Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ide lehet mi is lezarándokolunk majd ....körülfigyelünk meg motorozgatunk kicsit valamikor ..mert ez közel van...

szerintem idén sikerül
mi hátrább voltunk oda jár a csapat.. csíkkarcfalva és környéke..és az kéccer messzebb van emiatt már nem tudunk csak úgy odaugrani , de ez még azon a határon belül van hogy leszeladjuk oda 4-5 napra...
meg itt még nem is voltunk és ez izgalmas is..
Hát amilyen a társaság, még avval is meg lehetett volna oldani a menetet:(
miért mivel voltatok robogóval?
A Te válaszodra aztán lehet várni akár jövő husvétig. Olyan vagy mint egy rossz kurva. Felizgatsz,azt otthagysz.
Szia!
Ja voltunk
A Hely nem csúnya csak sajnos nem találtam fasza terepet
hii.

voltatok a Draganál?
Végre megvan a kiválasztott évjáratom 525 factory
http://www.sportmotor.hu/motor...
Már akcióban is szerencsére
Helló!Segitséget szeretnék kérni tőletek hogy a szervizelése a ktm exc 125sm nek miben külömbözik a husqvarna sm125stől gondolok itt dugó csere stb,vagy csak szimplán mikor kell ilyen dolgokat cserélni benne:2006-os
Köszönöm válaszod. :)
Szia

Most úgy néz ki az állórészem rendben van. (fekete-piros 1.7kohm, fekete-zöld 165 ohm, zöld-piros 1.85 kohm, sárga-sárga 0,2 ohm) A gyújtómodulnál van a gond. (zöld-fekete, fekete-gyújtáskábel között nem tudok ellenállást mérni) A meglévő gyújtásmodulom kék színű TM14-07 (101 888 01). Létezik TM14-04, TM14-05, TM14-06, TM14-07 piros vagy kék színben. Hogy hogy mi a különbség közöttük azt még nem vágom Egyébként az ára az rendben lenne csak jó legyen
30 - 50 között--ig
Ha valaki megtudná mondani, hogy KTM MX 250 1987-hez milyen árba lehet venni dugattyút, azt megköszönném.
üdv nekem van egy elektronikám ami neked kéne 10darab ezres az ára üdv gyuri
üdv mindenkinek én megyek holnap csapatni a bakony szivében ha valakinek lenne kedve szivessen látjuk köztünk ind 9ó szentgáli benzinkút
Jo helyekböl erre felé nincs hiány.
rendben.
már megy az ismerkedés, van vmi Várpalotai kutas srác ( ha minden igaz 300exc) Inotán lakik, ő is mondta, hogy menjünk tud mutatni helyeket.
Rendben. Akkor majd szolj ha jönnétek.
Hát ennyire egyik napról a másikra sajnos nem megy. nem mindig van itthon a futó, lábon meg nem szívesen mennénk le odáig.

de nincs elfelejtve a dolog, megyünk majd arra, és akkor jelentkezek előtte
Honnan,hánykor indultok? Ha nem szerveznek rám itthon, /nagyon emlegetik az állatkertet, sütögetést,stb./ akkor veletek tartok.
Havrán ,én, meg te ha jössz..

burok szigoruan kiscsoportos dolog, tul sok bedölt nagy fa , tul sűrün.
kik mennek?
mondjuk holnap egy kis baglyas összes feljáro, völgy le-föl, utána burok völgy 500 fával oda-viszza.? na jössz?
Majd legközelebb. Mondjuk holnap?
biztos tuti lenne, de én hajnalban értem haza a másik srác meg majd csak most fog. Így meg már nem sok értelme van össze pakolni, és elindulni oda.
na jo morgent.

kishapsi pedig ma lenne fincsi a bakony kicsit megázott legalább nincs por.