Úgy terveztük, hogy vasárnap kocsival elmennénk Hajmáskérig az agip kúton ledobni a kocsit és onnan irány az erdő. Szokták arra baszogatni a motorosokat? Vagy ott még azért kulturáltabb a helyzet?
Sziasztok
Üdv kishapsi!Ha kedden van kedved meg időd,gyere ki a Törökbálinti erdőbe velünk!Másik meg hogy ha van valakinek 28,6-os kormánymagasító jóáron akkor jelezze nekem!Tegnapelőtt borultam egy szépet azt nem bírta az anyag
2008tol megjelent a leak jet vagy mas neven power jet a KTMekben. A yamaha/hondanal mar volt korabban is azt hiszem. Ez egy szelep/fuvoka, ami segiti a gyorsitopumpa altal pumpalt felesleges benzin karbiba valo visszafolyasat.
Eredmenye, hogy nem fuldoklik alacsony fordulatnal a motor, ha odarantasz, vagy ha magas hegyekben mesz.
Nincs valakinek eladó 2008-2011 KTM EXC 400-525 karburatátor alj(teknő vagy nemtom hogy hívják:), angolul bowl)?
Konkrétan nekem azért kellene az, mert az enyémben még nincs leak jet, 2008tól meg már tettek bele.
hogy lehet böngészni a ktm ócsa kiegészítői közt? hiába regisztráltam,nekem nem nyit meg semmit a kiegészítők menü alatt,ha kiválasztom az off-roadot...
?
GD,Bugic,zoozee, más valaki?
Úgy terveztük, hogy vasárnap kocsival elmennénk Hajmáskérig az agip kúton ledobni a kocsit és onnan irány az erdő. Szokták arra baszogatni a motorosokat? Vagy ott még azért kulturáltabb a helyzet?