Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vicc ez a mi mennyit ér! "Amennyiért el tudod adni"... l*faszt!
Szemét csóró országban élünk, lassan a középréteg teljesen eltűnik! Akinek van az leszarja mennyiért adja el a 2 éves gépet mert már kitolta az újat! Sok embernek meg akinek nagyon kell a kp inkább adja jóval ár alatt! A muszály nagy úr! Nézzetek már szét: régen németektől olcsóbban lehetett hozni használt gépeket! Sokan hordtak onnan! Most mi van? Itthon 2-300e -rel olcsóbb minimum a gép! És még akkor is paraszt módon azzal jönnek hogy de én már láttam olcsóbban is kirakva, igaz azt sem ment el megnézni, nem tudja milyen állapotú, mert igaz gépet akar venni sokszázezerért, de 50km-nél többet már nem megy el mivel az "milyen drága"...
Lássuk már be csórók parasztok vagyunk, ingyen akarunk 0 km-es motort, de csak ha ház elé hozzák, és könyörögnek...
Csak így már tényleg sokan azt mondják mi a francnak költsek a motorra rendesen amikor ugyanúgy lehúzzák mint a szar állapotút!
nehogy szájba vágjalak :D
kell vanilia fagyi ?
Nem az a lényeg,hogy miaz a hirdetni vmit ? Csak szimplán ér e annyit egy ilyen gép egész pontosan 07es gyártási évű és 2008ban vették ujonnan papir szerint is leinformáltan tehát a forgalmija 08as de a tkban 07van mert talán akkor gyártoták le. Lényeg 1.3millbe talán lehet vinni de tényleg több kép is van privátban gyári topp egy két dolog emelőszem és a sárvédők színre vannak fujva keményen néz ki amugy. Pluszba van hozzá zsir uj suomy sisak is ebben az árban. Normális tulajnak tűnik.
sztem semmi gond nincs.. szimpla beszélgetés.. :) vagyis részemről fixen!
elindul a mi menyit ér és miért?
Vki hirdetni akarja vki meg eladni Vagy sikerül az egyik vagy a másik sem
Ha felteszi annyiért és elviszik egészségére, ha nem akkor pár hónap után rájön, hogy sok de ha hirdeti akkor leszarja az egészet, max marad és azzal sincs gond.
Ha meg eladni akarja mert kell a cash akkor meg occóóbért adja
Max röhögünk egy jót, hogy mit akar mennyiért eladni.
Használt motor piac erről szól. Hirdetem, jönnek adnak ennyit érte vagy elfogadom vagy nem.
Hol itt a gond emberek?
dejó hogy megjöttél mikor mész h rohadjálmeg!
mért ebszélsz olyanról amihez nem értesz ?
ha ez 1.3 misi akkor ne már hogy az a 06 os LC4 1.2 legyen.. azért..
sztem is 850-900 között! 900 fele inkább !
ugyanazt tudja a két motor azért hasonlítgatom mindig
hát én a huskymat 880ért birtam eladni.. és én cigánykodtam fel 830-ról.. csak mert tetszett a srácnak nagyon... egybe volt minden rajta. és még külsöleg is szép volt. elötte cseréltem első hátsó gumit rajta. egyetlen hibája volt hogy a rendszám ketté repedt a rezonancia miatt.
hát annyiért biztosan kapósabb lenne

Olyan ár körül nekem is jöhetne ilyesmi gép!
reális kb 900at adnék érte, többet nem..
szerinted ennek mi lenne a reális ára?
Üdv. lc 690 sm ér 1.3at tök gyári? 08as tényleg gyári
hát az 2:50 nél tényleg durva volt
hát összeveszni nem fogunk az fix! :) csak azért eléggé irreális az összeg érte.. sztem.
Én csak azt látom, hogy adott márkánál, adott típusok közt csak neki van fent kép közelről. Nem 1 a műszerfalról .....
Azok közt a típusok közt nézd az árat, valószínű a tulaj is úgy lőtte be, hogy körülnézett.
Ez a baj, ha valakinek jó motorja van, akkor a szarokhoz nézik az árát
Na de ezen nem vitázunk , csak feltűnt, hogy egyedül annak a motornak vannak közeli képek ....
és akkor ez? 950 ér?+ 120 a pairok.. és akkor azért mégiscsak 1 08 as új konstrukciós motorról beszélünk 3e km el.. vagy ez 1.3 ér?.. ebből is pár ft sm et csinálni.. http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_lc4_rally_replica_full_tur
a-6397794 hol érnek azok 1 misit.. ne viccelj már.. :P
Valakinek egy ilyen ? ET HP 1545
2 év gari , 30.000-ért
Mert miért nem ?

Ez a 2006os van még rajta kívül .... csak ennek 2001es még a váza is :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-e_super-moto-646286
3

egy 2007es van még 1.250.000.-ért ...
feltételezem a gazdája nem gondolja komolyan ezt az árat http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-e_super-moto_13.500km_
szervizkonyves-6319558?sc_feature=BANNER_koponyeg250&sc_cohort=ICOM_MIX
AS:D
Boldog új évet! :D https://www.youtube.com/watch?...
2:50-nél a szívem szakadt meg... úgyhogy nem ajánlom azt a részt.