mesélek egy sztorit egy barátom lc4-e 60 párezer kilométer és nem volt vele semmi se csinálva és hajtotta normálisan..meg cserélte az olajat de szelepet nem tudta hol kell állítani meg egyáltalán hogy kell.és így nem is állított..és minden működött faszán ..zsembery meg beszámolta egy exc-be..mert ott már kirajzolódott , hogy endurós lesz..
valami gond támadt?
nemrég a Herold's nál volt egy 1x.xxx km-es lc4 ,egy öreg csálinger hajtotta,és még gyári gumik voltak rajta,kipufogó el sem volt színeződve...
akkor az vajon mennyit megy el?
nem a nagyhídon folynak a harcok hanem az oda vezető úton és az egyel előtti kishídon ..nagy lövöldözés van a városban..kállayszandersz bundi a kutyám ..fél a géppityuzajtól...
Szevasztok! Lenne egy pár eladó hűtőtakaró idomom KTM sx/sxf/exc-re való 2007-től!
Bontatlan gyári KTM 12ezer/pár
Használt,matricás,kopott,de sérülésmentes gyári KTM 8ezer/pár
amelyik hamarabb elkel az lesz eladva,mert van egyedi matricaszettem és a megmaradtra fogom feltenni,szóval nekem tök mindegy melyket veszitek meg!
60 € a crosspower 10w50 /4 literes badella ...de csak neked csak ma csak azért csak csak ...de nem vagyok odaát mert angelina DZSOLI KURVA MEG BRADPITYUÉK ITT LŐLNEK A HÍDON..ÉS NINCS KEDVEM KERÜLNI EGY UTCÁT..MONDJUK ŐK HOLNAP LŐNEK ..
SZÓVAL HÁBORÚ VAN
Jóreggelt Kátéemesek.Kint tavasz van Menek délután megnézem milyen a talaj az erdőben
Zéé májsztró néztél nekem olajárat?Szar EXC-be szaladnak az üzemórák azt már illő lenne lecserélnem az olajat
Megválnék az alábbi 'kacatoktól'. Ha valakit érdekel, ne tartsa vissza magát...
KTM gyári enduros kabát, XL méret, lecsatolható ujjak, sok zseb, menetlevéltartó, beépített szerszám tartó zseb, szellőzés szabályozható.
KTM gyári mellény, XL méret, kifordítható.