áhh no-no
eldőlt a szalonba,csávó meg lefújta,mert idegesítette azaz 1-2 karc ,és már úgy vette ismerős
de kinek hogy,mondjuk nekem nem tetszik feketén!
Azért a gyári karbonozott dobok odabasznak Akrapovic matricával
Tuti átbaszták vele.Mint ahogy ismerősömet hogy Akra rendszer van a gépén oszt csak egy dob volt
Ezt erdemes szemelott tartanod! Szerintem is ez a tokeletes tanacs! Nem szabad csak azert lecserelni egy jolbevalt, megszokott motort, foleg ha megfelelo neked, hogy egy masikat vegyel. Olcson eladod a jot es veszel dragabban egy ,,lehet ha jot".... 2T-vel mindenkeppen egy kisebb kobcentist kell probalgatni, mindenkeppen egy endurot ( pl 125EXC vagy200EXC), de ha nagy a seggsuly akkor vagy 4T 35o-nel nagyobb vagy lefogyni!
BUEK mindenkinek!
a 125 ös apriliáját 700 ezer ft ér árulta.. még mindig meg van neki.. volt h az alumerevítős kézvédőjét drágábban árulta használtba mint amennyi az új volt.. kicsit el van szállva magától a srác kétlem h jó áron odaadná azt a ktm et.. azt hiszi aranyból van kinézem belőle h kér érte 1.1-1,2 misit.. azt 1,4 ér 690 smc t veszel vagy még olcsóbban..
ja! benne van a műűszereccség. De amugy majdnem ugyan az a két motor. 125ös dukét majdnem vettem egyszer de nekme is az volt a tervem hogy rábaszok egy exc fejidomot meg sárvédőt és akkor tök úgy néz ki kussolsz
Ha engem kérdezel én aztmondom hogy tartsd meg a motort ha szereted ne adj túl rajta csak azért hogy 2T-t hajts.Maximum abban az esetben hogy ha arra szánnád a fejed hogy versenyezz akkor lenne érdemesebb egy kisebb köbcentis 2T-vel kezdeni de csak akkor ha nem vagy 100Kg mert akkor az 525-ös megint csak jó döntés.Márcsak azért se érdemes már lecserélni a gépet mert nagyon sokat lehet bukni az eladáson.Majdnem annyit buknál amennyiből felújíthatnád a vasat ha eljön az ideje.Szóval szerintem tartsd meg és használd rendeltetésszerűen.Jobb időt a 2T-vel se futnál egy ideig az is biztos.
eldőlt a szalonba,csávó meg lefújta,mert idegesítette azaz 1-2 karc ,és már úgy vette ismerős
de kinek hogy,mondjuk nekem nem tetszik feketén!
Tuti átbaszták vele.Mint ahogy ismerősömet hogy Akra rendszer van a gépén oszt csak egy dob volt
BUEK mindenkinek!
meg kell kérdezni tőle hogy eladja,és mi árba,mert rebesgette hogy lehet eladja...
ha nem lassítasz semmi gond
a formula 3000ernél mondtad ugye.. hogy telefonon is meg tudom rendelni az olajat
thnx
mindenkinek boldog új évet aki a gasgason nem titokolvasó..a titokolvasóknak meg már amott kivántam
nem tudom mostanában milyen ez az "út" vagy 3 éve nem voltam arra
mondjuk motorral nem is akarok
igazándiból ezek csak szemléltetések, hogy ezek a rázósak nem az aszfaltrepedések