sok évnyi versenyzés után abbahagyom úgy döntöttem
Eladó a motorom full powerparts rengeteg extrával
nagyon megy!csak PRO k nak http://www.napiszar.com/upload...
ezeket nem ismerem, állítólag szétrázódnak
én vennék egy próbanyákot meg fehér ledeket aztán megcsinálnám a lámpatesthez illő formát első próbálkozásom ilyen a fénye
Köszi Linkaska
Szerintem is jó a 20w50 ha már motul is azt ajánlja és 15-20 fok alatt nem motorozom.. csak ha már elvonási tüneteim vannak :)
és most 3500Ft/l nagyon jó ár..
Apropó érdekelne fék és kuplungkar... előző tulaj levágta róla a bunkót és le is rövidítette.... valaki jó áron elfekvőben a polcon?
Másik kérdésem tudom hogy mindenki cseréli ki a hátsó izzót ledesre..... gyártanak olyat ami helyzetjelző és féklámpa? szóval hogy 3 led alapból világít, fékezésnél meg még 5? vagy ez csak az én elképzelésem?
én nyertem 15e ft értékű OMV üzemanyag kártyát! :D szóval nekem e megvan szponzorálva.. és mielőtt nekiállsz cigánykodni nem adok 1 ft ot se. :D:D najó 1 1000 est adok
apuval azt beszéltem tegnap h jövő hétvégén ha jó idő lesz akkor megyünk mi.. innen dorogról 4 en ha gondolod.. mondtam neki meg lesz alázva a szerpentinen.. :D nemtom mikor veszek rá másikat.. :( ha nyerek a lottón! :D
kivételesen mikor teszel rá rendes gumikat? mikor megyünk mecsekbe? tegnap ment a sétamotorozás, nem mertem lendületesen kanyarogni sehol, néha néha így is megcsuszott
rakja a faszom a motorexet a castrol is tudja ugyan azt.. de azt írtad h nincs különbség csak 100e km es nagyságba max akkor miért motul 10W30 ast vettél? :D miért nem castrolt? :D
jó autista vagy.. mert azt csak mondtam h az lenne kircsi.. a himbagörgő meg azért lett cserélve mert nem bírták ezt a hatalmas nyomatéktengert :D na hogy legyen főtengelyes a motorod..
Tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol bontott KTM alkatrészekhez tudok hozzájutni?
Eladó a motorom full powerparts rengeteg extrával
nagyon megy!csak PRO k nak
http://www.napiszar.com/upload...
én vennék egy próbanyákot meg fehér ledeket aztán megcsinálnám a lámpatesthez illő formát
első próbálkozásom
ilyen a fénye
21/5 led piros
fékezéskor fullon, helyzetjelzőként egy ellenálláson keresztül meghajtva?
Szerintem is jó a 20w50 ha már motul is azt ajánlja és 15-20 fok alatt nem motorozom.. csak ha már elvonási tüneteim vannak :)
és most 3500Ft/l nagyon jó ár..
Apropó érdekelne fék és kuplungkar... előző tulaj levágta róla a bunkót és le is rövidítette.... valaki jó áron elfekvőben a polcon?
Másik kérdésem tudom hogy mindenki cseréli ki a hátsó izzót ledesre..... gyártanak olyat ami helyzetjelző és féklámpa? szóval hogy 3 led alapból világít, fékezésnél meg még 5? vagy ez csak az én elképzelésem?
Nyomd el email-ben bugic01@freemail.hu
Köszi.
hol nyertél olyat ? remélem gázolajat tankolsz véletlen
mondtam neked hogy gyere motorozni, má megint özönvíz van