de nincs is baj hogy berakod ide és a legtöbb ember nem autista és biztos látja és tudomást is vesz róla, de az h minden nap benyomod van mikor 2X is.. :S
kicsit zavaró igen.. hasznaltauto.hu hasznaltmotor.hu aprod.hu vateraauto.hu kepesmotor.hu expressz.hu jofogas.hu ezeken mind meghírdetheted nem tudom miért itt kell. ez a topic ez nem arra való..
köszönöm...
meg is érkezet
és fel is került
be is inditottam.. és látszik hogy mocskos nagyot termel..a rég is a 3mm rel magasabb is termelt szépen..de ez ...últra...
a jbsracing-nél nem véletlen ezt a 8mm es kiemelést csinálják a ktmekhez is meg a bergekhez is
Mivel Facen a csoportba nem találtalak, ezért ide írok 1 tippet!
A Youtub feltöltés után ha rákérdez, hogy a remegős képet kijavítsa-e akkor ne menj rá légyszi, mert borzasztóan el tudja rontani a minőséget, vagyis inkább a képet. Gondolok itt olyanokra hugy lassul ugrál előre/hátra a kép. Pl amikor az EXC-vel is mész a pályán akkor az ugratók előtt elég érdekes a kép, meg amikor a Berg-el indulsz a házatoktól és elfordulsz a főuton jobbra ott is eléggé látszik amit mondok. Szóval ne javítson semmit a Youtube legközelebb hagyd úgy ahogy feltöltötted :)
Helo. Akinek van 2001-es ktm exc 400-a vagy aki hallott róla dolgokat az tudna nekem írni róla? Hány lóerős, szervíz igényesség, alkatrészellátás, fogyasztás, hány hengeres,önindítós? Szóval minden érdekelne róla. Menyivel durvább egy 450-es exc?1-2 éven belül szeretnék egyet "keményebb" hobbi motorozásra, már ahogy tudok "keményen"motorozni:D Köszi a válaszokat!
meg is érkezet
és fel is került
be is inditottam.. és látszik hogy mocskos nagyot termel..a rég is a 3mm rel magasabb is termelt szépen..de ez ...últra...
a jbsracing-nél nem véletlen ezt a 8mm es kiemelést csinálják a ktmekhez is meg a bergekhez is
szinte nézhetetlen.
Már tudom ki vagy!
oké,köszönöm,ezt nem tudtam,nem vettem észre!
A Tamási Enduro és Motocross Egyesület Face lapján vagyok!
irtam fácsén, ha leszel irj már légyszi
köszi
A Youtub feltöltés után ha rákérdez, hogy a remegős képet kijavítsa-e akkor ne menj rá légyszi, mert borzasztóan el tudja rontani a minőséget, vagyis inkább a képet. Gondolok itt olyanokra hugy lassul ugrál előre/hátra a kép. Pl amikor az EXC-vel is mész a pályán akkor az ugratók előtt elég érdekes a kép, meg amikor a Berg-el indulsz a házatoktól és elfordulsz a főuton jobbra ott is eléggé látszik amit mondok. Szóval ne javítson semmit a Youtube legközelebb hagyd úgy ahogy feltöltötted :)
Próbálj hűtősapi cserét.
ár 25 000ft fix