Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy cserélt sógorom 300-ast nem adta el.2005-öst!
Nem adnék 600at azért a gépért. Szép tényleg. Csak sokallom az árát.
Ezért meg hát nem tom mennyit adnék. Most nyilván nem fog alkudozni senki telefonon... meg kell nézni, aztán több minden kiderül...
ha ez 490-en akkor én a gasgas ec 300 -at 650 alatt nem adom oda.
Annyiért sok 400ezer max szerintem!Ja és ilyen felújításoknak ne higgyél!Inkább magad csináltasd meg az a tuti!
Az a 200-as nem szimpi,amit a srác ide linkelt? Nem csúnya az sem.
Szeva!
02es évjárat, elvileg új dugó, új hajtókar. Kívülről tényleg nem szép.
Egyébként 490re tartják...
szeva Jimmy
jo szakadt egy szerkezet, mennyi az ára 3 kilo ? max 350...
Szép nagy az üveg kirakat! Fegyverboltos csúzli,csapágy golyó!
Jaja nekem megvan
Okés. Csak mert van egy eladó EXC300, és mondtad, h nemrég adott el egyet sógorod (de lehet rosszul emlékszem)
Pest mellett lakik ott ahol én de nem Sanyinak hívják Szerintem kevered valakivel.
kérd el mélben..megadja sztem
nem
csak nekünk az ec 3. osztályban piros alapon kell legyen a szám és mivel evés licencem van nem rakok minden versenyen más számot
BUGIC-nak megvan.
Nincs meg valakinek BUGIC száma?
zsoltika vb-s rajtszámod lesz.?

merthogy nekik van piros alap...

amugy bármelyik dekorácios boltban kapsz.
ez azért elég durva !

én megkeresném személyesen a nagy KTM raktárban ott a redbaron mellett az öreg Zsemberyt, és elmondanám neki a sztorit meg hogy mennyire felháborit a dolog, én személy szerint korrekt palinak ismertem meg.

ha meg nem olyan ott se a hozzáállás akkor hozzátenném hogy nem zsarolás, hanem kompenzálásképpen ,avagy amilyen a mosdo olyan a törűlköző alapon minden létező forumra belfőldön-kűlföldön képekkel illusztrálva meg fogom irni a sztorit, de még mattinghofenbe is dobok egy emilt aztán meglátjuk kinek lesz szarabb a dolog...

mondjuk elég szomoru hogy itt tartunk, meg hogy egyáltalán felmerül a lehetősége is hogy idáig el kell menni, mindezt egy szaros berugokar miatt.................. pfff.
Sógorodat nem Sanyinak hívják?
valaki nem tudja hol vehetnek piros matricát rajtszám alapnak?
említettetek valamikor de mar nem emlékszem
Nos. Elértük az ügyvezetöt a Zsemberynél, elöadtuk a problémánkat,(részletes képanyaggal alátámasztva), és pitiáner gyerekes hazugságokkal ( biztos Kaposváron vették le,holott a motor sose volt Kaposváron, stb.) elhajtott bennünket, (a személyes megkeresés ellenére), és azt mondta se pénzt,se berugokart nem ad. Na ehhez mit szoltok.......