Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jónak tűnik! El kell mennem meghallgatni a hangját, menni vele aztán hozd is haza!
Megpróbálom a kocsit lenyúlni, az a baj asszonynak meg a gyerkőcnek kellene rokonlátogatni, engem nem hiányolnának úgysem :)
Du-ra kitalálom... szólok. Eléggé mehetnékem van...
Ha lejössz igen
Kinézel? Lábon?
Erről a gépről nemtud vki vmit?

KTM
Szevasztok!
E.kertesen lesz szilveszteri gurulás? tud valaki valamit?
Hali Srácok!

Lenne egy olyan problémám, h a 2003as évjáratú 125ös EXC-m blokkjában (a képen látható bekeretezett fedél levételével bekukkantva) nem olyan nagy, de azért rendesen látható olaj lerakódva/megülve az alján.
Azt szeretném kérdezni, h mi okozhatja ezt? valamint h mivel orvosólható ez a probléma?

Fontos lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. Boldog Újévet kívánok Nektek.
Üdv: EXCpetya
Sziasztok!Véleményt szeretnék kérni KTM sx-f 450 2008 ról!előre is köszi!
Szerintem nézesd át az egészet, egy hozzáértővel...
Azt írtam hogy elvileg mindennek megvan a helye és passzol a hűtővédő csavarjaihoz de fogalmam sincs hogy a blokkból vagy egyéb helyről hiányzik. Mindegy az a lényeg hogy megoldottuk a problémát köszikee
Mekkora tengelyre? Első-hátsó?
minden eladó
Szia! Van egy eladó 250 sx-f hengerem, 50 órát futott dugóval...ha érdekel, giraffe64@freemail.hu 280-as KIT miatt lett levéve a motorról.
Hello!

Utángyártott alkatrészből a Prox, Wössner, Athena cuccokról tudnátok valamit mondani? Endúrózáshoz egy 250-es sx-f-be kellene dugattyú, hajtókar meg henger.
Az érdekelne, hogy a minőségük kb. milyen a gyári alkatrészekhez képest, esetleg jó vagy rossz tapasztalatokról is szívesen hallanék.
Köszi!
Heló! nincs véletlen Ktm-hez első kerék tengelyre záró anya?
teszel bele még1x annyi köbcentit...
Melyik supermotos kollega egykerekezett vegig a hungarian a kobamyai utnal 11:30 korul?:)
Hali!
Olyan kérdésem lenne ,hogy a power szelepen hogyan tudok állítani KTM sx 125 2003? Alul szeretném ,hogy nyomatékosabb legyen. Előre is köszönöm.
Sziasztok!

A berúgó és váltótengely között van e valami szimering? Van egy kis olajcseppenésem onnan.
Azért ez kemény...direkt megkérdeztem, hogy a blokkból van-e a csavar, mert ott van csak ilyen a szabadonfutónál. De azt írtad, hogy minden rendben, megvan a helye a hűtővédőn...
demzsoltnak írtam hogy isten vagy :)
Sziasztok!
Motorvasarlas elott allok, keresek egy KTM 250EXC vagy 300EXC 2009-2011-es evjaratu motort. Tudtok segiteni?
Udv. V. Zoli
Email cimem: vzoli1972@freemail.hu
holnap már lehet motorozunk
takarogy azt se tudod mi az a nimbusz fej