Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee, a 2007-es 250es EXC-F blokkok milyenek?
Dani ez egész fasza!...én azt hittem eddig hogy te csak száddal szerelsz

csak 4t re találtam kartervédőt
meg keresgélek
ha valaki tud valahol szóljon
tom és geri
ki az a geri?
most nezegetem universalmotoron ..
Rendelj netről...Gery biztos segít ha megkéred.
sajna nálunk pont az nincs ...valahol láttam a múltkor talán universal-motor..de nem tudom
5000 környéke
Zoozee

Tudsz szerezni ocsóé tanksapkát, azt a bajonettes szart, mert az enyém alól döl a lé.
Egyik vége ledugóz, másik végébe szintén dugó, de csatlakozóval a levegőcsőnek, kompresszor rádug, horpadást lánggal melegít.
valami ötletek arra hogy ha behorpad a rezonátor azt hogyan lehet megcsinálni?:S
hallottam valami olyat h vizet öntesz bele majd tegyem bele a hűtőbe...de azt mondjak h ez csak 4t nel jó
zozee!
tudnál nekem nézni 2003 as 200 as exc-re rezonátor védőt?
persze hard robogózni
annyira azért nem csak ilyen öregesbe...(enduróba ez a legrosszabb szó amit hallottam egyenértékű a gyilkos halálos szóval) ..de járnak velünk versenyzők is edzük őket a sixdays re...nem panaszkodott még egyik se... sok utánpótlást neveltünk ki bátran mondhatom

elolvastuk a gépkönyvet és úgymond rendeltetésszerűen használjuk...de gyorsan...minek is venne az ember milliókért olyan dolgokat amiket nem használ ki .... felesleges pénzkidobás lenne...robogózni 100 ezerből tudnék....
óóó én is úgy vtam vigyázok rá...de ha repül akkor repül....
Ja, mert a többség azért veszi a gépet hogy azon motorozzon, nem azért hogy a motor emberezzen a hátán...speciel én is inkább motorozni szeretek mint szopni...
ja és több éve húzom és egy bizonyos szintnél nem romlik jobban...mondjuk sos sok powerparts powertapéval betekerve mindene....ahol kikezdené a természet ...
de a ruhákat is cseréljük mert lekopnak rólunk ...

szóval az enduró az eszi a dolgokat keményen..ehhez képest a cross úrihuncutság....már nem a keménységére gondolok de ott többéves korában néz ki úgy a motor mint egy év alatt nálunk ...
Zoozee, ti brutálban nyomhatjátok...azért szerintem közülünk nem sokan mennek úgy, mint ti...
Én se szívesen, de ezért adnék egy millát....de nem enged az árból...
én sajnálnám mert túl szép....bár nem adnék 800tól többet enduróért...csak ha naon tele lennék,...az meg sosem lesz szal.. maradnak a képek
ja meg az erő
megvettük kétmilliókért és másnap már a patakban az oldalán húztam a sziklákon át a bedőlt fa alatt...
ha hardendurózni akartok komolyan az esztétikai állapotot be kell áldozni ...mert akadályoz az előrehaladásban.....a műszaki állapot csak ami egyedül fontos...csak a minimál és nagyon hasznos dolgok legyenek veled...
Csillog szépen...az tény
mert szeretik ha ők vezetik a motort és semmi fölöslegeset nem akarnak akadályként beszerelni ..egyrész jó hogy kicsi de súly..meg egy fixxel jobban kontrollálható az egész vezetés...és egyel kevesebb dolog ami nyúlik..stb..
de otthon lehet ettől jó még neked...amúgy a régi se ráz meg ilyesmi ...van itthon is de nem tenném be
A rezgéselnyelős kormánybefogót miért rühellik?