Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló lenne 1 kérdésem..az 520 és az 525 vízcsövei ugyanazok, megegyeznek?
az első tengely a ktmbe
Ígyvan én voltam Haverok is mennek ma.Én meg bent rohadok a munkahelyen 24-es szoliba
yakor te voltál arról a másik számról... jóvan majd megbeszéljük. mi megyünk ma is
Szeva kishapsi!
Tudom hogy hívtál vissza is hívtalak csak nem az én telefonomról.Most ez a hétvége melóval telik úgyhogy nem megyek motorozni.Hétköznap te ráérsz?Általában akkor szoktam menni!Küldj ímélt hogy mikor érsz rá azt megdumálunk valamit!
Csak dugócsere és főtengely centírozás volt. Csipegette az olajat ezért lett cserélve.
simán csak dugó csere volt, vagy honolva is lett?

én a sajátommal elpötyögnék 1 tankot lájtosan, a másodikkal kicsit szabadabban, utána olajcsere és ami kifér a csövön.
Keresztkérdés! Exc520-at dugócsere után meddig és hogy kell bejáratni?
Azért annyira nem,hogy kihagyjak egy motorozást! Hozd el a motorodat,aztán ilyen kiállításosdi helyett jöhetsz jobbnál jobb helyekre!
Estét
rám kíváncsi lehetnél
Minek menjek? A műanyag motorokra nem vagyok kíváncsi,a kiállítók felével meg beszélek majdnem minden héten. Már fel vannak pakolva a motorok a futóra,holnap csak beszórom a cuccomat,aztán indulás!
nemjössz holnap a motorkiálíttásra?
gyertek oda motorral
ugysincsenek endurok
Gyere holnap velünk!
Baszod, hívtalak délelőtt, hogy gyere motorozni...

holnap dolgozol? vmikor kora délután megyünk holnap is
Fel kell mászni a legmagasabb fa tetejére, és körbelesni
Hali!
nincs valakinek egy szabadonfutója 640-esbe való? 2006-os évjárat!
Én meg eltévedtem Na milyen egy elbaszott endurós az ilyen?
a mini romet durva joszág...
Hát a romettel ennyi telt, meg a ló...z nulla tudásomból ennyire futja. De szar ember is vagyok mellette, uh ne várj sokat.
attol függ neked mit jelent az Enduro... valoszinü nekem teljesen mást..
Ártéri erdőben itt helyben. Ketten voltunk két excvel. Megbeszéltük, hogy útra nem megyünk rá. Kidőlt fákon, árkon-bokron mindenen át... tempó lassú igaz, de sokat lehet tanulni. Előtte meg krosszpályán építettük a mandínereket. Mindenesetre én nagyon élveztem.
Merre voltatok?