egy-egy telefont megér sztem mind2 hirdetés aztán amelyik szimpatikus azt elmész megnézed, elhozod, ennyi az árban sztem meg fogtok tudni egyezni, erről tudom h jó mocc, a másikat (300ast) nem ismerem, de sok sikert a vásárláshoz
Egyébként teljesen igazatok van. A jó tanácsokat megfogadom. Vannak érvek, amik mellette vannak és vannak, amik ellene. Mindkettő motornál így van egyébként. A 200asnál is és a 300asnál is van jó és rossz is. Kösz mindenkinek egyébként. Lehet kissé én vagyok hárklis...
ez patent gépezet az biztos am csak 1x kell lejönni amikor megegyeztek az árba és elviszed, úgy már nincs is messze am én meg németbe mentem motorért több mint 1400km oda vissza... szal ha jót akarsz vmennyit kell utaznod
Nem mondtam, h nincs a zsebemben, mert tulajdonképpen meg tudnám oldani. De akkor a 200as helyett megveszem haverét, ami szintén 03as és 250es és pikkpakk...
Én nem a 300-asra mondtam hogy hívd fel,hanem a 200-asra. Elmenni megnézni tényleg nincs értelme.Ezért mondtam neked,hogy akkor nézegess,amikor a zsé a zsebedbe van.
Na ezaz!Azt ha valamit eltitkolt és szétesik rajta itt tudnád éjjelnappal ócsárolni mekkora genyó volt Én Ronisgépére szavazok!Tényleg jók azok a GizGazok!
beszéltem már vele. De a dugóról nem tudott mit mondani, mert akitől vette, az újította fel.
Na már most. Ezt a motort néztem én már idén januárban (ezer százalék) megismerem, mert akkor milliószor megnéztem... akkor 350ért volt hirdetve, egy hét alatt elkelt. Nincs két egyforma svájci papíros exc 300 az országban, ami ugyanúgy néz ki. Akkori tulajával beszéltem, és tényleg cserélt benne dugót. De nem emlékszem milyet. Azt tudom, h wössner került bele prox hajtókarral. Külsőleg valóban nem szép, de 1 nem az a lényeg, 2 meg lehet csinosítani. A mostani tulaj szerint jó állapotban van és fél éve van nála. (kizárt) Nekem tetszene, de telefonon alkudozni...annak semmi értelme. 134km-re van innen. Kétszer elmenni annyiba lenne, mintha nem alkudnék belőle semmit.
az a 200as exc biztos h jó vétel, nagyon nagyon kevés van benne, és végig karban volt tartva jó olajokkal ment stb, szerető gazdája volt az biztos sztem megéri ha megtudtok egyezni egy jó árban, egy telefont meg tényleg megér
nah nem is ugatok tovább ide nektek
Gyűjtenél még egy kicsit azt kaphatnál 200EXC-ket 2005-07eseket tök faszákat!Inkább gyűjtenék minhogy ilyen lelakott lomokat néznék egy száz-százötvennel olcsóbban
Nem lesz egyszerű dolgod!
Mondom tetszik, de sokallom az árát. Szekszárd meg a varjúfaszában van...
Ezeket a szétnepperkedett szarokat nem lehet egy egytulajos karbantartott motorhoz hasonlitani!
Azért nem veszem meg ronis gas-ját, mert ktm-et akarok. Vita nélkül (még ha konok önfejű hülyefasznak néztek is érte)
Na már most. Ezt a motort néztem én már idén januárban (ezer százalék) megismerem, mert akkor milliószor megnéztem... akkor 350ért volt hirdetve, egy hét alatt elkelt. Nincs két egyforma svájci papíros exc 300 az országban, ami ugyanúgy néz ki. Akkori tulajával beszéltem, és tényleg cserélt benne dugót. De nem emlékszem milyet. Azt tudom, h wössner került bele prox hajtókarral. Külsőleg valóban nem szép, de 1 nem az a lényeg, 2 meg lehet csinosítani. A mostani tulaj szerint jó állapotban van és fél éve van nála. (kizárt) Nekem tetszene, de telefonon alkudozni...annak semmi értelme. 134km-re van innen. Kétszer elmenni annyiba lenne, mintha nem alkudnék belőle semmit.
nah nem is ugatok tovább ide nektek