mi megy itt-E? Móónika show?
Mondjuk nekem is jobban tetszik egy doma rendszernek a hangja az exc-n mint a gyári...csak én komplett rendszereket cserélgetek,nem csak dobokat! De majd yahzee is megveszi a rezot ha arra is meglesz a pénze és akkor majd neki is jobban fog tetszeni a saját motorja! amire annyi pénzt költ amenynit szeretne! szóval sztem had csinálja! én is szertem,ha úgy néz ki a gépem ahogy nekem tetszik... szal ha neki is az a vágya,hogy Pro circuit kipuff legyen rajta akkor had vegye meg! nem azt mondta,hogy kimotorozta,csak szeretne rá olyat...biztos azért mert jobban tetszene neki azzal! hajrá!
mellesleg giraffe neked is akrapovic van a motorodon,meg bigbore kit te is kimotorztad?
csak szívom a véred... engem hidegen hagy kinek mekkora....
Sziasztok haveromnak van egy ktm gs 125 - ös motorja és a tanksapkánál szivárog a benzin , mert a tanksapka nem zár jól. Valaki tudna valami gyors megoldást erre?
Hát ezaz te nyikhaj... minek szólsz bele mindenbe állandóan? Unatkozol vagy mi a szösz? Beszélgess inkább mással, az én írásomra ne reagálj, főleg, ha nem neked címzem!
Áhhhhh. Köszönöm a hasznos információt. Holnapra ígértek nekem dobot, van SX és EXC is, de azt elfelejtette közölni az illető, hogy más a keresztmetszet. Akkor EXC dobot keresek. A lényeg, hogy egyenes legyen, mert ez a gyári?! Hát hulladék egy formája van. (elsősorban fmf, doma, pro circuit kéne, majd köv hónapban meg egy rezó, most erre van lé)
Nekem sx dob van a gépemen, de egy az egyben nem tudod kicserélni.
Más a keresztmetszete az exc és az sx csöveknek.
Át lehet alakítani, mi a 2-ből csináltunk 1-et.
Hello,most volt 1 fekete tankom fekete hütöidommal azt most vitték el a napokba jelenleg csak exc 2T gyári sárga tankom van idomgarniturát egybe szoktam
Eladó KTM EXC 2T gyári hátsódob. A héten 8.000ftért odaadom. Szép állapotban van. Csere is érdekel, egyenes, tuning EXC dobra v SX dobra. Természetesen értékegyeztetéssel.
Keresek EXC-re hütő idomot de mindenképpen feketét.
Az én motorom 2004-es, de ha a felfogatása stimmel mindegy mikori az idom, és az sem gond ha karcos, (csak törött ne legyen) mert úgyis egyedi matrica készül rá.
Írj, ha van.
KTM WP PDS hátsó gátló hibátlan eladó
valamint
2006 os SXF 250 blokk hibátlan
FMF 2T hátsó dob EXc re 2004-
illetve egyéb KTM alkatrészek fék,futómü,hütök,idomok,tankok,elektronikák,villabefogók stb...
Mondjuk nekem is jobban tetszik egy doma rendszernek a hangja az exc-n mint a gyári...csak én komplett rendszereket cserélgetek,nem csak dobokat! De majd yahzee is megveszi a rezot ha arra is meglesz a pénze és akkor majd neki is jobban fog tetszeni a saját motorja! amire annyi pénzt költ amenynit szeretne! szóval sztem had csinálja! én is szertem,ha úgy néz ki a gépem ahogy nekem tetszik... szal ha neki is az a vágya,hogy Pro circuit kipuff legyen rajta akkor had vegye meg! nem azt mondta,hogy kimotorozta,csak szeretne rá olyat...biztos azért mert jobban tetszene neki azzal! hajrá!
mellesleg giraffe neked is akrapovic van a motorodon,meg bigbore kit te is kimotorztad?
csak szívom a véred... engem hidegen hagy kinek mekkora....