Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benya nem lényeg...nálam tankolhatsz ha kevés lenne
azajobbkéz Ne téged basszanak le ha eltévedünk mi?
hát nekem picit több de van futo elröppülök max fél ora forgalomfüggö
apukám még jó h feljöttem na ez már teszik van msned majd felveszlek oszt megbeszéljük valaki legyen a vezetö mert én nem szeretek okoskodni de leszek a jobb keze a fönöknek
Arrafelé am van vmi keményebb "fal"
Vaja ide 10-15perc motorral. Meg lakik ott haverom aki motorzik...akár össze is hozhatnánk majd áprilisban vmit
majd tavaszi szünetben vagy nyáron, nem tudom de valahol le kell vezetni a feszkot
simán ott lakik az egyik haverom 220lovacskás piros corrádoja van a szemétnek
Áááá ÉN Győrben vagyok szinte mindig..majd tavasszal 1 mocizást összehozhatunk legfeljebb
De az előbb kérdeztem,h Vajáig el tdusz-e jönni? Arra válaszolj
gyere te is
mindenkit beszervezünk....mi lesz itt ......nincs is ennyi ember meg motor a környéken amennyit te szervezkedsz
nyeem, kiaa? mondjad aztán öt is beszervezzük
Van 1 Gyarmati srác Husaberg-je van FE650.Ismered?
áhh eddig vagy 4-5 embernek szoltam meg van egy másik csapat is vannak vagy 5en de ök dt-vel nyomulnak nekik nem merek szolni sárosra utcán eljönnek oszt nekik joccáakát van ktm-mel meg hát ott kezdödik az út ahol végetér, de am föleg ktmeseket meg husabergeseket találtam/szoltam, nekik, embereknek
Öregesen,csak öregesen
Vajáig eltudsz jönni?
össze akarsz szedni egy nagy csapatot? az komoly
neeem
hajajjj de még mekkorát van egy másik csávó is akivel beszéltem meg egy másik meg egy másik is gyüjtögetem az embereket mehetnénk mondjuk Sárosra az már kihívás
gyüüü az máá jóó dolgozzá, nem sok ilyen jó szakember van mint te az bíztos
mi is beszéltük már iwiwen, hogy tavasszal, ha úgy jön ki a lépés, akkor mehetünk motorozni valamerre.
Szíívesen Egyedi mindenkié,akkor az olyan lett amilyennek lennie kell Kevés a visszajelzés ,max annyi,hogy fasza .Azért csinálom,jó legyen.Tényleg,Te már voltál nálam.Azóta má teli vagyok gépekkel,be sem férek szinte Én se
leverem én azokat is
én eldöntöttem ezzel a sportal komolyabban is akarok foglalkozni ember ne álljon az utamba mert szólók a mamámnak és jól elfenekeli
még a nagyszüleit is ismered?