Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küld el nekem a kabátot lécci...
Ebay?Ááá csak a baj van vele Inkább adok érte 20-at
12.000 a kabát, 10.000 a mellény. Együtt 20.000 és én állom a postát...
hát ez olyan mint a narancsos gyári csak nincs rajta a goffriminta..teljesen ugyanaz amúgy mindene...már le se kell vágnod..
ProTaper se rossz, kb 6ezer pénz ebayről
Ajajj,vékonylom az ütközőt.Régen voltak ilyenek nekem.Nem vált be.A bordásról le pengéztem mindíg mindent,mert vagy kemény volt,vagy puha és leszakadt azt baszta a kezem.A legjobb a levágott,majd nitróhígítós ronggyal simává tett.A dualosok szarrá mentek.Olyan elérik az anyaguk,reped,málik,fog,ragad.A Smiths is egy szar,morzsálódik.A gyári kötömöjé a narancsosnál viszont hibát nem láttam még Nem tom mi a picsát csinájjak má,kényeskedek itt
hát a kicsi 400asba is van bőven km, csak az husky szelepekkel ment
az
Enyémen már nem kell flexelni a börkesztyűm leszedte Jaja akkor a gyári is renthal lehet ebből a narancs szürke.
ilyesmivel jönnek ki a ktm ek ..még a miénk nem de az újak ..de ebből van ilyen dual kutyaszar is meg kevláros meg pár variáció..régen én is ilyennel mentem csak leflexeltem a goffrimintát róla mert nem kell ..
Én ilyet néztem ki Havernak ilyen van és dicséri ezerrel!
na a sima abal oldalon nem a goffrimintás.. fulldiamond
ja használd a mediumot mert a hard kissé eszi a kesztyűt és több óra után tud fájni is ...de sárban szappanos kézzel is cibálom a motort...nem kell szorongatni a kormányt
Az van nekem is,de az nem jó nekem Fogdosni kéne egy csomót felrakva
én is ilyet használok az ár 12 -15 között és sárban is jó meg nagyon patent..kerek apró rücskös ..nincsenek kutyaszar bordák meg egyéb faszságok..ja és renthal a cucc...
Nem az ára a sok az még jó.Pfúúú,hogy mindíg feladjátok a leckét Nekem olyan kell,mint amit egyszer fogtam azt jó vót. Mondjuk a mútkor egy WRP szürke is tűrhető volt Ne legyen borda,inkább semmi,ne legyen vastag,de bírjam 8 órát fogni.Vastag legyen az ütköző része,de ne bassza szét a kezem Van ilyen?
többféle van abból is mintára de ....15 € kb...
Annyié is jöhet,me jó szívem van Kűggyed
Mi az helyzet.Te nálatok mennyi egy gyári,nem utángyártott markolatgumi kátéjemhez?Olyan narancs-szürke.
hatezer
A mellényé adok 2 ezret
áá pont aztmondta hogy húszezer is valami egy lc4 nek
azt hittem a srác sokallja a kilómétert...
akkor a mellény elkelt de nem ér beáztatni
100 ft/ deka
forintálisan hogyan fejeznéd ki magad a cuccokra? vagy titkos?