Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani ,ez az adat tény!

a föld széndioxid kibojtásának 48 %-ért az a 4% amerikában élő ember FELELŐS!

a többi 52%-ért a bolygon élő többi 96% ember, ezen mit nem értesz?

a 2. pontodban leirtat inkább nem kommentálom mert akkora hűlyeség, szerintem olvasd el mégegyszer és gondold át az életedet...
Hát igen ezzel én is tisztába vagyok hogy a nagy amerikai egyesült lófaszság a leg környezetleszaróbb banda a világon.De az a baj hogy megtehetik ezt.Sose írnak alá semmit mert ők a nagyhatalom.Bármit megtehetnek Olaj kell?Beveszik Irakot!Ópium kell?Beveszik Afganisztánt.Ja és persze harcolnak a terrorizmus ellen
Egyrészről tény hogy iszonyatosan pazarolnak, másrészről viszont
1. a szén-dioxid kibocsátásnak csak elég kis százalékát adja (szerintem még az USA-ban is) a közúti közlekedés
2. koránt nem biztos hogy összességében nézve (minden járulékos dologgal együtt) az 5 l-t fogyasztó PDTDI a kevésbé környezetszennyező mint a 20 éves 6000 ccm-s országúti cirkáló
1 tank (8-9 L) kb. 1-1,5 óra. Ha nem húzod nem megy, ha pötyögsz, ledadog. Agresszívan, bunkón kell menni vele, azt szereti. Akkor a fogyasztás is e körül alakul abban is biztos lehetsz.
csak azért mert szépen kérted válaszolok neked kedvesen....

- immár 2,5 éve hajtok 300-ast, de FOGALMAM SINCS MENNYIT ESZIK... ha kifogy öntök bele, ennyi...

de tovább megyek ,egyik motoromnál se méregettem soha hogy mennyit eszik...

- és soha nem turázgattam a háromszázas 2t-vel, én endurora használom, amire valo.
elmondom neked hogy miért ostoba barmok ,mármint autozásilag, (mert még szerintem jo sok más dolog miatt is)

kis adat, de eléggé melbevágo...

a Föld lakosságának mindössze 4%-a és az Egyesűlt államokban és mégis az a 4 %-ék felelős a bolygo összes széndioxid kibocsájtásának A 48%-ÉRT !

szoval számomra ez elég rossz érv hogy ők ott élnek, és megtehetik ,meg olcso az auto fentartása ,meg a benzin és hasonlok....

én meg a bolygon élek és a gyerekeim unokáim és mindenki más gyereke is itt szeretne élni ,ezért felháborit ez a beleszaros környezetpolitika,
Eladva a dob
Hát én már lehet rá is repülök
BUGIC, te Power Synt vagy Cross Power olajat raksz a gépbe?
Melyik jobb?
Valakinek ócsó aprókavics dob?
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Jaja sajnos sokaknak muszáj hitelt felvenni hogy tudjanak valahol lakni.Mert inkább fizetik a hitelt minthogy azt a pénzt albérletre költsék.Sajnos ez a patkány rendszer kinyírja a magyar fiatalokat akik családot akarnak alapítani.Ezért is fogyunk mert a magyar nem úgy gondolkodik mint a cigány.A magyar általába nem szűl gyereket a nyomorba.
Bálint!
Miért vagy ilyen?
Mongggyad máá meg mennyit eszik
De vigyázz mert ha sokat akkor eladom

Ne mondj sokat lécccci
Ez is igaz, csak sajnos a bankok nem (csak) ezeket a nullaIQ-sokat szopatják, hanem azokat is akik - más lehetőség nem lévén - hitelből építkeztek (nem többszáz millás kastélyt, hanem egy tetőtér-beépítést a már meglévő házba hogy a két ellenkező nemű gyereknek ne kelljen egy szobában laknia még tizenévesen is)
Na ja de mennyi idióta van magyarba?Megveszi az állat 10évre a kocsit és sír egykét év mulva hogy felment a törlesztő meg mennyire nincs ára már az autónak Én 5kilóbol vettem a Swiftet mert arra volt pénzem.Jön-megy teljesen jó kis autó és nincs hitelem!Miért kell többmilliós autót venni mikor az ember alig tudja ígyis beosztani a pénzét
Ha már válaszolsz, akkor a KÉRDÉSRE válaszolj! Már ne haragudj, de nem kértem ki a véleményed, és nem is érdekel, mindenki eltudja dönteni hogy mit vállal be... Mentem már 300 2t vel, és tudom hogy hogy megy. Azt is tudom, hogy ez egy verseny enduro, de ha éppen kedvem szottyan elmenni egy kisebb túrára, akkor talán jó lenne tudni, hogy mennyit bírok elmenni egy tankkal. Ne mondd, hogy Te SOHA nem mentél vele túrázni... Az anyagiak miatt nem érdekel hogy mennyit eszik és mennyi a karbantartása... Mivel legtöbbször pályázni szoktam, ezért a DRZ nem jön szóba nálam. Szóval légyszíves most már írd le azt, hogy mennyit eszik. KÖSZI
Én már csak a CR500-ast istenítő kis majmokat utálom jobban Mert az ájj de erős odabasz mindent jájjj a Céeröccáz.Az nemszámít hogy a legtöbb ezeréves full lelakott szar.Olyan a teleszkóp mint egy bot meg lehetetlen vele normálisan motorozni.A Céeröccáz az isten A 300-ast is felkapták most nagyon de tényleg kell hozzá tudás nem is kevés.Én használom néha bátyámét és sokkal többet kell rajta dolgozni mint az 525-ön.De ezért is szeretem annyira
Ez inkább a törvényhozók hibája, a bankok annyira szopatják a népet, amennyire megengednek nekik
Jóreggelt
Ostoba barom lennék én is tuti ha tele lennék pénzel én nem vennék més autót csak amcsit böszme nagy V8-as motorral!Nem lehet rájuk haragudni mert ott olcsón fentarthatók az ilyen autók.Miért venne mást?A magyar még az amcsinál is hülyébb mert nézi a nyugatit hogy mivel jár és orrbaszájba hitelez be mindent!Azt persze a bankok szétszopatják a fejét!
mert az usákok ostoba maximalisták azért, autoban is 5000 ccm-töl kezdődik nekik az auto.

aztán jön egy 1,9 passat pdtdi és 5 literes fogyasztással többet megy jobban gyorsul mint a 20 litert evő böszme 5 literes autoik...

ostobák az amcsik nehogy már az legyen a mérvado ott miket használnak, eleve főldutas poroszkálásra csak 4t-t használnék, 300-as 2t még viccnek is erős...

idiota barmok.
Mert nekem teljesen fölösleges terepre 50+ lóerő...a -10 kg jobban jönne...
és miért cserélnéd le?
Én most 125-re váltanék ha elmenne a patkány
Usákoknál használnak 300-asokat is dual sport (földutas "kirándulás")-ra az 525-ök meg a temérdek utcai enduro (KLR és társai) mellett...
Most nem azért mondom mert van egy kítűnő állapotú fullos 200am eladó de a 200exc tökéletesen elég mindenre.
kb annyi lóerő mint a 450 tök nyomatékos terelni is meg hardozni is tök jó 80kg ig.
Meg ami nagyon fontos hogy ha el vagy fáradva és rajta marad a kezed a gázon nem büntet meg!
Viszont a 300 ehez képest egy nehéz dög!