Szeva kishapsi!
Tudom hogy hívtál vissza is hívtalak csak nem az én telefonomról.Most ez a hétvége melóval telik úgyhogy nem megyek motorozni.Hétköznap te ráérsz?Általában akkor szoktam menni!Küldj ímélt hogy mikor érsz rá azt megdumálunk valamit!
Minek menjek? A műanyag motorokra nem vagyok kíváncsi,a kiállítók felével meg beszélek majdnem minden héten. Már fel vannak pakolva a motorok a futóra,holnap csak beszórom a cuccomat,aztán indulás!
Ártéri erdőben itt helyben. Ketten voltunk két excvel. Megbeszéltük, hogy útra nem megyünk rá. Kidőlt fákon, árkon-bokron mindenen át... tempó lassú igaz, de sokat lehet tanulni. Előtte meg krosszpályán építettük a mandínereket. Mindenesetre én nagyon élveztem.
Tudom hogy hívtál vissza is hívtalak csak nem az én telefonomról.Most ez a hétvége melóval telik úgyhogy nem megyek motorozni.Hétköznap te ráérsz?Általában akkor szoktam menni!Küldj ímélt hogy mikor érsz rá azt megdumálunk valamit!
én a sajátommal elpötyögnék 1 tankot lájtosan, a másodikkal kicsit szabadabban, utána olajcsere és ami kifér a csövön.
gyertek oda motorral
ugysincsenek endurok
holnap dolgozol? vmikor kora délután megyünk holnap is
nincs valakinek egy szabadonfutója 640-esbe való? 2006-os évjárat!