Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bakony környéki kollegákhoz szólna a kérdés...

Úgy terveztük, hogy vasárnap kocsival elmennénk Hajmáskérig az agip kúton ledobni a kocsit és onnan irány az erdő. Szokták arra baszogatni a motorosokat? Vagy ott még azért kulturáltabb a helyzet?
Rendben. szóljál még azért előtte mert elfelejtem voltunk szombat meg vasárnap is, de vasárnap teli volt sétálókkal így vissza fordultunk.

arra Tokod felé milyen részek vannak? mert ez az egyenes szántóföldes rész annyira nem gyere be
Sziasztok
Üdv kishapsi!Ha kedden van kedved meg időd,gyere ki a Törökbálinti erdőbe velünk!Másik meg hogy ha van valakinek 28,6-os kormánymagasító jóáron akkor jelezze nekem!Tegnapelőtt borultam egy szépet azt nem bírta az anyag
majd alkalmasint kukkold meg az emiled
2008tol megjelent a leak jet vagy mas neven power jet a KTMekben. A yamaha/hondanal mar volt korabban is azt hiszem. Ez egy szelep/fuvoka, ami segiti a gyorsitopumpa altal pumpalt felesleges benzin karbiba valo visszafolyasat.
Eredmenye, hogy nem fuldoklik alacsony fordulatnal a motor, ha odarantasz, vagy ha magas hegyekben mesz.
302810179 17 óra után erőltesd

vagy zoozee kukacfrííímél.hu
híjjál
már asszem nem megy darabra,,,,,,kettőt kell venned belőle
az mi a fasz...? ami a régikben nem volt ?

amúgy 08-11 -ig nem volt 525 már
Hali,

Nincs valakinek eladó 2008-2011 KTM EXC 400-525 karburatátor alj(teknő vagy nemtom hogy hívják:), angolul bowl)?
Konkrétan nekem azért kellene az, mert az enyémben még nincs leak jet, 2008tól meg már tettek bele.
Most nálam se működik, pedig kipróbáltam két különböző böngészővel is...
hogy lehet böngészni a ktm ócsa kiegészítői közt? hiába regisztráltam,nekem nem nyit meg semmit a kiegészítők menü alatt,ha kiválasztom az off-roadot...
?
GD,Bugic,zoozee, más valaki?
Próbálnálak hívni egy kicsi tanácsért
Ha vkit érdekel...
Tudnál adni elérhetőséget? Mert érdekelne a dolog ha a haver még nem oldotta meg!
Köszi
jó hogy nem érdekel senkit ez nem baj, csak feltűnt hogy a CBR 600asomba 30ezerért van blokk karbisorral
Ez:50302020000 a cikkszáma a guminak, meg tudod rendelni külön is a Ktm-ben, pár ezer forint.
van
Hali! Van valakinek eladó fötengelye 525ös ktm-hez? 03-as.
Ment a mail.
Várlak msn-en
kafa! valaki pont akkor vetette fel magát velem mint ahogy írtunk tegnap este!
Na most felvettelek!
Kishapsi!
Felvettél msn-en?
Ha igen,akkor gondolom ki vagy de nem bírok neked írni valamiért!