jó.. most csak írtam h iylen is benenvan.. havernak a mito ba is beállt a wössner.. nyár elején csak szerencse h nem úgy állt be h blokkolt csak leállt a motor 100 nál.. de a hengert meghúzta :D és akkor lett kész.. épp járatós volt
és ha az elko biztosíték arra h 160 nál nem szorul meg mint speak nek a wössner? akkor melyiket veszed? 100 ér azt vagy 40 ér a wössnert aztán 1 hengert 150 ér?
Súlyban lehet valami eltérés mondjuk egy ELKO és egy Wössner vagy Vertex dugattyú között szerinted?
Nekem mondjuk a Wössner azért tetszik jobban mert német gyártmány De ennyi
Hát nyilván nem úgy gondoltam hogy beletöltöd a szappanos löttyöt és magától behajlik a 180 fokra
De legalább nem csökken a keresztmetszete a hajlitásoknál
Ez igaz!
Annyi hogy úgy kell beleönteni hogy a dugóhoz ne érjen mert akkor nyilván azt nyomja ki.
Egyébként egy próbát megér, nem veszitesz vele semmit
Egyébként sima viz helyett szappanos vizet kell keverni bele mert attól kicsit rugalmasabb lesz a jég.
Egyébként ilyen fagyasztásos technikával gyártják a hangszereket, pl szappanos vizzel vagy szurokkal vagy homokkal.
Pl trombiták kusza hajlatait is szappanos vizzel alakitják.
Nekem mondjuk a Wössner azért tetszik jobban mert német gyártmány De ennyi
Úgy mondod mintha a Wössner egy hulladék lenne
De legalább nem csökken a keresztmetszete a hajlitásoknál
Annyi hogy úgy kell beleönteni hogy a dugóhoz ne érjen mert akkor nyilván azt nyomja ki.
Egyébként egy próbát megér, nem veszitesz vele semmit
Egyébként sima viz helyett szappanos vizet kell keverni bele mert attól kicsit rugalmasabb lesz a jég.
Egyébként ilyen fagyasztásos technikával gyártják a hangszereket, pl szappanos vizzel vagy szurokkal vagy homokkal.
Pl trombiták kusza hajlatait is szappanos vizzel alakitják.