Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
Kreatív nép a vagyunk..vagy mi!....
de nem az én motoromon.. ugye?!
Kicsit nekiugrok lamellás koronggal, aztán egyből felcuppan.
Aztán meg nehogy ez legyen ráhegesztem a tengelyre
Sajna más bizony! Nekem tévedésből a vastagabbat adták az exc-re,hiába húztam le nyomatékra+243-as menetrögzítővel,kb. 200km motorozás után leszállt a motorról! Rájöttem hogy ellapította a csavar alatti 'alátétet' ,és ez okozhatta a bajt,nem funkcionált többé rugóként a csavarfej alatt,mivel a vastagabb lánckerék ellapította! Majdnem ott hagytam a fogam miatta a főúton!
Nem
Akkor tényleg más.Csak a ricnikből itéltem gondoltam egyforma de akkor nem.
Budapesten dolgozol?
jaj nem szélesebb, vastagabb.. jólvan, kicsit már nem vagyok képben
Ktm Lc4 Prestige 2005- höz tud valaki dupla sport dobot? Vagy egy link is jó, honnan lehet jót jó áron venni. Köszi!
Őőő nem tudom, a jt oldalán megnéztem és ez kicsit szélesebb, az nem baj? (meg a 16os elfér egyáltalán? )
LC4
EXC
Dehát a vastagsága más!
Az 8.8mm vastag ez 11.4-es
Szerintem az EXC-t SX-et is írhatod oda mint tipust.
Helló

kis segítségre véleményre volna szükségem.
A probléma az hogy van egy 520-s EXC-m ami jó 4-5 perc járatás (álló helyzetbe) után felforralja a hűtővizet. A dologról még annyit kell tudni hogy most lettek henger - hengerfej tömítések, vezérműtengely szimeringek cserélve, hengerfejen szemmel látható sérülés (repedés, felületi sérülések) nem volt található, valamint víz nem került az olajba és a vízbe se került se olaj se benzin . A gép új légszűrőt kapott és a karburátor is ki lett ganyézva rendesen. Önindítóval is meg rúgásra is szivatóval szinte pöccre indul. A hűtőn 1,4 bar-s sapka van. vízpumpa is működik rendesen, mégis jó 4-5 perc egy helybeni járatás után a hűtővizet felforralja.
Olvastam több helyet is valahol azt írták hogy próbáljam ki menetközbe, vagy tegyek rá ventilátort, valahol hogy a túl szegény keverék is okozhat ilyesmit, valahol hogy hengerfejes tuti.
segítséget, véleményeket előre is köszi
pont mint az 525 exc nél
nincs mit..
az ember ott segit ahol ..kártélyem fórum

vicket félretéve..kb 10 motorozásonként ha ránézel nem lesz baja.. de elnagyobb táv a 2 olajcsere...
Ja, értelek. Hát kinek mi Mivel minden más stílus hidegen hagy így marad ez utcára is
Eladó 2db első fogaskerék
Az egyik gyári KTM 14 fogas a másik 16-os bontatlan csomagolásban 620, 625,640,660, SXC, SMC, LC4 motorokra.
4500+posta
Miskolc-Eger-Gyöngyös-Budapest útvonalon személyes találkozó megoldható
Én csak slickre gondolok, utcán nem motoroztam supermotoval, mert nem oda való...
Ha te mondod M. Pilot Power 160/60 beleérés nélkül elfér benne, meg a Pirelli Dragon is mást nem tudok, de az SMC-n volt olyan ami beleért a láncba
Sosem az a kérdés, hogy elfér-e, hanem az, hogy melyik guminál ér bele a lánc a gumiba...
elfér no problem
kényelmesen elvan
Jano, csörgess meg légyszi, mert elkavartam a számod...
Ja és van hátsó idomom is sxf-hez új!