Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello szia!
Mindenki alszik,vagy mi?
Körtiszdévisz motorját tekintsd meg
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-4210331
525 exc-t akartam , de már nem tudom mit akarok.
Sm-ként használnám leginkább városban állatkodni , ritkábban egy kis pálya bohóckodás , de leginkább közlekedni A-ból B-be.
Ha otthon vagyok , akkor heti 1000 km lazán megvan , szal ilyen használat mellett üzemórás gép szóba sem jöhet , v mégis?:)
660 SMC-ről tud valaki egy kis infot adni?
Minden érdekel.
Láttam eladót 1millió 50 e-ért , meg 1.15 m -ért.
Szerviz? stb...
Szerintem a 2003-as sokkal fakóbb mint a 2007-es..
Már csak a kora miatt is.
Anyám lóháton
én is kb ...
Igen , mondjuk én is erre tippeltem volna...
Kösz.
Én ahogy észrevettem az eredeti Greger KTM idomok egyforma színüek.Ezek az utángyártottak pl Ufoplast,Racetech-ek különböznek színben kicsit..
Zoozee kérdeznék: Aműanyag idomok a ktm-eken mennyire különböző árnyalatúak? Teszem azt 2003-as évjárat stimmel színileg a 2007-esre.
Tudom nem a külsőre kell adni, de most bár b*ssza a csőrömet, kíváncsi vagyok! Kíváncsi lennék...
Köszi!
a csizmagyáros.
sosem gondoltam volna hogy a szuperlotyo miatt raktad rá azokat a patkokat, azt hittem azért hogy ne kopjon a talpa...
falco ?
csak a falco csizma miatt tettem be mert nekem is az van vagy 4 éve amugy meg ez a vas supermotohoz van
bruhahaha , na ezzel a sziklásban hamar kitörnéd a kis nyakadat , ha még sáros is lenne az a szikla akkor még a veled motorozok nyakát is kitörnéd
na ez a jó cucc! fél liter pálinkába belenyomtam szilveszterkor 2 patront . MEGHASADTUNK
patronos...

ezt ismerem.
há hogy rotthaggyak meg
Világon se vótá,mikó nekem má vót Lehet még lesz,de max 125
Szar az biztos,de má idén ez marad,ússe menek sokat Beruházva befaragtam
nekem legalább van KTM em