Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóó a motorom... hogy megtudjam venni linkásét

Ócó Ócó, nadon jáóó!
Pénz szeretnék érte, de még csak kacérkodok a gondolattal
Helyes!
Végre mindenki megtanulta

Az a baj hogyha eladnám is ilyet vennék újra
mit kérsz azért a szétesős motorért ? :D:D
Itt már mindenki tudja hogy a tiéd a világon a legjobb, legszebb, és legritkább motor
Felraknám a motoromat hirdetni és az enyém lenne az egyetlen eladó 660 SMC az országban.Azért ez durva!
Én is több mint fél évet vártam hogy legyen 1 eladó.

Amúgy szerintetek az hogy van hogy megvettem a motort 2011.06.04-én erre meg 2012.02.22-én veltette valaki hogy eladó?
Hivtam hogy nem bánnám ha leszedné, mert hirdeti a motoromat de leszarta.
Szerintetek?
Itt van a hirdetés:
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/56315/ktm-660-smc

M
ég a mobile.de-n ami németben olyan mint nálunk a hasznaltauto.hu is csak 20 darab van.
Nem nagyon akarnak tőle megválni az emberek
nagyon szépen köszönöm,de olyat szeretnék nézni mint ami vémpusznak volt,200 üzemóra alatti 2004-től 2006-os évjáratig! nehéz nehéz,de még tuti tele van az ország! lóvém van időm van,már csak a hirdetést kell megvárni! valakinek van olyan ismerőse akinek van ilyen ktm-je,csak nem hirdeti,viszont ha valaki meg akarná vásárolni,akkor eladná? ha van,akkor ne tartsátok magatokba!
Neked is!
ezért nem írok sosem telefonszámot, és sosem hívok fel senkit(legalábbis a legelején)
csak mail
az írásból kb kiszűröm ki a segghülye azokkal nem is foglalkozom
sikerekben gazdag új esztendőt zsiráf üdv Gyuri
Mondjuk attól a kikötéstől még simán bemehet alá bármi...az alsó bölcsőhöz szokták hozzáköti...
jó állapotnak örvend fotó szerint
Hali arcok!
Egykis infó kéne erről a gépről: http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
vagy esetleg bóvli? Válaszotokat előre is köszönöm!
2001, nem papíros.
ne félj.. előbb lecsapok rá minthogysem hülyék hívogassanak de azért.. mennyit engedsz a feléből?
Igazad van, már előre félek amikor az enyémet fogom hirdetni hogy milyen emberek fognak megtalálni.

Hirdetek pár cuccot aztán szoktak hivogatni 'emberek'
Vannak olyanok, akik ha nem engedek a 10-20eFt-os cuccokból egyből rámcsapják a telót.
De a kedvencem amikor felhiv, megkérdezi hogy megvan-e még mondom meg.
Ez amúgy merre van?Mondom Miskolctól 20km-re
Jön a felháborodott válasz:PFFFFFFFFFFFFF az messze van, én MISKOLCON lakok, viszhall.Oszt rámnyomja a telefont a ganyészájú, én meg pislogok mint pocok a lisztben.
És ez nem egyszer fordult elő pár hét leforgása alatt
Mit éreznek az ilyen emberek?
üdv milyen évj az 520exc ? papiros vagy hobby?
Azért, mert így sem faág, sem a nagy gaz nem megy a bokk és a pedál közé.

A fékpedál miért van "megkötve"?
Ha már a piacról van szó! ELADÓ!
Raks 11 te aztan jol megmondtad...
Csak az a gaz benne hogy teljesen igazad van!
Hát elég érdekes.
Én minden estre kerültem mindig is az ilyen hirdetéseket és most is ezt tenném ha venni tudnék. Eleve ha ránézek már látni, hogy nem gyári fejidom, nem gyári a hátsó lámpa se, meg sxs-oldalidom matrica van rajta nem beszélve a kipuff rendszerről.
A váz is fújva van a hátsó villa se ilyen a 2006-os modellen szóval
De lehet, hogy velem van a baj és attól még jó a motor....
hát igen sajna ez van és megint elő jön ami már egyszer volt és ugy hivták hiánygadaság ahol mindenki értet mindenhez
Sziasztok!

Motor vásárlás előtt állok,és erről a gépről szeretnék pár infót gyűjteni! Valaki esetleg ismeri az előéletét? nemrég még 1.050.000. ft volt az ára,hirtelen sokat engedtek. 2006-osnak van hirdetve, de a kipufogó rendszer mintha 2003-as lenne rajta! Az oldalidom sem egyforma,meg van 1-2 apróság,ami számomra érdekes....
ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_re
ndszamos-6124158