valami ötletek arra hogy ha behorpad a rezonátor azt hogyan lehet megcsinálni?:S
hallottam valami olyat h vizet öntesz bele majd tegyem bele a hűtőbe...de azt mondjak h ez csak 4t nel jó
annyira azért nem csak ilyen öregesbe...(enduróba ez a legrosszabb szó amit hallottam egyenértékű a gyilkos halálos szóval) ..de járnak velünk versenyzők is edzük őket a sixdays re...nem panaszkodott még egyik se... sok utánpótlást neveltünk ki bátran mondhatom
elolvastuk a gépkönyvet és úgymond rendeltetésszerűen használjuk...de gyorsan...minek is venne az ember milliókért olyan dolgokat amiket nem használ ki .... felesleges pénzkidobás lenne...robogózni 100 ezerből tudnék....
Ja, mert a többség azért veszi a gépet hogy azon motorozzon, nem azért hogy a motor emberezzen a hátán...speciel én is inkább motorozni szeretek mint szopni...
ja és több éve húzom és egy bizonyos szintnél nem romlik jobban...mondjuk sos sok powerparts powertapéval betekerve mindene....ahol kikezdené a természet ...
de a ruhákat is cseréljük mert lekopnak rólunk ...
szóval az enduró az eszi a dolgokat keményen..ehhez képest a cross úrihuncutság....már nem a keménységére gondolok de ott többéves korában néz ki úgy a motor mint egy év alatt nálunk ...
megvettük kétmilliókért és másnap már a patakban az oldalán húztam a sziklákon át a bedőlt fa alatt...
ha hardendurózni akartok komolyan az esztétikai állapotot be kell áldozni ...mert akadályoz az előrehaladásban.....a műszaki állapot csak ami egyedül fontos...csak a minimál és nagyon hasznos dolgok legyenek veled...
mert szeretik ha ők vezetik a motort és semmi fölöslegeset nem akarnak akadályként beszerelni ..egyrész jó hogy kicsi de súly..meg egy fixxel jobban kontrollálható az egész vezetés...és egyel kevesebb dolog ami nyúlik..stb..
de otthon lehet ettől jó még neked...amúgy a régi se ráz meg ilyesmi ...van itthon is de nem tenném be
csak 4t re találtam kartervédőt
meg keresgélek
ha valaki tud valahol szóljon
most nezegetem universalmotoron ..
Tudsz szerezni ocsóé tanksapkát, azt a bajonettes szart, mert az enyém alól döl a lé.
hallottam valami olyat h vizet öntesz bele majd tegyem bele a hűtőbe...de azt mondjak h ez csak 4t nel jó
tudnál nekem nézni 2003 as 200 as exc-re rezonátor védőt?
elolvastuk a gépkönyvet és úgymond rendeltetésszerűen használjuk...de gyorsan...minek is venne az ember milliókért olyan dolgokat amiket nem használ ki .... felesleges pénzkidobás lenne...robogózni 100 ezerből tudnék....
de a ruhákat is cseréljük mert lekopnak rólunk ...
szóval az enduró az eszi a dolgokat keményen..ehhez képest a cross úrihuncutság....már nem a keménységére gondolok de ott többéves korában néz ki úgy a motor mint egy év alatt nálunk ...
ha hardendurózni akartok komolyan az esztétikai állapotot be kell áldozni ...mert akadályoz az előrehaladásban.....a műszaki állapot csak ami egyedül fontos...csak a minimál és nagyon hasznos dolgok legyenek veled...
de otthon lehet ettől jó még neked...amúgy a régi se ráz meg ilyesmi ...van itthon is de nem tenném be