Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem viszi el a srác és elárulod az árát, akkor érdekelne!
Szia. Csörögj rám holnap, megbeszéljük. 20/914-7321
Adok érte egy kutya elől elvett, félrúd kenőmájast
Brutál jó volt ma Pannonhalmán, csak mély a por a pályán, szarok a mandínerek...
Engem is érdekel! Mijazára?
Helo engem érdekelne ez a védő mi lenne az ára ?
A Balázs száma a KTM-ből
Ez kinek a száma?
Helló mé nem szóltál van az is hivj fel
Összerakásnál kipattintottátok a feszítőt? Mer úgy tudom az szokott beragadni, amitől átugrik a vezérlés..
Eladó 200 EXC rezonátor védő. Carbon. Könnyű, erős, egyszerű felszerelhetőség.
Én eleve kicseréltem egy mechanikus feszítőre. Létezik belőle 2 fajta, a rugó által feszített, és a full mechanikus, amit kontraanyával állítasz be.
Keresek hátsó kerék tengelyt EXChez..!
Ha valakinek van legyen szíves jelezzenekem itt, vagy emailben (erdoracing@citromail.hu) vagy 06306332254
Köszi: Z.
ésha a feszítő rossz? :S mert az pedig lehetséges...
Pedig sajnos át...vagy eleve rosszul rakták össze a vezérlést...hmm :S
de a szelep szépen beleért a dugóba... de mostahogy piszkáltuk a vezérműláncfeszítőt hallottuk hoyg pattant vmi szvla szerintem megint elment vmi...
am egyik videó alatt(250exc-f) láttam kommentárba hogy feszítőt elvileg 4e km ként cserélni kell merthogy hidraulikus..éshogy ugrik vezérlés..de sehol nemtalálok effelől infót...
mostn emismerem berúgni: DDD nehogy elszálljon
Átugrott? Olyan nehéz ráfűzni a vezérműkerekekre a láncot, én nem hiszem, hogy az átugrana...
Hali emberek! Nemtudom tudnátok-e segíteni..Az a nagy helyzet hogy ktm 250sx-f 2006os motormba mostlett serélve főtengely meg dugó..és összelett rakva és első indításnál átugrott a vezérlés..szerelő aztmondta szelepnek nemlett baja peidg beleért dugóba hálistennek ..berúgtam 2öt pöffent és leállt...aztán megcsinálta megint hazahoztma és elkezdett kerepelni és gázadásra jobban csinálja..teljesen a vezérműlánc felől jön...
vkinek vmi tipp?
nézegettük a feszítőt újra összeraktuk és méghangosabb lett...lehet azmehetett tönkre? és úgyvettük észre hogy mikor piszkáltuk megint átugrotta vezérlés..::S deez csak megfigyelés..konkrét baját nemtudom azért írok nektek..
Egyenlőre csak a támasz érdekelne.
A sztenderről képed nincs véletlenül?
450eshez most nincs max majd lemérem a 125 szárát hogy milyen hosszú
450hez jelenleg van hátsó segédvázam, villabefogóm alsó felső
2hűtöm ,PDS hástó gátlóm,kormánymagasítom,Brembo fékeim ülésem keréktengely,hátsó dob meg pár apróság
2t hez több cuccom van most
Hali.
Nekem 2004es 450re kellene.
méretileg a teljes hossza a szárnak mekkora?
Mi pénzbe kerül?stb
Ja és otthon maszekol
megbízható és most is a KTM szervízben dolgozik, hívd fel
Jah még annyi Mennyire megbízható..
De ez szerviz vagy magán szerelő? ÉS milyen áron dolgozik Mert az sem útólsó szempont..
de én tudok, ez a száma, hívd fel:06/20/4111564