Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy túlméretes lett?
jó.. most csak írtam h iylen is benenvan.. havernak a mito ba is beállt a wössner.. nyár elején csak szerencse h nem úgy állt be h blokkolt csak leállt a motor 100 nál.. de a hengert meghúzta :D és akkor lett kész.. épp járatós volt
Nem feltétlen csak a dugattyú lehetett a baja.Lehetett kenési gondja is, vagy túlméretes lett mint Axeflynak
képzeld milyen szerencséje volt 160 nál besatuzik a motor.. az elég MAD nem?
és ha az elko biztosíték arra h 160 nál nem szorul meg mint speak nek a wössner? akkor melyiket veszed? 100 ér azt vagy 40 ér a wössnert aztán 1 hengert 150 ér?
Van persze, csak nem mindegy hogy a gyári ELKO 100.000ft-ért vagy vagy Wössner 41-ért vagy egy Vertex hasonlóért
zsiri hátsó fékbetétet is tudsz? nem akarlak hívogatni a hülyeségeimmel azért írok itt.. aztán elolvasod elolvasod nem nem
wiseco? és még árban is veri szerintem mindet
de abban is van valami amit zsiri mond.. szart nem tesznek bele.. én is vertexet vennék de így lehet h a gyárit fogom..
Én meg rájöttem már rég, hogy mindegy mi mit mondunk, te úgyis azt csinálsz, amit akarsz...
én mostanában sok hibát hallok wössner felől.. sok drz-be wrf be ment el és okozott hengerhibát.. speak nek is szétment a duke ba..
Súlyban lehet valami eltérés mondjuk egy ELKO és egy Wössner vagy Vertex dugattyú között szerinted?
Nekem mondjuk a Wössner azért tetszik jobban mert német gyártmány De ennyi
Nézd, én inkább a Vertexre szavazok, ha kérdezed...nem azt mondtam, hogy szar, csak nyilván van oka annak, hogy miért ELKO...
Mennyi egy gyári 640-es ELKO dugó?
Úgy mondod mintha a Wössner egy hulladék lenne
Biztos szar az Elko, ha a gyár azt teszi bele...
Nem tudom, de én a Wössnerre szavazok
és menlyibe kerül 1 ijen?
köszi a választ! adrián hátsó betétek mennyi? az olcsóbbik kellene mert ahogy nézem az még szarabb mint az első
Jaja ELKO van benne
Az olyan hajlításokhoz spec homokot használnak...
Hát nyilván nem úgy gondoltam hogy beletöltöd a szappanos löttyöt és magától behajlik a 180 fokra
De legalább nem csökken a keresztmetszete a hajlitásoknál
Elko szerintem...
csak ott fagyasztás után hajlítják
Ez igaz!
Annyi hogy úgy kell beleönteni hogy a dugóhoz ne érjen mert akkor nyilván azt nyomja ki.
Egyébként egy próbát megér, nem veszitesz vele semmit

Egyébként sima viz helyett szappanos vizet kell keverni bele mert attól kicsit rugalmasabb lesz a jég.
Egyébként ilyen fagyasztásos technikával gyártják a hangszereket, pl szappanos vizzel vagy szurokkal vagy homokkal.
Pl trombiták kusza hajlatait is szappanos vizzel alakitják.
milyen dugó van a motoromba? wössner vagyvertex? mivel szerelte a ktm a 04 es lc4 eseit?