Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
most jutottam ide vissza vegyél fel ha még aktuális : kishapsi@vipmail.hu
hát mi van veled Dzsoni? egy dúrós sose téved el,max kilyukad egy olyan helyen,ahol még nem járt ....és te ebbe a szituba eshettél
LC4 blokk száznegyvenezer
Használt Akrapovic rendszer érdekelne, 2006os 450-es Excre! ploxee@freemail.hu
Örömmel,Señor!
köszönöm uram...
Belmoto!Kaposvár!Beszéld le velük, ha méretproblémás csere!Gondolom te pont az ország másik felében laksz, de jol van méretezve és volt már gaerned, akkor tudod milyen méret jó!
hol?
Akarom mondani, az ára van 40 alatt, a méret 44!:))
Ronis!Ez a csizma van 40 alatt!Fehérben, 2009-es modell,újban!
akarom mondani Gaerne
jo reggelt.

kezd a csizmám szétesni ,ha valaki tud valahol elképesztően akcios árban Gearne-t, vagy esetleg TCX-et akkor sikitson,
Felvettél?
kishapsi! Adatlapodon írtad ha kell megadod az msn címedet! Én elkérném,illetve vegyél már fel! Köszi a válaszokat
Vagy ha fúvókaméretet csökkent, akkor valahogy levegőből is kevesebbet kell adni a motornak...fojtó fedél visszaszerelésével pl.
178 a gyári... a fuvóka csökkentéssel nem sokra mész.

tedd vissza 12kw oss cuccokat... OBDTV tű, felülről a másodikban, meg a tolattyú ütközőt is...
Hali!
Szeretném havernak "butítani" az 525-ét!
Kérdésem a következő: mekkora a gyári fúvóka és meddig szabad elmenni a méret csökkentésével? Lánckerék áttételt ne írjatok, mert az szerintem nem megoldás!
Válaszokat előre is köszönöm
Amikor van a motoron 30 centi sár,akkor akasztgassa be a tököm! Inkább levettem róla!
Csak mondom hogy 20 ezer körül van az ára!
Nem tudom,de velem eddig segítőkész volt mindig mindegyik!
Jó, megoldom máshogy. Holnap inkább beszélek Almával. Ma kivételesen segítőkész volt a pultos racingos srác...
ennyi idő alatt amit itt irkálással töltesz, már rég csináltál volna rá egy sztendert.

az enyémen se a gyári van. tök hsonló a gyárira csak vasbú van, így nem lopják le a cigók, és nyugodtan rá lehet állni ha rugdosni kell.
motoroztam már a tecsko parkoloban oldal sztender nélkül, egész jol elvoltam, és igen neki támasztottam az ablaknak..
én 1x a balos kanyart egyenesítettem ki, a fák közé... egy élmény volt, azóta mindig be van akasztva a sztender
Miért nem azt kívánod, törjem ki a nyakam?! (erre ne válaszolj!)
Azért van az a gumibizbasz a légszűrőház oldalán, hogy a helyén tartsa a puntumot!
kivánom hogy egyszer egy ugrás után lent maradjon, aztán lesz szép nagy punk-tum