amúgy meg gyanakodj hogy az a 100 óra csak az órában van
láttam én olyan 80 órásnak hirdetett motort(ami amúgy csillogott villogott mindenhol) amin a kerekein a felirat jobban le volt kopva mint az én 260 órás gépemen
használattól is függ
pl nemrégvettem egy motort amiben 30 ezer volt és mindenhol ép a festék, még a vázon is alig volt megkopva az átlátszó kis matrica
mentem azóta kb 200km és már van rajta pár kisebb karc
Sziasztok! Most állok motorvásárlás előtt. Lehet hülye kérdés, de a dekliből kb mennyi idő alatt kopik ki a narancs felírat? Mármint a festék... 100 üzemórásnak van hirdetve a motor és ki van kopva a narancs.
Üdv!! SOS van nekem egy Polaris 525 ös quadom gyárilag KTM blokkos és az a kérdésem hogy akumlátor nélkül be indul tolásra?? mert olyan problémám adódót hogy amikor jár le veszem az aksiról a pozitív vezetéket és a quad le áll nem kéne járnia tovább töltésről????? előre is köszönöm a értelmes válaszokat
Üdv.
A fejidomok amik az exc endurokon (2009-2010 körüli évjáratokon) vannak azokon van felfogatás az indexeknek vagy egy külön fémkonzolt kell hozzá beszerezni?
Üdv mindenkinek.620 lc4 hez keresnék a karburátor és a légszűrő közti gumi csövet.Esetleg tud valaki infót hol tudok ilyet szerezni?Ja meg a lengő villára lánc vezető müanyagot.Előreis köszi. PUCHOS
Sziasztok!
Valakinek nincs elfekvőben egy ilyen csodás alkatrésze? Csak egy kis fülecske kellene nekem, ami a képen is látható. (2006, ktm 525sx, magura kuplung)
Hellosztok! Motorvásárlás előtt állok és egy KTM EXC 530 2008 a kiszemelt. Vélemény a motorról, típushibák, bármi amit érdemes tudni erről a típusról? Minden infót szívesen fogadok :D Előre is köszönöm!
láttam én olyan 80 órásnak hirdetett motort(ami amúgy csillogott villogott mindenhol) amin a kerekein a felirat jobban le volt kopva mint az én 260 órás gépemen