Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogok ilyenen vitatkozni, de hogy örüljetek nem rakom be többet.
mind1 legyen igazad jól csinálod.. csináld tovább!
De azt is minek, mikor nincs is forgalom a topicba semmi...aki keres, az úgyis az apróban, meg a hirdetési portálokon fogja először megnézni....
nézd már vissza hogy mikor raktam be az utolsó előtt, kb 2- 3 naponta szoktam berakni.
oké
mit reklamálsz he? minjdárt megveszem azt a ktm-et és felrakom ide minden nap 3x hogy boldogabb legyél
de nincs is baj hogy berakod ide és a legtöbb ember nem autista és biztos látja és tudomást is vesz róla, de az h minden nap benyomod van mikor 2X is.. :S
kicsit zavaró igen.. hasznaltauto.hu hasznaltmotor.hu aprod.hu vateraauto.hu kepesmotor.hu expressz.hu jofogas.hu ezeken mind meghírdetheted nem tudom miért itt kell. ez a topic ez nem arra való..
akkor inkább megtartom :D
zavar?
sm szett nélkül add 700ért aztán beszélünk róla
minden nap betolod ide more? vagy napi 2x ezentúl?
köszönöm...
meg is érkezet
és fel is került
be is inditottam.. és látszik hogy mocskos nagyot termel..a rég is a 3mm rel magasabb is termelt szépen..de ez ...últra...
a jbsracing-nél nem véletlen ezt a 8mm es kiemelést csinálják a ktmekhez is meg a bergekhez is
Ide pedig (Sportmotor) fel sem tudok tölteni semmit,nem fér fel,lerontja....
szinte nézhetetlen.
CSő
Már tudom ki vagy!
oké,köszönöm,ezt nem tudtam,nem vettem észre!
A Tamási Enduro és Motocross Egyesület Face lapján vagyok!
fúdejóvagy
irtam fácsén, ha leszel irj már légyszi
köszi
Mivel Facen a csoportba nem találtalak, ezért ide írok 1 tippet!
A Youtub feltöltés után ha rákérdez, hogy a remegős képet kijavítsa-e akkor ne menj rá légyszi, mert borzasztóan el tudja rontani a minőséget, vagyis inkább a képet. Gondolok itt olyanokra hugy lassul ugrál előre/hátra a kép. Pl amikor az EXC-vel is mész a pályán akkor az ugratók előtt elég érdekes a kép, meg amikor a Berg-el indulsz a házatoktól és elfordulsz a főuton jobbra ott is eléggé látszik amit mondok. Szóval ne javítson semmit a Youtube legközelebb hagyd úgy ahogy feltöltötted :)
Hali!
Próbálj hűtősapi cserét.
eladó nagyon szép állapotban lévő 1 hónapot használt Airoh cross bukósisak hozzávaló új scott szemüveggel L méretben 1300g a súlya
ár 25 000ft fix
Eladó vízpumpa szett! Nagyobb hatásfok, jobb hőleadás. Giraffe64@freemail.hu
Helo. Akinek van 2001-es ktm exc 400-a vagy aki hallott róla dolgokat az tudna nekem írni róla? Hány lóerős, szervíz igényesség, alkatrészellátás, fogyasztás, hány hengeres,önindítós? Szóval minden érdekelne róla. Menyivel durvább egy 450-es exc?1-2 éven belül szeretnék egyet "keményebb" hobbi motorozásra, már ahogy tudok "keményen"motorozni:D Köszi a válaszokat!
enyémbe Banner volt, YTZ10-S 5. évét húzta
milyen akkumulátort ajánlotok Lc4-be? úgy néz ki kuka az enyém,de nem valami jó volt újkorába sem!