Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik fajta fékbetét kell neked? van egy bontatlan új golfren betétem hátra...
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol bontott KTM alkatrészekhez tudok hozzájutni?
nincs sajna csak vastag olyan mint a répám ))Most megyek bekapatom,az sem baj ha lány fogja
Nem a gyári brembo akkor nem kell.AP racinget veszek akkor.Elől fasza nagyon.
Dzsíííí...nincs vékony km óra KTM-re?
sok évnyi versenyzés után abbahagyom úgy döntöttem
Eladó a motorom full powerparts rengeteg extrával
nagyon megy!csak PRO k nak
http://www.napiszar.com/upload...
Azt a fekete fékbetétet ne!
ezeket nem ismerem, állítólag szétrázódnak
én vennék egy próbanyákot meg fehér ledeket aztán megcsinálnám a lámpatesthez illő formát
első próbálkozásom
ilyen a fénye
Szerintem ez is az akar lenni nem?

21/5 led piros
ellenállással nem lenne jobb a led?
fékezéskor fullon, helyzetjelzőként egy ellenálláson keresztül meghajtva?
Köszi Linkaska
Szerintem is jó a 20w50 ha már motul is azt ajánlja és 15-20 fok alatt nem motorozom.. csak ha már elvonási tüneteim vannak :)
és most 3500Ft/l nagyon jó ár..

Apropó érdekelne fék és kuplungkar... előző tulaj levágta róla a bunkót és le is rövidítette.... valaki jó áron elfekvőben a polcon?

Másik kérdésem tudom hogy mindenki cseréli ki a hátsó izzót ledesre..... gyártanak olyat ami helyzetjelző és féklámpa? szóval hogy 3 led alapból világít, fékezésnél meg még 5? vagy ez csak az én elképzelésem?
Érdekelne a hátsó fékbetét és a lábtartó hogy mennyiért adod.
Nyomd el email-ben bugic01@freemail.hu
Köszi.
ja hogy te ilyeneket csinálsz
lyoness en.. :d nemfogok! :D

hol nyertél olyat ? remélem gázolajat tankolsz véletlen
én nyertem 15e ft értékű OMV üzemanyag kártyát! :D szóval nekem e megvan szponzorálva.. és mielőtt nekiállsz cigánykodni nem adok 1 ft ot se. :D:D najó 1 1000 est adok
meglátom hogy lesz della, nincs családi finanszirozás
apuval azt beszéltem tegnap h jövő hétvégén ha jó idő lesz akkor megyünk mi.. innen dorogról 4 en ha gondolod.. mondtam neki meg lesz alázva a szerpentinen.. :D nemtom mikor veszek rá másikat.. :( ha nyerek a lottón! :D
kivételesen mikor teszel rá rendes gumikat? mikor megyünk mecsekbe? tegnap ment a sétamotorozás, nem mertem lendületesen kanyarogni sehol, néha néha így is megcsuszott
amúgy ma már voltam1 et a faluba kerültem pont a szakadó esőbe.. ha már esőgumi faszom akkor menjünk.. :D de jó volt.. nem estem el :D
mert nem szeretem a castrolt apuéba az van, én nem szeretem a nevét meg a motul olcsó volt, 5100 9800,- A castrol se lett volna olcsóbb
rakja a faszom a motorexet a castrol is tudja ugyan azt.. de azt írtad h nincs különbség csak 100e km es nagyságba max akkor miért motul 10W30 ast vettél? :D miért nem castrolt? :D
mazochista, nem?

mondtam neked hogy gyere motorozni, má megint özönvíz van
jó autista vagy.. mert azt csak mondtam h az lenne kircsi.. a himbagörgő meg azért lett cserélve mert nem bírták ezt a hatalmas nyomatéktengert :D na hogy legyen főtengelyes a motorod..
és hol éri meg beletenni a 0w60-as olajat aminek tegyük fel 7000 ft literje? Megtérül ez neked?