Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg gyanakodj hogy az a 100 óra csak az órában van
láttam én olyan 80 órásnak hirdetett motort(ami amúgy csillogott villogott mindenhol) amin a kerekein a felirat jobban le volt kopva mint az én 260 órás gépemen
Hmm, köszönöm. Valamennyire védve van az a narancs felírat, ezért gondoltam hogy valamelyest mérvadó.
használattól is függ
pl nemrégvettem egy motort amiben 30 ezer volt és mindenhol ép a festék, még a vázon is alig volt megkopva az átlátszó kis matrica
mentem azóta kb 200km és már van rajta pár kisebb karc
Sziasztok! Most állok motorvásárlás előtt. Lehet hülye kérdés, de a dekliből kb mennyi idő alatt kopik ki a narancs felírat? Mármint a festék... 100 üzemórásnak van hirdetve a motor és ki van kopva a narancs.
Üdv! 2001es 250sx hez keresek jó állapotú gyújtás oldali deknit és rezonátort.
Üdv!! SOS van nekem egy Polaris 525 ös quadom gyárilag KTM blokkos és az a kérdésem hogy akumlátor nélkül be indul tolásra?? mert olyan problémám adódót hogy amikor jár le veszem az aksiról a pozitív vezetéket és a quad le áll nem kéne járnia tovább töltésről????? előre is köszönöm a értelmes válaszokat
Nagyot öblit,több matériát kiván.
Helló
Vennék sárvédőtoldatot rövidet, olyat mint a képen van. Nyilván lampionnal együtt. Állítólag a ktm -é is ilyen.
Mi lett végül a megoldás? Rugó csere vagy maradtál a drótozásnál?
Nekem is hirtelen gázadásra befullad és durrog most a nyitott kipufogó dobbal.
Üdv.
A fejidomok amik az exc endurokon (2009-2010 körüli évjáratokon) vannak azokon van felfogatás az indexeknek vagy egy külön fémkonzolt kell hozzá beszerezni?
giraffe64@freemail.hu-ra írj elérhetőséged, és megbeszéljük :)
Üdv uram!
Mennyibe kerülne és mikor mehetnék el érte?
Köszönöm a válaszod!
Nekem van...
Alvázszám után KTM kereskedés?
Üdv mindenkinek.620 lc4 hez keresnék a karburátor és a légszűrő közti gumi csövet.Esetleg tud valaki infót hol tudok ilyet szerezni?Ja meg a lengő villára lánc vezető müanyagot.Előreis köszi. PUCHOS
Sziasztok!
Valakinek nincs elfekvőben egy ilyen csodás alkatrésze? Csak egy kis fülecske kellene nekem, ami a képen is látható. (2006, ktm 525sx, magura kuplung)
Írj privátban
Szia. Szèkesfehérvàr mellett lakom. 12000Ft az àra
Jól nèz ki.Mibe kerül ès fejèrben merre vagy?Èn èrd.
Hellosztok! Motorvásárlás előtt állok és egy KTM EXC 530 2008 a kiszemelt. Vélemény a motorról, típushibák, bármi amit érdemes tudni erről a típusról? Minden infót szívesen fogadok :D Előre is köszönöm!
Szia
2006-2007 sxf250-re biztos hogy jó. Ha olyan a 450 váza is akkor passzol rá. Ezt nem tudom biztosra de szerintem jó rá.
Sziasztok
Valaki használt már itt tömör belső gumit? Tapasztalat élettartam stb?
Szia.450 exc-re kell nekem ha jó arra is