Keresek hátsó kerék tengelyt EXChez..!
Ha valakinek van legyen szíves jelezzenekem itt, vagy emailben (erdoracing@citromail.hu) vagy 06306332254
Köszi: Z.
Pedig sajnos át...vagy eleve rosszul rakták össze a vezérlést...hmm :S
de a szelep szépen beleért a dugóba... de mostahogy piszkáltuk a vezérműláncfeszítőt hallottuk hoyg pattant vmi szvla szerintem megint elment vmi...
am egyik videó alatt(250exc-f) láttam kommentárba hogy feszítőt elvileg 4e km ként cserélni kell merthogy hidraulikus..éshogy ugrik vezérlés..de sehol nemtalálok effelől infót...
mostn emismerem berúgni: DDD nehogy elszálljon
Hali emberek! Nemtudom tudnátok-e segíteni..Az a nagy helyzet hogy ktm 250sx-f 2006os motormba mostlett serélve főtengely meg dugó..és összelett rakva és első indításnál átugrott a vezérlés..szerelő aztmondta szelepnek nemlett baja peidg beleért dugóba hálistennek ..berúgtam 2öt pöffent és leállt...aztán megcsinálta megint hazahoztma és elkezdett kerepelni és gázadásra jobban csinálja..teljesen a vezérműlánc felől jön...
vkinek vmi tipp?
nézegettük a feszítőt újra összeraktuk és méghangosabb lett...lehet azmehetett tönkre? és úgyvettük észre hogy mikor piszkáltuk megint átugrotta vezérlés..::S deez csak megfigyelés..konkrét baját nemtudom azért írok nektek..
450eshez most nincs max majd lemérem a 125 szárát hogy milyen hosszú
450hez jelenleg van hátsó segédvázam, villabefogóm alsó felső
2hűtöm ,PDS hástó gátlóm,kormánymagasítom,Brembo fékeim ülésem keréktengely,hátsó dob meg pár apróság
2t hez több cuccom van most
Ha valakinek van legyen szíves jelezzenekem itt, vagy emailben (erdoracing@citromail.hu) vagy 06306332254
Köszi: Z.
de a szelep szépen beleért a dugóba... de mostahogy piszkáltuk a vezérműláncfeszítőt hallottuk hoyg pattant vmi szvla szerintem megint elment vmi...
am egyik videó alatt(250exc-f) láttam kommentárba hogy feszítőt elvileg 4e km ként cserélni kell merthogy hidraulikus..éshogy ugrik vezérlés..de sehol nemtalálok effelől infót...
mostn emismerem berúgni: DDD nehogy elszálljon
vkinek vmi tipp?
nézegettük a feszítőt újra összeraktuk és méghangosabb lett...lehet azmehetett tönkre? és úgyvettük észre hogy mikor piszkáltuk megint átugrotta vezérlés..::S deez csak megfigyelés..konkrét baját nemtudom azért írok nektek..
A sztenderről képed nincs véletlenül?
450hez jelenleg van hátsó segédvázam, villabefogóm alsó felső
2hűtöm ,PDS hástó gátlóm,kormánymagasítom,Brembo fékeim ülésem keréktengely,hátsó dob meg pár apróság
2t hez több cuccom van most
Nekem 2004es 450re kellene.
méretileg a teljes hossza a szárnak mekkora?
Mi pénzbe kerül?stb