apukám még jó h feljöttem na ez már teszik van msned majd felveszlek oszt megbeszéljük valaki legyen a vezetö mert én nem szeretek okoskodni de leszek a jobb keze a fönöknek
áhh eddig vagy 4-5 embernek szoltam meg van egy másik csapat is vannak vagy 5en de ök dt-vel nyomulnak nekik nem merek szolni sárosra utcán eljönnek oszt nekik joccáakát van ktm-mel meg hát ott kezdödik az út ahol végetér, de am föleg ktmeseket meg husabergeseket találtam/szoltam, nekik, embereknek
hajajjj de még mekkorát van egy másik csávó is akivel beszéltem meg egy másik meg egy másik is gyüjtögetem az embereket mehetnénk mondjuk Sárosra az már kihívás
Szíívesen Egyedi mindenkié,akkor az olyan lett amilyennek lennie kell Kevés a visszajelzés ,max annyi,hogy fasza .Azért csinálom,jó legyen.Tényleg,Te már voltál nálam.Azóta má teli vagyok gépekkel,be sem férek szinte Én se
leverem én azokat is
én eldöntöttem ezzel a sportal komolyabban is akarok foglalkozni ember ne álljon az utamba mert szólók a mamámnak és jól elfenekeli
én eldöntöttem ezzel a sportal komolyabban is akarok foglalkozni ember ne álljon az utamba mert szólók a mamámnak és jól elfenekeli