hát köszi ..láttam apróba hirdetésedet i s fasza cuccok....
csak nekem ezzel a motorral benne kéne maradnom az enduró határokba.....
sajna dobálod le föl sziklákon és nagyobb tárcsa meg drágább vagy ekkora úszótárcsa nem kell rá mert ezt is van hogy el kell dobni időnként....
de irígylem a jó fékeket.....
arra gondoltam max. egy ilyet rádobok , hogy ne bírjam behúzni a féket a gázkarig .....csak ez se kevés zseton gondolom amennyire nem a földön járnak az árak manapság....
giraffe lenne egy olyan kérdésem, h csepeg az olajam. De már kicseréltem az első lánckerék mögötti szimeringet, a kuplungdekni tömitést is, és még mindig csepeg...a blokk alja tiszta olaj ahogy a menetszél szétviszi rajta. Már csak az olajleeresztőre gondolok, mert a csavar alátét kicsit megvan kopva.
A sárga kipufogóvédő sima slag, ezért vagy Brico, Practiker, Obi, stb helyeken keresd. Bukógombát nálam is tudsz, most is van vagy 6 garnitúra készen...
Nem tudja vki hogy mekkora áramot kellene mérnem a 2007 exc akksiján?
Kezdi nehezen forgatni az önindítót! Ill. mikor milyen kedve van...
Néha felet sem bír fordítani de utána egyből néha többet is! Gondolom cserére szorul! Kicsit azért vagyok tanácstalan mivel a régi exc egyik napról a másikra adta meg magát!
Aki tudja mit mérjek hogy kiderüljön mi a bibi segítsen légyszi!
Köszi előre is...
Amúgy milyet érdemes bele venni? (csak mert láttam 7e Ft-at és 17eFt-osat is)...
irígy vagyok