Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá ...itthon melózok....lsupermotót szerelek és néha behúzom rajta az elsőféket....nem is lehet behúzni csak hozzáérek .....
irígy vagyok
ok...köszi
halli zooze nem vagy ktm versenyen ma?
majd nézelődök ebayen aztán szólok ha van valami...
hát köszi ..láttam apróba hirdetésedet i s fasza cuccok....
csak nekem ezzel a motorral benne kéne maradnom az enduró határokba.....
sajna dobálod le föl sziklákon és nagyobb tárcsa meg drágább vagy ekkora úszótárcsa nem kell rá mert ezt is van hogy el kell dobni időnként....
de irígylem a jó fékeket.....

arra gondoltam max. egy ilyet rádobok , hogy ne bírjam behúzni a féket a gázkarig .....csak ez se kevés zseton gondolom amennyire nem a földön járnak az árak manapság....
Nem helyettesíteni kell, hanem cserélni...
Tudok komplett SM fékeket KTM-re, alsót és felsőt, ha kell külön is. Van használt és új is. Ha érdekel, szólj.
dani mester és a hitvány féknyergeinket mivel helyettesítsük?

mennyi lehet ez az aranyszinű sxs erősebb nem hajlós nyereg a "powerparts" -ok közül ?
Az alátétet minden olajcserénél újjal kéne helyettesíteni...
Ha az olajleeresztő, akkor folyik álló helyzetben is. Töröld szárazra, és nézd meg úgy, honnan jön...
giraffe lenne egy olyan kérdésem, h csepeg az olajam. De már kicseréltem az első lánckerék mögötti szimeringet, a kuplungdekni tömitést is, és még mindig csepeg...a blokk alja tiszta olaj ahogy a menetszél szétviszi rajta. Már csak az olajleeresztőre gondolok, mert a csavar alátét kicsit megvan kopva.
én vagdostam ki, télen unatkozik az ember
12 pénz egy garnitúra, és a gyári reprodukciója, egy kis továbbfejlesztéssel..
Holnap ide mindenki !
Valaki tud nekem infót szolgálni a Ktm DukeII-ről? Pl: Első-hátsó tengelyátmérők, első hátsó felnik szélessége?
Csöcs!
Nem köll vkinek egy új, bontatlan, garis VARTA YTZ10S-BS Lc4 be való akksi?
köszi!

mi pénzért dobálod?
A sárga kipufogóvédő sima slag, ezért vagy Brico, Practiker, Obi, stb helyeken keresd. Bukógombát nálam is tudsz, most is van vagy 6 garnitúra készen...
Nem tudja vki hogy mekkora áramot kellene mérnem a 2007 exc akksiján?
Kezdi nehezen forgatni az önindítót! Ill. mikor milyen kedve van...
Néha felet sem bír fordítani de utána egyből néha többet is! Gondolom cserére szorul! Kicsit azért vagyok tanácstalan mivel a régi exc egyik napról a másikra adta meg magát!
Aki tudja mit mérjek hogy kiderüljön mi a bibi segítsen légyszi!
Köszi előre is...
Amúgy milyet érdemes bele venni? (csak mert láttam 7e Ft-at és 17eFt-osat is)...
bazz nem tudsz nekem is csinálni?

odaadom az Albertet 23ba ha csinálsz,vagy van egy SXC-m is ha kell
Én csináltam magamnak bukógombát, nem került semmibe
Ha utánnam csinálod király vagy
Srácok!

nem tudja valaki,hogy narancssárga kipuffvédő gumit hol lehet szerválni?
illetve fekete bukogombát csináltatni/venni?

köszi
az a fekete matrica ktm-re gyártották vagy te vagdostad ki?
lustaság fél egészség,de miért ne lehetnénk teljesen egészségesek?
Szevasztok!
2004 es 525EXC eladó!
1200000Ft az ára, Zoozee ismeri, tud referenciát adni róla!