Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háló
Nálatok is kibebaszottul kurva drága a rezó-henger illesztéséhez az O-gyűrű? 1190 volt a 2 db - tömítésboltban
ÜDV!Ha kell valakinek bármilyen motor tömítés az szóljon!Bolti ár alatt jóval!
szevasztok! nincs valakinek exc '07 es hűtősapkája eladó?
Helyes a bőgés
Azért dobáltam mert odavaló volt...
Ne bazd fel az agyad miattam és ne verebezz ember !De ha hirdetek valamit akkor fogom,lefotózom és a jelenlegi állapotába hirdetem meg nem? Amúgy ha koppra ilyen állapot akkor 60-ért ajándék ezt nem vitatom!
adamxxx@freemail.hu
Látom vannak okoskodók megint
nem kell akkor megvenni okostojás utálom ezt az oldals a sok verébbel eggyütt nem is fogok itt hirdetni semmit se
ilyen állapotú amugy
teljesen egyetértek!
krosszban is bőven sok lenne pár embernek a 125, ha ott merné hagyni a gázt mindig...
azért megnézném ugyan azt mikor 2:52-nél átteszi a faágon a kis 25öst,hogy egy 450-el menyit kinlódna ott....meg utána azokban a szűk mély homokos ide-oda fordulóban...
Amit találsz olcsón.
Sigma volt ugye gyárilag KTM-en, de sztem bármelyik jó lehet ami mér 100 fölött is.
egy konkrét márkát ami bevált esetleg tudnál mondani?
Biciklist.
Hello!

Valakinek lenne ötlete milyen km/h mérőt vegyek EXC-re, valami nagyon olcso kellene.
Köszi!

Küldtem email-t a címedre, ott megbeszélhetjük a többi részletet.
Jaja! Steve Strong! Egyszer a haverom egy buliba annyira be volt baszcsizva,hogy erős pistával ette a somlóit! A látványtól majdnem kifordult a gyomrunk,ez meg ette jóízűen!
erős pistás matrica szett?

bár én még mindig a hello kitty-re bukom.
Reggelt. Mivan bepökted a gyertyát?
Téged is ugyanígy kellett átemelgetni,csak azt nem tudtam lefényképezni!
Na meg sajnos az a videó sincs meg,amikor a patak partján dobálod a motorodat! Pont valamelyik nap meséltem valakinek,hogy mennyire be voltál pipulva!

Agyamat? Nekem olyanom nincs!

Most próbálok csináltatni egy Tom&Jerry-s matricaszettet!
A hasmagassággal voltak problémák... Látod hogy ez Bálint! A Walt Disney őrület elrohasztja az agyadat.
Jó reggelt! Very nicevideofelvétel
http://www.youtube.com/watch?v...

egy kis reggeli video azoknak a forumozoknak akik folyton azzal jönnek hogy kevés, meg gyenge a 125 , hát bazzeg itt a példa nem kevés csak mindig ott kell hagyni a gáááázt.
jobb reggelt..

fuude beteg vagyok.
Mondtam már te tudatlan,hogy nem hello kitty-s,hanem barbis! A sisakom meg hófehérkés!

Valami motorozás,biztos lesz!

Inkább azt meséld el,itt mi történt! Miért kellett így szarvánál fogva vezetni azt a motort?
Fúú ne is mondd, nem győzőm benzinnel...
Kárpitos? Mondtam már neked hogy hagyd a picsába azt a "Hello Kitty"-s üléshuzatot, nem lesz összhangban a sisakoddal.
Vasárnap vmi csapatás?