Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEKED IS!
Boldog új évet kívánok minden KTM tulajdonosnak és motorosnak!
áhh no-no
eldőlt a szalonba,csávó meg lefújta,mert idegesítette azaz 1-2 karc ,és már úgy vette ismerős
de kinek hogy,mondjuk nekem nem tetszik feketén!
jajj
Azért a gyári karbonozott dobok odabasznak Akrapovic matricával
Tuti átbaszták vele.Mint ahogy ismerősömet hogy Akra rendszer van a gépén oszt csak egy dob volt
vazo ez a melegítős cucc tuti tipp? :P
Bocsi! Elozo hozzaszolasomat BUGIC altal feltett kerdesre szantam valaszul!
Ezt erdemes szemelott tartanod! Szerintem is ez a tokeletes tanacs! Nem szabad csak azert lecserelni egy jolbevalt, megszokott motort, foleg ha megfelelo neked, hogy egy masikat vegyel. Olcson eladod a jot es veszel dragabban egy ,,lehet ha jot".... 2T-vel mindenkeppen egy kisebb kobcentist kell probalgatni, mindenkeppen egy endurot ( pl 125EXC vagy200EXC), de ha nagy a seggsuly akkor vagy 4T 35o-nel nagyobb vagy lefogyni!
BUEK mindenkinek!
ja tudom levitte 550re mert a hirdetése alá írták h mekkora ökör..vagy 40 en.. aztán gondolom leesett neki..
az aprilia valami 500 körüli áron mozog nála
meg kell kérdezni tőle hogy eladja,és mi árba,mert rebesgette hogy lehet eladja...
Így van BUÉK mindenkinek
ez lesz az
ha nem lassítasz semmi gond
ja, pl LaciCRM :D
Tele van ez az oldal ilyen agyhiányos defektes buzerantal !
a 125 ös apriliáját 700 ezer ft ér árulta.. még mindig meg van neki.. volt h az alumerevítős kézvédőjét drágábban árulta használtba mint amennyi az új volt.. kicsit el van szállva magától a srác kétlem h jó áron odaadná azt a ktm et.. azt hiszi aranyból van kinézem belőle h kér érte 1.1-1,2 misit.. azt 1,4 ér 690 smc t veszel vagy még olcsóbban..
ő egy úr ! netegezzed !
http://www.sportmotor.hu/motor... ez ugyan az.. most vette és már eladja?..
Csak az a baj hogy csúnya a duke eleje, jobban mondva nekem nem tetszik:D te meg ma csak vizet igyál !
ja! benne van a műűszereccség. De amugy majdnem ugyan az a két motor. 125ös dukét majdnem vettem egyszer de nekme is az volt a tervem hogy rábaszok egy exc fejidomot meg sárvédőt és akkor tök úgy néz ki kussolsz
A duke fejidomját órástól kell cserélni ugye ? Exc fejidommal tetszene, de a duke van joaron
bugic..
a formula 3000ernél mondtad ugye.. hogy telefonon is meg tudom rendelni az olajat
thnx

mindenkinek boldog új évet aki a gasgason nem titokolvasó..a titokolvasóknak meg már amott kivántam
Ha engem kérdezel én aztmondom hogy tartsd meg a motort ha szereted ne adj túl rajta csak azért hogy 2T-t hajts.Maximum abban az esetben hogy ha arra szánnád a fejed hogy versenyezz akkor lenne érdemesebb egy kisebb köbcentis 2T-vel kezdeni de csak akkor ha nem vagy 100Kg mert akkor az 525-ös megint csak jó döntés.Márcsak azért se érdemes már lecserélni a gépet mert nagyon sokat lehet bukni az eladáson.Majdnem annyit buknál amennyiből felújíthatnád a vasat ha eljön az ideje.Szóval szerintem tartsd meg és használd rendeltetésszerűen.Jobb időt a 2T-vel se futnál egy ideig az is biztos.
Van a képedhez egy idei videó: http://youtu.be/CACv8EiEVyo
így van
nem tudom mostanában milyen ez az "út" vagy 3 éve nem voltam arra
mondjuk motorral nem is akarok

igazándiból ezek csak szemléltetések, hogy ezek a rázósak nem az aszfaltrepedések
oncsasza rétről a kijátó?