Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen,ez lehet az XR veszte,mert már most imádom....megy mint a tank
Drágán vettem,de legalább jó Ismerős ajánlotta a Tiédet is,de akkor már nem árultad.
Hát igen azt mondhatom hogy az összes látott XR400 közül a tied a legpöpecebb.De baszod most már egy ilyen patent EXC-d is legyen ez azért pofátlanság
Igen ott nem sok vízcső volt
Megvan még,és ha tehetem meg is tartom,mert nagyon megszerettem,meg nagyon sok pénzt öltem bele.......de ez még változhat
Na igen a csoda 2005-ös patika masina.
Legalább jópézér vetted?Csak hogy irigykedjenek itt az EXC-tlenek
Olyan 350km.
Érdekel az engem?Szállítsa a vizet rendben az a lényeg!Az XR-en nem volt ilyen problémád mi? Még mindig megvan az 525 mellet?
Jól fog kinézni egészen addig amíg jól összesarazod a motort
Van sok az Ebay-en de csak egykettő ami kihozza magyarba.Ha szétszakad akkor atomot dobok rájuk
Konkértan ez az amit rendeltem.
http://www.ebay.com/itm/KTM-40...
Mennyi az a kevés a motorban?
Képet nem látunk róla?
Küld már át a linket légyszi. Ahol én néztem, ott volt fekete. Igaz amit én rendeltem egyszer, az nem sokat bírt. Ketté szakadt...
Ejj ez nagyon baba
Most rendeltem Ebay-ről Szilikonos vízcső szettet narancsot Bár jobban örültem volna a sima feketének de nincs nekik ilyen hagyományos szín Nem szeretem a csicsát annyira a motoron de legyen akkor narancs.Az ok hogy a gyári csövek a bilincsek alatt megzsugorodtak és nem lehet jobban meghúzni.az egyik meg a ventihez közel kidörzsölődött mert faszul raktam vissza a tankot.8ezer ft-ért komplett szett nem is hangzik rosszúl és kihozzák házhoz.
köszönöm
Nem az enyém sajnos, most nincs motorom
Nagyon kevés van a motorban,meg azért szoktam mosni is
Nagyon szép Az enyém enduró,arra nem kell ilyesmi.
Amúgy a tiéd,vagy csak leszedted a bikepics-ről?
krosszmotorok.hu , vagy Tarjáni bontó Szatyina Balázs
úgyértettem hogy szép tiszták
Az gáz,jó ronda lehetett....
Pedig nekem úgy rémlett hogy a benya oldotta......már ezek a festékek se a régiek
állítólag semmi nem szedte le, pedig az oldalán már pattogott lefelé
teljes szétszedés után talán lelehetett volna savazni pár nap alatt
Benzin nem oldja le?
az az ezüst fújás szerintem 200ezer mínuszt számít eladáskor
valami hihetetlen okádék lett
Szép lehetett! Nekem az a szín nem jön be
fújd le kályhaezüsttel
haver drz típusú motorkerékpárján telibe fújták a blokkot ilyennel
a gőzborotva sem vitte le