindegy
nem hiszem hogy ki lehet belőle árulni anyi pénzt...

tudom nem ezt szeretted volna hallani, de a mai világba amikor olyanok mennek hogy a 750-ért árult megszorult emberkétöl elhozzák a motort 4 kiloba, és még orákig lehetne sorolni a hasonlo sztorikat kizártnak tartom hogy ki tudj belőle árulni anyit, talán eljutsz egy 200-250-ig a többi cumo meg rajtad marad mint tehénen a kolomp. szerintem....

mondjuk egyben sem tudod eladni ugyhogy tök mindegy...
Az jelenleg te vagy amugy eszembe sem jutott volna hogy valamit kezdeni kéne vele csak apám szólt hogy jött e csekk meg foglalja a helyet mert nobvember óta szét van szedve
Ütődött
unalom lennne az életem ha nem lenne ez a motor ( nemigaz , igyis elég bajom van )
Mégis inkább a rokkant kart választom a rokkant motor helyett
pedig azt hittem
Azé nem irigyellek...
mark.karoczkai@freemail.hu
ez 100 hogy jóóóó.
amúgy amikor megy akkor tetszik
én már jó pár éve beismertem hogy rábasztam kóókemínyen de ez már lerágott csont két éve se jöttem volna ki belőle jól.. azóta meg még ráment nemkevés most már nem bánom! ha mégis összerakom, kerül amenyibe kerül.. de ha szerintetek bontva 350 körül ki lehet árulni belőle akkor az lesz...
Asszem Te se lettél KTM-fan...
Szerusztok!

van egy LC4 em, de szar az egész, lehet darabokban adom el. a kérdésem az lenne mit lehet elkérni a vázért, ami rendszámos. supermoto kerekkkel. esetleg csak a vázért. az a jó benne, hogy a forgalmi szerint nicns motorszám tehát a sok lopott fasza 640es emberke biztos ráharapna tehát mehet bele akármilyen blokk amit befaragnak. sőt az új idomok is rámennek...
pedig 94es...

na mennyit érhet ez a váz?
oksi!
Mennyi lett a mani?
szewasztok..nemotthonról ...nem jött mél gecsa...írj mégegyet

rikizuzda csomag elment .....
Zozi írtam neked mailt,majd less már rá légyszi,ha nem leszel annyira elfoglalt! köszi!
adj már egy email címet,mert ami az adatlapodon van arról visszajönnek a levelek... kérdeznék valamit...
Köszi szépen a karokat! Átvettem tesódtól!
Majd legközelebb lefagyizzuk,vagy iszunk egy sört Sárospatakon
Na erre azért sok pénzt ne rakj
tudom,hogy ők is voltak már arra felé,de hozzájuk se igen tudnék becsatlakozni költség csökkentés szempontjából...ők is sztem úgy mennek,hogy ne legyen üres hely a kocsiban/futón stb...
am velük meg románba mennék,ahogy a képeket elnéztem,az a hely igen lightosabb volt mint ez a zemplén...
najó,h említettelek...karok megvannak?Postaköltséget utaljam vissza?!
miért nem beszélsz Ricsiékkel(rikizuzda) Debrecen és környéke...ők is vtak velünk...