Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért hülyén néz ki mikor a tecskonál neki támasztod az üvegablaknak
te nem láátod a fátol az erdőt?
Oké. Neked van igazad.
Attól még nekem kell egy oldalsztender. Punkt um!
De mit kell keresgetni a rengetegbe a fákat? Más sincs,csak fa!
humorzsákok....
A sztender azért kell, mert utálom keresgetni a fákat, ahová le tudom támasztani...
én például mindegyik motoromrol leszedem rögtön, nem kell sztender kislányoknak valo..
Szerinted mitől van ínhüvely gyulladása?
sajnos josolni nem tudok, szétszeded belenézel megtudod.
Az mi a csöcsnek? Csak akadék! Van fa elég a bakonyba. Még sosem volt olyan hogy ne tudtam volna letámasztani valahol.
Vagy a fagyizó előtt nem engedik meg hogy a falnak támaszd?
fuuu, szard le ha kiszakadt a gumid...

csak a csajodnak ne szolj... már ha van.
Mert 4T... nyilván.
Akkor tehát máshol érdeklődök.
És oldalsztender esetleg valakinek normális áron?
Ismételm muffpaszta! Valaki gombapörköltet főz vacsorára!
gyári bovdent vettem, mert a küldő is szar volt, és kompletten rajta volt az a gumi is. Bár nekem dupla bovdenes.
Bovdent én is cseréltem most, de felesleges hozzá venni új gázkart..elég a cserélni a belet, meg esetleg a külsőt...
Nagyjából erre számítottam... de térjünk vissza az eredeti témához szerintem.
olyat szerintem nem fogsz találni sehol, mert mire a bowden szétmegy, addigra az is szétszakad... nekem van itthon 2 gázbovdenem is, mindegyiken szakadt a gumi
Ott a pont!
kenjed muffpasztával
veszélyes dolog az önkielégítés
Ínhüvelygyulladásom van úgy néz ki. (még mielőtt akárki perverzióból másra gondolna, annak üzenem a munka az oka)
Hááá mi történt a kiskezeddel? Megerőltetted? Teniszkönyök?
Azt megmondom,ha ötösöm lesz,nem veszek senkinek semmit,de majd írok a fórumra hawaii-ból!
Markolatot is fogok cserélni, már kinéztem egy egész faszát, csak most kisebb gondom is nagyobb annál sajnos.
Motorozás valszeg egy rövid időre felfüggesztésre kerül... oda van a kezem, meg vizsgaidőszakom lesz, amit illene pipecül végignyomni..
Mostmár megvan!
látom fagyibol már nem lesz hiányom.