Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 4 et evett gyárilag mikor a szerpentinen kentem neki.. max 5 öt.. de volt h innen pestre 6 oson felmentem 3,5 el..(140km) alig volt autó 90 el jártam meg 50 el ahol kellett.. amúgy se kényelmes 110 nél jobban menni sztem.. mondjuk most kívánja h húzzam neki szal 5 ről indulok, kíváncsi leszek mi lesz a mecsekbe.. ha 8 at benyeli még fennt meggyújtom.. :D
ha annyit eszik,amennyire én húzom akkor nem sajnálom,de ha többet enne,mint amit kellene,akkor már nem lenne fair! 8-ig belefér! afelett már valami gáz lenne vele!
Ma keringtem a városban rendesen annyi felé volt dolgom.
Holnap megyek a matricáshoz. Elköltöztek a Deákból a Welther sarkára.
igazából csak én már 5X leírtam de linkas is szóval keresgess visszább 40-50 oldalt és le lesz írva..
te valamit nagyon félreértesz tudtuk hogy lehet rozsdátlanítani, annyi volt a kérdés hogy erre a célra a grafitos zsírban "kifőzés" alkalmas-e. nem, felfogtuk.. annyit lovagolsz ezen
pont ő rá gondoltam én is mintha tartott volna régen lovakat...
elfekvőben fék és kuplung kar valakinek?
Keresd Kertész Gézát...
giraffe64@freemail.hu címre küld el az alvázszámod utolsó 6 karakterét, és holnap megmondom, hogy mik a lehetőségek...

Szerintem hallottalak is!
Sikerült már rozsdátlanítani azt a fránya láncot?
Egy két embernek akkora kihívást jelentett mintha azt kérték volna tőlük hogy építsenek űrhajót...
Gondolom, az listaáras... kicsit frusztrál...
Teo! Nincs, csak újat tudok...
köszi
Tudod a magasságát a kormánynak?
Giraffe, bukócsöved van-e Duke4-re? Új.
7l/100 km nem kevés. De nem ez a kérdés, hanem, hogy sajnálod-e tőle!
Én is ki szoktam számolni a fogyit. Az idei első tankot 4.3-mal szívta ki (690 Duke). Nem ez a legjobb eredménye, mert hideg van, de nem sajnáltam, megdolgozott érte.
F.Levi! Van egy 22-es kormányom, ha kell...
ejj de szép motorja van kendnek
Megjött a gomba! THX Linkas
Vágni kellett a tengelyből pár cm-et de most már jó!
Önzáró anyával kicsit javítottam az optikán, ne a menetes szár vége kandikáljon már ki
Sziasztok

Megrendeltem olajat és a szűrőket.
a 3. szűrő ami van benne az fém ugye? azt csak takarítani kell?
Valamint az oldalsó szűrőt amikor cserélem oda a tömítést csináljak másikat vagy mehet vissza egy kis tömítőanyaggal a régi? vagy klingelitből vágjak? milyen vastagot vegyek hozzá?
Valamint ha valaki barátok közt helyett leírná nekem az olajcserét lépésről lépésre azt megköszönném. :)
Azt hogy vegyél ki a hűtőből egy sört és nyisd ki addig a lépésig tudom.....
Köszönöm de nekem 22es kellene. Átalakítóra nincs keret most :(
és most már minden okés a motorral?
akit érdekel elolvassa,akit nem hidegen hagy,nem vitát akarok ezzel elindítani!
a mai nap sikerült 6 év után először megmérnem mennyit fogyaszt a motorom (ktm 640 Lc4 2003)
az adatok a várt eredményeket tükrözik! Mivel siettem,nem "csak úgy"mentem motorozgatni,így nem volt benne 1m egykerék sem!
70km-en 5 liter fogyasztás jött ki,ami átszámolva 100km-re ~7 liter!
tehát én alattam ez a típusú motor az én csuklóm szerint ~7 litert fogyaszt 100km-en (javarészt 140-es utazóra álltam rá,kivéve lakott területen és előzésen,illetve kanyarban)
Iván717:igen megvan még a lábtartó,meik érdeklene az első v a hátsó?
F.Levi:normál méretű a kormány:28.5es , nem görbe! mondj rá egy árat és vidd